Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
hát én elég nagy szimbuzi vagyok (iracing másfél évig, nagyon aktívan, rfactor, netkarPRO, mind eredetiként van meg), és most berendelem ezt is. A csávó elég gyenge kört ment, ennél autologban látszani fog majd, hogy bizony sokkal, de sokkal jobbat lehet... szarul veszi a kanyarokat, nem tökéletes ívről fordul rá, még a kört is szarul kezdi a célegyenesben, rosszul teszi rá a kocsit... nem használja ki a pályát.
driftes kanyarvétel elvileg már nincs, mint a Shift1-ben. Majd elválig. ahogy előttem mondták, puding próbája...
Hangok, grafika marha jók lesznek, kár hogy nem lesznek szabályok, boxkiállások, meg etc. igazi GT bajnokságokkal, időméőkkel, felvezető körrel. Majd jövőre...
Én előrendeltem szimesként is, amíg kijön az rF2 tuti elszórakoztat, lehet még tovább is

Ez inkább vezetés-pilóta-szimulátor jelenleg, mint fizikai, autoszim. Az élmény ettől független egy jó FFBvek itt is nagyon jó lenne, sőőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest