- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
Ja. Az #1-ben a cerkás változatot kérdezték, amire a #3-ban jött a válasz.
Erre jeleztem, hogy van forintos változat, nehogy valaki tengerentúlról rendelje ugyanannyiért, valamint a jeleztem, hogy a hírhez képest az abban szereplő újdonság nem annyira újdonság. Az árakról további részleteket a szokásos keresőkkel hamar megtalálod, akár i3, i5 érdekel. -
kpityu2
addikt
"A masina hűtése egyébként aktív, de a vállalat szerint nincs ok aggodalomra, rendkívül halkan teszi a dolgát."
Nem tud elég halk lenni.
-
haxiboy
veterán
Nem rossz, de az ára az egekben. Tény hogy méreteiben nagyon megfelelő lehet, csak felkapod és viszed, de ezekkel a szuper energiahatékony procikkal sosem voltam megbékülve. Böngészni, meg YT-t nézni rendben van, de tutira nem ezen renderelnék videót vagy ilyesmi.
Edit: Ha meg kell további ilyen-olyan csatlakozó vegyél modult meg ha kell dgpu akkor vegyél még egy dobozt, egy ITX még mindig rugalmasabb ebből a szempontból.
-
-Skylake-
addikt
Joo igy termeszetesen igazad van , de mikor te is es enis arra gondolunk , hogy szivesen latnank ezt a meretet az ATX helyett , akkor nyilvan nem az a kerdes , hogy 15 vagy 20 centi az elhossza , mivel igyis 100szor kisebb az atx-nel. Tovabba az oke , hogy a 65 tobb mint a 35 , de az alienboxban van egy dedikalt nvi gpu is , ami nagyjabol egy sajat tervezesu gtx950-960m-nek tekintheto. Lehetetlen , hogy a 2 egyutt ne egyen tobbet is mint 65 watt es ugye itt ugyan olyan megoldasrol beszelunk , mint az xpcnel , hogy 1haz : cpu , ram , ssd , 2.haz: csak gpu
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezeket a barebone, mini, stick PC-ket olyan szépen agyonütik a magas árcédulákkal, hogy nézni is rossz, gyakorlatilag egy előnye marad, a mérete, miközben kapsz egy gyenge és drága számítógépet.
-
Robert07
aktív tag
Azert nem lett volna rossz direkt kimenet a GPU modulhoz, mondjuk nem tudom, hogy ennek milyen a kesleltetese de legalabb lehetne opcionalisan. Meg majd legyen hozza driver 3-4 ev mulva is.
-
vlevi
nagyúr
Kezdőár 279?
Az azt jelenti, hogy a cerkával ennyi? Amúgy formára nagyon bejövős, TV alá htpc-nek el bírnék egy ilyet képzelni. Nézegetem is egy ideje a hardveraprót, van-e ott valami számomra tetsző használt konfig
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest