- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A parancsokat úgy is kiadhatod, hogy beírod az első betűt, majd a másodikat a Shifttel, pl. L<shift+o>.
https://www.coreinfinity.tech
-
villamos
őstag
Tipp. ha esetleg nem ismernéd, a DD -s lemezeket kezeli, [link]. Ne felejtsd el az oldalsó kivágást a másik oldalon is létrehozni, a lemez kétoldalas, de a 1541 -es csak egyoldalas, a lemezt megfordítva lehet a másik oldalára írni.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
nagyúr
válasz ergoGnomik #19 üzenetére
Semmi... szüleim ezt a c16-ot tudták kigazdálkodni, mást nem.
(Aztán elkezdtem foglalkozni ugye, kb. 0-ról. Basic nyelv... Ha akartam játszani, akkor írtam egy "játék"programot, ami kikapcsolásig megmaradt... amúgy még valahol megvan a gépsárkány; a tápját ma is használom gitártorzítóhoz)
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Ó, köszi az írást, nosztalgikus hangulattal szaladtam át rajta.
Nekem sosem adatott meg, hogy lehessen háttértárolóm (minden az Anyegin múlik ugye...)
Mindig irígykedve figyeltem, ahogy mások cserélik a lemezeket, programokat...
Igaz, C=16-om volt, az kicsit már más volt...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
copass
veterán
van már animált dir art is.
quick copy volt a leggyorsabb a renegade után és asszem kisebb is volt.
nekem volt action replay cartridge-em azzal pikkpakk ment minden lemezművelet."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
SunMount3r
nagyúr
Full lemez másoláshoz a Renegade. Program másoláshoz pedig T-Copy volt anno a legjobb tapasztalataim szerint. Ezek azt hiszem tudtak formatálni is.
-
ergoGnomik
tag
-
Az ASCII art-tal tisztában vagyok, csak ez a lemezes mutatvány kimaradt.
Ahogy néztem az említett videó alatt van egy link ahol le is lehet tölteni ilyen lemezeket. Ha lesz egy kis időm akkor boncolgatom kicsit a témát.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
hege8888
aktív tag
A dolog hasonlít a PC-n az ASCII -art-ra, amiket pl. a warezek .nfo-iban látni. Gyakorlatilag itt anno a cracker/demo stb csapatok ide tették be saját logójukat, néhány bejegyzésüket, stb..
https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
-
-
Oldman2
veterán
A téma ugyan nem ez, de a videó elején láthatóak ilyen 0 byte-os bejegyzések.
-
ergoGnomik
tag
Ja, és nem igaz az, hogy maximum négy meghajtót csatlakoztathatsz. Az egység szám az 1-127 lehet emlékeim szerint. Bár nyilván korlátozza a lehetőségeket a láncba kapcsolt egységek közötti kábelek hossza a csillapítás és az esetleg összegyűjtött zavarok miatt.
-
-
hege8888
aktív tag
Jó kis írás, elmenteni való.
Azt nem tudja valaki, lemagyarázni, hogy hogy lehet a lemezjegyzékbe azokat a 0 bájtos DEL és PRG bejegyzéseket megcsinálni, amik a crakkerek logóját, stb készítették?
https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
-
CaNNa3IS
senior tag
Végre valami érdekes írás a sok szar között.
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest