Új hozzászólás Aktív témák

• blade zte

őstag

válasz #06658560 #10 üzenetére

Milyen konzol/pc páros? Te az egyikböl mindig 2-öt veszel? :DDD
    Ha buszon vagy akkor is játszhatsz azzal. Az egyéb kézi-konzolok mióta merülnek lasabban?
    Mobilra van mogapro, és így már kényelmesebb mint egy ps-vita.

Én pont úgy gondolkodom mint razorGTR1, szerintem is mindenre jó a mobil kivétel az ilyen ultra-procigényes dolgokat, mint 3d animálás, meg mozifilm-készítés(egyszerübb-haladó videókat viszont simán lehet). Az egyetlen probléma viszont a PC-s funkciókat ellátó programok gyérsége/hiánya. Túlságosan is egyszerüek egyes programok.

Nézzünk elterjedtebb chipeket felsökategóriában, ahol a mobilok tényleg mindenre jók(+nagyon olcsó kínaiak, ilyen nincs pc-nél):
    -s4pro
    -mtk6589(azért, mert kb minden kínai telefonban ez van)
    -snapdragon 600
    -nyolcmagos exynos
    -tegra 4

Na nagyjából ez jelenti a palettát. Ezek közül az mtk, és az exynos proci ugyanolyan gpu-val rendelkezik, a 2 snapdragon gpu-ja is kb ugyanaz, nomeg a felépítése is. Ha az mtk6589-et nem vesszük bele, mert kevesebb jut nyugatra/usába, ez a szám 4. PC-n meg mivel alsóbb kategória is érdek csúcsjátékoknál, ezért az egész i3-i7 paletta, az amd jópár procija, erre külön a videókártya stb. Ott sem tudni, hogy épp futni fog-e. Bár szerintem kb minden fut a felsorolt mobil-procikon.

Ja, és meg kell említenem, hogy az új generációs konzol 1080p-ben fog lejátszani, a mobilnak meg kis képernyön ez a felbontása, amire a hdmi még nagyobb felbontást enged. És még olcsóbb is, ha nem vesszük meg azt a tucat dolgot, amit helyettesít.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés