Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
"és valahogy az egész túl könnyű még a legnehezebb fokozatban is... lehet csak én vok így vele?"
Valamiért az RPG műfajban különösen elharapódzni látszik a 0 kihívás mint tervezési cél. Állítólag a kihívás frusztráló, meg ilyenek... ki érti ezt. De, megpróbálkozhatsz önkorlátozásokkal (önkéntes patch). Pl. megesküszöl rá, hogy nem iszol potiont. Ilyenek. Minden ilyen játékban van néhány túl hatékony dolog (mint itt az instant potion), azoktól tartózkodni kell... Szánalmas bár, de mit tehet, aki már "bevásárolt".
-
ddekany
nagyúr
A fikázás nekem nem célom... csupán mondtam néhány konkrét dolgot ami majd' kiszúrta a szememet.
Amúgy valószínű leginkább az a baj, hogy már kiöregedtem a célközönségből. Tizenévesen az embernek nem kell akkora mélység és valódi érték ahhoz, hogy valami megfogja, mint felnőtten. Mert ha belegondolok, hogy gyerekkoromban mik le tudtak kötni... akkoriban ezt biztos hetekig le se tudtam volna tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- Asztali PC , i5 8400 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Felkonfig
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest