Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Én személy szerint teljesen elégedett vagyok az emulátorral, bár tény, hogy rendes joystickal nyomtam (vettem ilyen felpattintható tartókonzolt a telefonhoz). Nem nagyon tudtam sose megérteni, hogy miért mondják sokan, hogy "nem olyan". Tényleg nem, jellemzően technikai szempontból sokkal jobb (pl nem lassul be ami főleg az NES címeknél gyakran gond volt, vagy normálisan megy LCD TV-n is).
Nyilván manapság már egyre nagyobb ritkaság egy működő példány, szóval csak felfelé fog menni az ára. Sárga kazettás nintendo hamisítványok is néha vicces árakon mennek a nosztalgia miatt.
Ne érts félre nem beletrollkodni akartam a témába. Szép munka tényleg és ez egy érdemi upgrade a konzolnak. Biztos sok órát bele fog tolni a gyerkőc és nem is alaptalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest