- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha erősítő nélkül vált, akkor az erősítő beállításai között kell keresgélned a hiba okát.
Én értem amit írsz, viszont ez a hiba kilőve, mert a rendszer 59.97 dolby vison-ra van állítva, a refreshrate netflix-en manuálisan 23.976-ra és amikor odakapcsolom, akkor látni is lehet meg a tv is írja, hogy 24hz. Ha itt gond lenne az erősítő részéről, akkor manuálisan sem váltana, sőt egyik sem váltana, se az MrMC se a KODI. Egyszerűen az automatikus frissítés nem működik.
---------------De közben ezen ne múljon alapon, kihúztam és bedugtam simán egy üres HDMI-be a tévébe. Automatikusan nem vált. A fent leírtak miatt, szóval elég bután néztem volna, ha váltott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat alaposan felújította a 2015-ben még játékkonzolnak szánt rendszert, ma már inkább multimédiás eszközként tekint rá a cég.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest