- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A parancsokat úgy is kiadhatod, hogy beírod az első betűt, majd a másodikat a Shifttel, pl. L<shift+o>.
-
villamos
őstag
Tipp. ha esetleg nem ismernéd, a DD -s lemezeket kezeli, [link]. Ne felejtsd el az oldalsó kivágást a másik oldalon is létrehozni, a lemez kétoldalas, de a 1541 -es csak egyoldalas, a lemezt megfordítva lehet a másik oldalára írni.
-
válasz
ergoGnomik #19 üzenetére
Semmi... szüleim ezt a c16-ot tudták kigazdálkodni, mást nem.
(Aztán elkezdtem foglalkozni ugye, kb. 0-ról. Basic nyelv... Ha akartam játszani, akkor írtam egy "játék"programot, ami kikapcsolásig megmaradt... amúgy még valahol megvan a gépsárkány; a tápját ma is használom gitártorzítóhoz)
-
Ó, köszi az írást, nosztalgikus hangulattal szaladtam át rajta.
Nekem sosem adatott meg, hogy lehessen háttértárolóm (minden az Anyegin múlik ugye...)
Mindig irígykedve figyeltem, ahogy mások cserélik a lemezeket, programokat...
Igaz, C=16-om volt, az kicsit már más volt... -
copass
veterán
van már animált dir art is.
quick copy volt a leggyorsabb a renegade után és asszem kisebb is volt.
nekem volt action replay cartridge-em azzal pikkpakk ment minden lemezművelet. -
SunMount3r
nagyúr
Full lemez másoláshoz a Renegade. Program másoláshoz pedig T-Copy volt anno a legjobb tapasztalataim szerint. Ezek azt hiszem tudtak formatálni is.
-
ergoGnomik
tag
Szakirodalom hozzá.
-
hege8888
aktív tag
A dolog hasonlít a PC-n az ASCII -art-ra, amiket pl. a warezek .nfo-iban látni. Gyakorlatilag itt anno a cracker/demo stb csapatok ide tették be saját logójukat, néhány bejegyzésüket, stb..
-
Oldman2
nagyúr
A téma ugyan nem ez, de a videó elején láthatóak ilyen 0 byte-os bejegyzések.
-
ergoGnomik
tag
Ja, és nem igaz az, hogy maximum négy meghajtót csatlakoztathatsz. Az egység szám az 1-127 lehet emlékeim szerint. Bár nyilván korlátozza a lehetőségeket a láncba kapcsolt egységek közötti kábelek hossza a csillapítás és az esetleg összegyűjtött zavarok miatt.
-
hege8888
aktív tag
Jó kis írás, elmenteni való.
Azt nem tudja valaki, lemagyarázni, hogy hogy lehet a lemezjegyzékbe azokat a 0 bájtos DEL és PRG bejegyzéseket megcsinálni, amik a crakkerek logóját, stb készítették?
-
CaNNa3IS
senior tag
Végre valami érdekes írás a sok szar között.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy kis hiánypótló írás, jegyzet, feljegyzés... elsősorban magamnak. Nekem már csak a korszak végén lett egy 1541-II...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest