Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
Privátba elküldenétek a játékos neveteket, hogy első hsz.-be berakhassam?

-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nekem ezen a pici kijelzőn jó, ha 12 kill-t összeszerzek.

-
hallerlaller
addikt
válasz
socialkiller
üzenetére
-
bobooo
addikt
Nagyon pro-k az amcsik.... 40+ kill egy menetben
Én meg a 10-emmel.
Megyek Ázsiaiba, hátha az ócó kinaiak szarabbak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jut eszembe, BT kontollert lehet használni a játékhoz?
-
socialkiller
tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Eggyetértek
Amúgy valahogyan lehet private meccset játcani? Láttam felvettél aztán pár embert még hívnánk innen és mehetne a dolog... -
hallerlaller
addikt
válasz
socialkiller
üzenetére
Majd a csatamezőn kiderül, mikor megjelenik a kis ikon a nevek mellett.
Ahogy a másik topikban fogalmaztak: remek alkalom ez a fórumos nézeteltérések úgymond 'megbeszélésére'. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Az miért lehet hogy ha be van kapcsolva az internetkapcsolat (próbáltam wifivel és 3G-n is) a játék egyből kidob, még mielőtt tudnék új account-ot csinálni. Ha ki van kapcsolva akkor be tudok lépni, nem dob ki, de így nyilván nem megyek sokra a játékkal.
SE Live with Walkman-em van, ha ez jelentene valamit. -
bobooo
addikt
válasz
socialkiller
üzenetére
Done.

-
socialkiller
tag
Vegyetek fel játszani! ID-m: SocialKiller
-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Tudom, olvastam. Most rank 4 vagyok, de Európai szervereken. Azok is laggolnak egyfolytában.

-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Na igen, nekem ez az irányítás még mindig nem jön be vagy lehet csak béna vagyok, 10 kill körül indig összejön csak az elhalálozási számom is magas

-
Epsylon
aktív tag
Átneveztem Hooligan-re. Ha nem lesz fr, akkor küldözgetek.
-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Valoszinu eu-s vagyok mert kiirja h joining the game es onnan nem megy tovabb..
-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Fogalmam isncs milyen szerveren vagyok fent.
Amúgy PH-s névvel vagyok fent -
bobooo
addikt
Na reggel leszedtem és volt 3 menetre elegendő időm szünetekben. A pozitívom h keveset eszik a mobilnetből. A negatívum, hogy nekem nehéz az irányítás bár lehet, hogy csak megszokás kérdése.

-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Lol, most nézem mennyi az alma logós, nem kevesen várták ezek szerint.

-
hallerlaller
addikt
Ja és megjött ilyósra is, bubi figyeld: https://itunes.apple.com/us/app/shadowgun-deadzone/id561048152?ls=1&mt=8
-
Epsylon
aktív tag
Ellopták a nevem... Feke88 néven leszek..

-
hallerlaller
addikt
Töltöttem fel videót, majd nézzétek meg: [link]
-
hallerlaller
addikt
Sztem túl is csicsázták, minden tükröződik, víz füst fények meg anyámkínja, tényleg ez már szinte nem is konzol hanem számítógépes grafika, viszont nagyobb csatáknál játszhatatlanul laggol Nexus7-en android 4.2-vel, kevés neki a tegra3 vagy mi?
-
hallerlaller
addikt
Besz@rás ázsiai szerverre persze rögtön csatlakozott..

itt viszont alig vannak

-
-
bobooo
addikt
Facebookon olvastam, hogy valószínű, hogy az Apple visszadobta a Dead Zone-t és ezért késik iOS-re...
Bár nem is értem, hogy miért írnak ki biztos dátumot, hogyha az Apple még nem hagyta jóvá -.-
-
hallerlaller
addikt
Na most miatök, rányomok bármelyik játékra és nem jön be..
(ja és nem is ment se zone se deathmatch, szóval még nem játszottam) -
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nem fog megjönni a jelszó-emlékeztetőd.

Shadowgun
pár másodperce
IMPORTANT! Shadowgun: Deadzone Open Beta players: it is not possible to use your account from Open Beta so you have to create a new one OR you can use your DEAD TRIGGER cloud account. Thank you for your understanding. -
hallerlaller
addikt
Jah, mert az van, hogy play-re tudod minden szar azonnal kikerül, apple-nél meg van némi ellenőrzési idő, ezt írja facsén madfinger games:
"Deadzone is finally OUT! You can download the game from Google Play for free!
iOS - waiting for approval from Apple. Should be online soon."Béta accountot meg lehet alapból törölnek..

(#163) BoboDJ
jé, deadtrigger accountal beengedett, érdekes, persze rank1 vagyok, szóval mintha újat regisztráltam volna

-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nincs.

-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Hát már negyed 10
mikor fog kijönni? éjjel 1kor?ANDROIDRA KINT VAN FÉL PERCE !
-
bobooo
addikt
Na mégse jön ki ma már?

-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Még mindìg....
-
hallerlaller
addikt
Na game is under maintenance now van, mindjárt jön a végleges.

-
hallerlaller
addikt
Ami hasznos az a radar, de vigyázz mert ha kifejleszted belőle a 2-est akkor már meg lehet venni a jammer-t is, akinek olyanja van azt nem látod a radaron, tehát nem szabad teljesen rá hagyatkozni, illetve a sentry gunnal is sokan nyomják, én nem annyira kedvelem, de a végleges verzióban azt is lehet majd tovább fejleszteni úgy tippelem, érdemes lesz kipróbálgatni azokat is. Fegyverekből a shitstorm jó az elején, könnyen lehet vele haladni: 1 pontos lövés, mindig a földre kell célozni valamennyire és 1 halott, csak nagyon lassan tölt újra shitstorm1 2lövésenként, shitstorm2 pedig minden lövés után újratölt, igazából közép-rövid távon jó, nagyon hosszútávra lassan ér oda, elfutnak a lövés elől, közelről pedig te is sebződsz, tehát viszonylag nehéz vele, de az én játékstílusomhoz pont illik.
-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Készülök.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bobooo
addikt
Már csak 2 nap! Kész a játék weboldala is!
-
hallerlaller
addikt
Na, nálam már nincs refound, marad amit egyszer megvásároltam, nálatok még működik?
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Pesszimista... Az már háromszor annyi, mint amennyi most van!

-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Hat pálya lesz. Azt írták..
-
Epsylon
aktív tag
Ezt írták féjszbukkon:
“ Shadowgun megosztott egy fényképet.
4 DAYS LEFT...are you looking forward to Shadowgun: Deadzone? 10 playable characters, 6 maps, 2 game modes - Deathmatch & Zone Control...and for free on iOS and Android!“ -
hallerlaller
addikt
válasz
ilyen_85
üzenetére
Nálam item az ammo+radar2+jammer fixen, shitstormok kimaxolva, perk meg sprint2.
Szerk.: de a véglegesben lesznek még változások, sentry gunt lehet még más irányokba fejleszteni, de ez látszik is sentry2-re nem is érdemes költeni, viszont ha meccs közbe nézed a research-et akkor megjelenik mellette a sniper sentry és a rocket sentry is.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
akkor még most ki kell találni mi legyen a végleges gear

-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
hát ez az, annyira lámák néha, bocs, de mostanában rengeteget dolgozok, meg tanulok meg barátnőzök alig van idő játszani :S

-
hallerlaller
addikt
November 15-én jön a végleges verzió, iosre is lesz és ingyenes.
Ez tetszik:
-
hallerlaller
addikt
-
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
holnap egész nap dolgozom, reggel 9-től 3-ig, aztán 8-tól éjfélig, a kettő között pedig barátnőzök, ettől még lehet benézek valamikor este 9-10 körül....

hehe most már én is készítek majd screenshotot

-
ilyen_85
senior tag
válasz
ilyen_85
üzenetére
nem hoztam szégyent a PH-s nickre

a plazma fegyó sem olyan rossz, eddig a wharmongert használtam, de a mostani frissítésben valami történt vele, nem áll annyira kézre mint a frissítés előtt, most a plazma vető lett jobb.
cserébe a sentry-t nem mindig sikerül lerakni sőt van amikor magam elé rakja és nem tudok tőle mozogni, bár ez még a jobbik eset, ha nem sikerül lerakni akkor nem lehet újra lerakni a sentry-t :S
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
mindjárt dolgozom, de átírom akkor én is, hagy lássák a kicsi csírák, hogy a PH-s emberek keményen nyomják xD
-
hallerlaller
addikt
válasz
ilyen_85
üzenetére
Na nem is kell újraregelni, át lehet írni a nevet a menüben felülre kell kattintani a feedback mellett a userneved nem fog változni, viszont a nickname jelenik meg csata közben, azt át lehet írni bármikor. Én most [PH!]hallerlaller lettem, friend listán viszont nem tudom melyik néven jelenek meg.
-
bobooo
addikt
üdv a zuraknak,
az lenne a problémám, hogy belépnék a játékba (felhasználónév, jelszó) de nem jön fel a billentyűzet.
A béta gyermekbetegsége ez még vagy én csinálok valamit rosszul?
Xperia Arc -
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
MMO Androidra. Félbéta-félkiadott stádiumban van. Középkorban mászkálós agyoncsapkodós képregényszerű figurás játék. A kedvenc gyártóm legújabb játéka.

-
Epsylon
aktív tag
Én a nullázás òta Arcane Legends-ezem. Akit érdekel pm.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
:d LOL klán öreg vagyok én már ehhez ... Jó! Következő nullázásnál szintén váltok [PH]ilyen85

-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
igen, néha úgy is sikerül megcsípni az első vagy a második helyet, hogy a csapatom mindemellett vesztett

-
hallerlaller
addikt
válasz
ilyen_85
üzenetére
Jaja, de két sentry-t már nem tudok sehogyse berakni, ezt a bugot úgy látszik javították..
Mostanában radar2-t rakom be meg jammer-t és tök jól lehet bújkálni, ők nem tudják hol vagyok én meg látom őket a radaron...
Sokan nem értik miről szól, nem számít hányszor halsz meg az agresszivitást is pontozza. -
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
én is ezen bosszankodtam most a saját csapatomban, hiába megyek nyomulok előre próbálok foglalni, vagy egyszerűen csak berohanni és megnézni hányat tudok kiszedni mire észbe kapnak ... ők meg... én általában rárohanok mindig a c-re és akit tudok kiszedek, s a lehető legnagyobb zavart keltek, a többiek meg a b-t campelik, néha akár az a-t is

ha nem ragadok le velük akkor csak mozgó célpont vagyok a c -körül az ellenségnek, így volt amikor már háromszor annyit haltam mint amennyit lőttem

ha meg megállok és várok akkor meg pont fordítva... végül is hatásos meg minden, de én a kettő közül az elsőt élvezem, mi értelme várni és ülni
cserébe összeharácsoltam egy warmonger-re egészen hatásos s végre lehet a fegyvereket is fejleszteni eddig a big boy is egészen bejött, de ez picit jobb lesz úgy érzem

Igaz hallerlaller?

-
hallerlaller
addikt
Áhh úgy utálom mikor csapattársaim beállnak hátul fal mögé mikor elöl meg meg a harc és kéne a segítség.

-
hallerlaller
addikt
válasz
leslie_smith
üzenetére
Most én is mászkáltam kicsit a falba
de amit leesik nekik kilépnek. 
-
leslie_smith
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Látszik,hogy még béta.

-
hallerlaller
addikt
Ja majd figyeljetek oda, deathmatch-es pályán sokan a falból lövöldöznek, levideóztam: [link]
-
hallerlaller
addikt
Mindenkit kinullázott. Fejleszthetőek a fegyverek tulajdonságai, lehet plusz sebzést meg tárat meg még valamit venni mindegyikre, meg kicsit optimalizáltak, bandit kicsit gyorsabb, van ami lassabb lett, shitstorm meg még egy pár dolog drágább lett(warmonger is).
Szerk.: ezek változtak, jó része nem érint, mivel kontrollerrel játszok:
*Fixed bug in Deathmatch when player was able to get behind a wall
*Automatic selection of spawn point in Zone Control mode
*You can customize fire button size
*You can customize layout during the playing the game
*Added spawn & statistic buttons to spectate mode
*Upgraded weapons -
Epsylon
aktív tag
Nos, akkor mi a frissítés? Amióta nullázta a karakteremet, azóta nem játszottam.
Maradt nullás a karakter? -
hallerlaller
addikt
kész az update, most már lehet fejleszteni a fegyvereket +némi balansz is belekerült.
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Lehet megnézem magamnak azt a Maraudert.

A futást én is visszadobtam. Helyette radarom és gránátom/taposóaknám van.
Most hétfõig nemigen fogok játszani munka miatt.
-
hallerlaller
addikt
Na akkor a tapasztalataim: futást felesleges megvenni, mert sprint fontosabb és a kettő közül csak egyet lehet berakni. Marauder iszonyat hasznos, nagyon gyorsan tüzel közelharcba jó+shitstorm esetleg befészkelt ellenfelet kifüstölni, meg két sentry gun is nagyon hasznos, sokszor elvégzik a piszkos munkát, de ha el is sprintelnek mellette legalább rögtön hallani melyik irányból jön az ellenség és csak oda kell segíteni a toronynak kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én meg a 10-emmel.
Megyek Ázsiaiba,
Amúgy almáról vagy droidról tolod?