Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Épp most beszéltem meg egy ps3 controller megvételét erdeti, új 7500 pénzért. Nemrég linkelt itt valaki egy logitech 710-es kontrollert, azt nagyon ajánlják xda n. A másik pedig a ps3 controller. A logitechhez nem kell root, a ps3 kontroller hez pedig csak akkor ha vezeték nélkül használod.
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ha azt mondod, h jobb a vezetékes akkor olyan lesz. Ráadásul majdnem fele annyi. Milyen hosszú a kábel? Nem zavaró néha?
Már kéne a controller, mert akik azzal tolják messziről úgy leszednek én meg próbálok célozni aztán sokszor felrántom a fegyvert :s tapipad átka.
DMbe volt egy pálya, ahol azt se tudtam sokszor, h hol vagyok igaz voltunk v. 3man és fél óránként találkoztunk egymással

Fülessel jobban hallod, h merre zajlik az akció
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nem csak ehhez szeretném a controllert hanem később xboxhoz is. Ha jó láttam neked is xboxos van?! Azért Linkeltem a logi-t is, mert egérbe és billbe a világ egyik legjobbja főleg játékra. szval, e kettő közül melyikkel menne ill melyikkel lenne jobb. amúgy a logitech hasonlít a ps controllerekre legalábbis régebben így volt.
Vágom, h sajna nincs miracast :S CSak jó volt álmodozni róla

Akkor ezt a goldos dolgot hanyagolom.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
A billentyűzet csak azért kell mert a swype hoz szoktam s nem tudok a gyárin gyorsan írni.
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Aki akar felvehet zola23 néven megtalál. CZ tetszik nekem a taktikai rész miatt de ott nagyon jól jönne a chat meg az ismerősök is akik segítenek a tervet végrehajtani. OSG pl csak itt lehet normálisan használni. Paddal gondolom még könnyebb lehet leszedni az ellent a távolból.majd rakok fel én is képet. Mennyivel jobban merül ha controlert is használok?
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Akkor itt folytatom n7 topic helyett. Ultran ment tegnap lagg nélkül egy darabig, de később megint volt lagg:s jó az az xbox controleres kép azon is az van? Mennyivel jobb úgy játszani? Nekem szerencsére elég jól megy anélkül is a vadászat:p mennyiért lehetne a legolcsóbban egy jó controlert szerezni?
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
alapvetően szimpatizálok a shotgunnal, de nem jött be a béta alatt, itt meg sajna nem igazán tudom resetelni a tree-t :S kockázatos...
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
én most a big boy-t toltam fel max-ra, most már gyűlik a pénz, de nem tudom hogyan tovább, talán shitstorm második fegyvernek, ha melegedik a helyzet, vagy tömeget kell oszlatni, bár lehet, hogy a plazma pityu lesz, tetszik, hogy nem kell vele tárazni, csak pirítani a
parasztotjobbról balról

-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Újra volt idő játszani

A bétás pályán elfutottunk a c-ig, aztán mindenki beült egy fedezék mögé, egyedül foglaltam el a b-t, 3 halálon keresztül tartottam, vártam a többiekre, akik épp kártyáztak a c-nél, végül elkezdtem az a-t ostromolni, akkor elindultak végre

Az ez utáni meccs, sajnos mennem kellett dolgzoni :S
Egy kis reggeli rush, gyakorlatilag végig futottunk a pályán xD
derekasan helytálltunk

S egy ráadás villamoson, állva
(volt benne egy átszállás, ezért nem lett több pont = (
)Azt kell, hogy mondjam tetszik a játék, jelenleg a legjobb számomra androidon, s úgy vettem észre nem is nagyon játszok mással, igaz ehhez az is kell, hogy csak néha van 10-20 percem, pont jó egy menetre

-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére

-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére

-
socialkiller
tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Már megtaláltam
Így joystickal sokkal könnyebb 
-
socialkiller
tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
NAh végre működik a kontroller.
De valamiért a célzás csak visszintes tengelyen jó a függőlegesen nem müxik
De miért van ez? -
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nekem ezen a pici kijelzőn jó, ha 12 kill-t összeszerzek.

-
socialkiller
tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Eggyetértek
Amúgy valahogyan lehet private meccset játcani? Láttam felvettél aztán pár embert még hívnánk innen és mehetne a dolog... -
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Tudom, olvastam. Most rank 4 vagyok, de Európai szervereken. Azok is laggolnak egyfolytában.

-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Na igen, nekem ez az irányítás még mindig nem jön be vagy lehet csak béna vagyok, 10 kill körül indig összejön csak az elhalálozási számom is magas

-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Valoszinu eu-s vagyok mert kiirja h joining the game es onnan nem megy tovabb..
-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Fogalmam isncs milyen szerveren vagyok fent.
Amúgy PH-s névvel vagyok fent -
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Lol, most nézem mennyi az alma logós, nem kevesen várták ezek szerint.

-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nem fog megjönni a jelszó-emlékeztetőd.

Shadowgun
pár másodperce
IMPORTANT! Shadowgun: Deadzone Open Beta players: it is not possible to use your account from Open Beta so you have to create a new one OR you can use your DEAD TRIGGER cloud account. Thank you for your understanding. -
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nincs.

-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Hát már negyed 10
mikor fog kijönni? éjjel 1kor?ANDROIDRA KINT VAN FÉL PERCE !
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Még mindìg....
-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Készülök.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Pesszimista... Az már háromszor annyi, mint amennyi most van!

-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Hat pálya lesz. Azt írták..
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
akkor még most ki kell találni mi legyen a végleges gear

-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
hát ez az, annyira lámák néha, bocs, de mostanában rengeteget dolgozok, meg tanulok meg barátnőzök alig van idő játszani :S

-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
holnap egész nap dolgozom, reggel 9-től 3-ig, aztán 8-tól éjfélig, a kettő között pedig barátnőzök, ettől még lehet benézek valamikor este 9-10 körül....

hehe most már én is készítek majd screenshotot

-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
mindjárt dolgozom, de átírom akkor én is, hagy lássák a kicsi csírák, hogy a PH-s emberek keményen nyomják xD
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
MMO Androidra. Félbéta-félkiadott stádiumban van. Középkorban mászkálós agyoncsapkodós képregényszerű figurás játék. A kedvenc gyártóm legújabb játéka.

-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
:d LOL klán öreg vagyok én már ehhez ... Jó! Következő nullázásnál szintén váltok [PH]ilyen85

-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
igen, néha úgy is sikerül megcsípni az első vagy a második helyet, hogy a csapatom mindemellett vesztett

-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
én is ezen bosszankodtam most a saját csapatomban, hiába megyek nyomulok előre próbálok foglalni, vagy egyszerűen csak berohanni és megnézni hányat tudok kiszedni mire észbe kapnak ... ők meg... én általában rárohanok mindig a c-re és akit tudok kiszedek, s a lehető legnagyobb zavart keltek, a többiek meg a b-t campelik, néha akár az a-t is

ha nem ragadok le velük akkor csak mozgó célpont vagyok a c -körül az ellenségnek, így volt amikor már háromszor annyit haltam mint amennyit lőttem

ha meg megállok és várok akkor meg pont fordítva... végül is hatásos meg minden, de én a kettő közül az elsőt élvezem, mi értelme várni és ülni
cserébe összeharácsoltam egy warmonger-re egészen hatásos s végre lehet a fegyvereket is fejleszteni eddig a big boy is egészen bejött, de ez picit jobb lesz úgy érzem

Igaz hallerlaller?

-
leslie_smith
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Látszik,hogy még béta.

-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Lehet megnézem magamnak azt a Maraudert.

A futást én is visszadobtam. Helyette radarom és gránátom/taposóaknám van.
Most hétfõig nemigen fogok játszani munka miatt.
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Warmonger-em és Shredder-em van.

-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Én ezért játszom kamikaze módban. Megyek rá mindenre, mindenkire. Vagy sikerül vagy nem. Inkább, minthogy addig bambuljak a távoli célra, míg valami sunnyogi levadászik.

-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Lehet kettõt venni.
Asszem a Marauder a másik. A Vega alatti legalsó. -
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Warmonger és mellette a másik 26ezrest vettem. pontosan ad vissza.
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Jaja! Szerencsétlenkedtem a fegyverekkel.

Egy meccs alatt legalább háromszor töröltem a fát.
Végül rájöttem, hogy melyik két fegyver való nekem.
Shitstormból mindkettöt megvettem.. pff.. nem az én világom.. -
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
A lövés nekem nem szokott.
Bakker!!!!! Megszakadt!
Pedig ez nem egy öt perces menet volt..
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ahogy írtam. Kirak, de nem tudsz megmozdulni.
Tudom hogy lehet sok pénzt csinálni.
Egyik srác nehezen, de megértette.
Nincs chat, úgyhogy egy darabig furán állt, hogy mit rohangálok és nem lövök rá.
Nos. Zone-ban, ha csakketten vagytok egymás ellen, akkor csak foglalgatni kell, meg semlegesíteni a zászlókat és folyamatosan gyűlnek a százasok.
Tök jól ment, erre lekapcsolt egy negyed órára a Voda....Shitstormosokhoz pont ezért szoktam testközelbe rohanni.

Valószínű pontosan,mert 71k körül vannak a pontjaim és a plusz zseb, egyéb vackokat nem állítottam vissza és kb annyira jön ki.
De 30 Shadowgun pontot "levont". volna, ha lenne..
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Megtaláltam közben. Visszaállítgattam. Lett 51.000 pénzem. Vettem szaladgálóképességet (+25%) és BigBoy-t.
De nem tudok játszani, mert egyfolytában követőbe rak, onnan vissza gombbal kilépve meg csak szaladgálni tudok, se lőni, se semmi.
Az előbb vagy négyszer levadásztad az emberem így. Ötből négyszer így rak be..
Jaaaa, a kék oszlop mögött állók a sarokban?
Mikor megyek le a lépcsőn már reflexből dobom oda a gránátot, ha van még. Néha bejön.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nullázod? Azt hogy lehet?

Nekem már sokmindenem van (Shitstorm nincs, se sörétes), úgyhogy sokmindent tudnék visszaadni.
Ha van is ilyen opció, biztos, hogy kevesebbet kapsz vissza.Jaja. 1-3 vagy 1-5-ig külön szerveren vannak. Így védik őket a magasabb szintűek hentelésétől.
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Előbb zónáztam. Megvan a plazmaputtyogtató. Mindíg éjjel van tele.
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Az csak Zone-ban jó.
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
En most a Zone Controll videot nezem.... Nem tudok kilepni belole..
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nem. Akik isszaigazoltak, azok aktívnak vannak jelölve, de ennyi. Vettem taposóaknát. Csak Zone-ban műxik...
Eddig Zone-oltam. Death Match üres volt és most aZone-osok is eltűntek..
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Szerintem az csak Zone Controll-ban lesz. Mesterlövészpukkogtatóra ne gyüjtögess...Vettem 10K-ért.. lófityulát sem ér, sokáig tölt.
Szerintem a BigBoy-t fejlesztgetem majd tovább és a Vega-t. Meg majd a Plazmaizére kuporgatok. -
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
ugyanaz, mint a gyári kispityu,csaknagyobb sebzéssel. és rohadt gyorsan kiürül, pedig lehet vele kaszálni. jobban mint a nagyfiúval..
Már tele van a játék Sh*tstormmal.... kezd unalmas lenni.. Az olyanokhoz testközelbe megyek, hogy ő is meghójjon, ha nemén vagyok a jobb.
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Megvan a Vega is! Jobb, mint az alap, de a BigBoy-t jobban szeretem. Minden fegyverhez más célzási érzékenységet kell beállítani. Farek, hogy fizikai súlyt is raktak a játékba...
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
A Zone Controll nekem is csak madármódban megy, semmi más.
Most Vega-ra gyüjtök.
Azután plusz gránátra. Big Boy és plusz "zsebek" már megvannak. -
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
nekem se, pedig jobban szeretem a zone controlt, ez az agyatlan lövöldözés annyira nem jön be, főleg, hogy másnak már shotgunja van
Mindegy 2. 3. hely azért megvan

-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
igen HugoChavez-t láttam már

felveszlek titeket (akik beírták a nevüket) hentelhetnénk együtt

-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ja,hogy ő is itteni?
Őt valamiért jobban vadásztam 
-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Észrevettem... Akartam "köszönni", gyilkolokvalakit, erre levadászol..

Kell egy game controller!!
A frissítés óta lassabb az emberem.
Lehet fejleszteni és fegyvereket venni. A nagyfiúhoz még gyűjtögetnem kell... -
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Elvették a cuccokat.. Van egy alap gépkaralábé, meg egy gránát.. A Zone Controll meg nem megy..
-
Wilika
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Én meg szerintem veled.
Én Wilika vagyok ott is. 
Egeret-billentyűt, hogy lehet belőni rá? Van valami app hozzá? -
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Tableten, kijelzõn már perfektül hentelek, viszont sokszor öngyilkolom az emberem, mivel gránátdobásnâl sokszor maga fölé dobja és automatikusan felnéz és mire visszahúzom, hogy lássam merre meneküljek a saját gránátom alól, addigra már figyel a "Hooligan commited suicide" felirat.

-
Epsylon
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Én.

Kezd egyre jobban menni z irányítás tableten. De még mindíg vannak hibák.. Spawn helyett követőmódba rak és ki se tudok lépni normál módon.
Grr. Nem lehet már deathmatch-ben lerakni taposóaknát és mozgásérzékelős fegyvert sem.. Marad a gránátozás.
-
quailstorm
félisten
válasz
hallerlaller
üzenetére
-
Skynet258
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ja, a Chainfire 3D-re gondoltam, csak a végén a két karakter lemaradt.

-
Skynet258
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Megmondom őszintén, Nexus 7-es sorstársam, egy ideje nem követem a Chainfire-ös dolgokat, mert nincs rá szükségem. Ilyen a mi sorsunk.

-
Bkrisz9
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Pénzt adsz rá??

Igen tudom... Leirtam h addig oke h tobb jatek jon ki tegrára ez oké is egyértelmű... DE a legtöbb em ernek 1-2magos telója van :/ ezekre az emberekre senki se gondol... Valami ertelmes játékot lehet csinalni ertelmess graffal gyengebbekre is van ra pelda... (dead trigger pl) de a legtöbb értelmes játék nem megy el a nagy többség telefonján ... Vagy akadozik vagy nagy kompromisszumokal... Lehetne mar egy értelmes játék a népnek is nem csak a "nagyuraknak"
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Milyen alaplapot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Így joystickal sokkal könnyebb 
De miért van ez?
Amúgy PH-s névvel vagyok fent

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)