Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Mi is próbáltuk és nem is volt rossz. Egy hirtelen ötletből jött, mert épp volt itthon ajándékba kapott meta és annyi pálinka, amiből fél litert "beáldoztunk" a kísérletre. Vegyes gyümölcs pálesz lehetett és mi egészben, szárastól raktuk bele, de 1 nap ázás szerintünk pont elég volt neki.
Néha -ha volt annyi fölös- , akkor egy szélesebb szájú üvegbe fügét és szilvát raktunk és azt öntöttük fel a pálinkával, meg volt olyan is, hogy vodkával. Számomra ez utóbbi nem jelentett sokat ízváltozás terén.Viszont ha valamihez akkor a vodkához szerintem kiváló lehet a menta, mert alapból -amennyire a tapasztalatom terjed- ez az egyik "legsemlegesebb" ízű rövidital. Illetve gyak. bármilyen bogyófélével, vagy fűszernövénnyel érdemes próbálkozni. Az egyik kedvencem pl. az úzo (azon kevés tömény italoknak az egyike, aminek "szeretem" az ízét), így szerintem nálunk a vodka+ánizs párosítás lesz a következő kísérlet...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest