Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Epsylon aktív tag válasz  hallerlaller

üzenetére hallerlaller

üzenetéreWarmonger-em és Shredder-em van.  
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreÉn ezért játszom kamikaze módban. Megyek rá mindenre, mindenkire. Vagy sikerül vagy nem. Inkább, minthogy addig bambuljak a távoli célra, míg valami sunnyogi levadászik.  
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreLehet kettõt venni. 
 Asszem a Marauder a másik. A Vega alatti legalsó.
- 

hallerlaller addikt bazz, ez a köcsög captainedward valahogy letesz 2db sentry gunt, de nem értem hogyan.. 
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreWarmonger és mellette a másik 26ezrest vettem. pontosan ad vissza. 
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreJaja! Szerencsétlenkedtem a fegyverekkel.  
 Egy meccs alatt legalább háromszor töröltem a fát.
 Végül rájöttem, hogy melyik két fegyver való nekem.
 Shitstormból mindkettöt megvettem.. pff.. nem az én világom..
- 

hallerlaller addikt Hallod mind a kétszer én nyertem meg a meccset, először fönt sunyult nálatok valaki, leszedett vagy 5x, na meguntam felmentem érte kapott egy shitstormot a hátába, kicsit meglepődött, második meccsnél meg ha nem megyek el a ti kezdőzónátokért akkor nem marad zónánk, de láttam észrevetted, szerencsére jobb voltam.  
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreA lövés nekem nem szokott. 
 Bakker!!!!! Megszakadt!
 Pedig ez nem egy öt perces menet volt.. 
- 

leslie_smith aktív tag Most,hogy már elérhető mindenre nem csak tegra 3-ra így letöltöm.Durva hentelések lesznek itt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreAhogy írtam. Kirak, de nem tudsz megmozdulni. 
 Tudom hogy lehet sok pénzt csinálni.
 Egyik srác nehezen, de megértette.
 Nincs chat, úgyhogy egy darabig furán állt, hogy mit rohangálok és nem lövök rá.
 Nos. Zone-ban, ha csakketten vagytok egymás ellen, akkor csak foglalgatni kell, meg semlegesíteni a zászlókat és folyamatosan gyűlnek a százasok.
 Tök jól ment, erre lekapcsolt egy negyed órára a Voda....Shitstormosokhoz pont ezért szoktam testközelbe rohanni.  
 Valószínű pontosan,mert 71k körül vannak a pontjaim és a plusz zseb, egyéb vackokat nem állítottam vissza és kb annyira jön ki.
 De 30 Shadowgun pontot "levont". volna, ha lenne.. 
- 

hallerlaller addikt Akkor pontosan adott vissza vagy levont valamennyit? Én nem állítom vissza előbb-utóbb úgyis meg kell venni mindent.  Sokszor csak állnak ott az emberek ahova megszületnek ez miért van? Ja shitstorm mellé a medkit kötelező, majdnem mindig belehalok ha közelről lelövök valakit vele.  
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreMegtaláltam közben. Visszaállítgattam. Lett 51.000 pénzem. Vettem szaladgálóképességet (+25%) és BigBoy-t. 
 De nem tudok játszani, mert egyfolytában követőbe rak, onnan vissza gombbal kilépve meg csak szaladgálni tudok, se lőni, se semmi.
 Az előbb vagy négyszer levadásztad az emberem így. Ötből négyszer így rak be..
 Jaaaa, a kék oszlop mögött állók a sarokban?
 Mikor megyek le a lépcsőn már reflexből dobom oda a gránátot, ha van még. Néha bejön.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

hallerlaller addikt Research-ben rányomsz valamire, mondjuk weapons és megjelenik alul hogy reset whole tree. Én még assault-ból nem vettem semmit, csak a plazmafegyver van, sentry gun meg shitstorm. Sokan olyan hülyén játszanak, tök hátul beáll fedezékbe lesipuskázni és várja hátha arra jön valaki.  Van 19e-m mit vegyek? 
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreNullázod? Azt hogy lehet?  
 Nekem már sokmindenem van (Shitstorm nincs, se sörétes), úgyhogy sokmindent tudnék visszaadni. 
 Ha van is ilyen opció, biztos, hogy kevesebbet kapsz vissza.Jaja. 1-3 vagy 1-5-ig külön szerveren vannak. Így védik őket a magasabb szintűek hentelésétől. 
- 

Epsylon aktív tag Megvan a Warmonger is. Meg Radar.  Warmongerre megéri beruházni! Nagy a szórása, de 3-4 találat kell csak. Warmongerre megéri beruházni! Nagy a szórása, de 3-4 találat kell csak. 
- 

Epsylon aktív tag Bakker.. túl magas szintü lettem és nem enged másokkal játszani.. egyedül kell zoneoznom. Sebaj. Körönként 400 pénz.  
 deathmatchbe sem enged mäsokkal..
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreElőbb zónáztam. Megvan a plazmaputtyogtató. Mindíg éjjel van tele. 
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreAz csak Zone-ban jó. 
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreEn most a Zone Controll videot nezem.... Nem tudok kilepni belole.. 
- 

ilyen_85 senior tag lol, tegnap én is 3-ig zone-oltam most már rank 5, van bigboy, taposó akna, meg egy egy slot a bigboy rohadt hamar kiürül, aztán már csak futkosok össze vissza és csapom az ellent a puska tussal  Viszont a big boy keményet sebez ám, két lövés testre és már fekszik módban van a csákó  Reggel háromkor egyedül maradtam 4 ember ellen  az utolsó A zónát tartottam 4 vagy 5 respawn-ig ( de két respanw-onként kifogytam minden lőszerből) az utolsó A zónát tartottam 4 vagy 5 respawn-ig ( de két respanw-onként kifogytam minden lőszerből)Viszont megnyertem a meccset!  24 ölés 10 halál valami 24xx ponttal első lettem 24 ölés 10 halál valami 24xx ponttal első lettem Azt hiszem szegények így estére sírtak egy sort  
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreNem. Akik isszaigazoltak, azok aktívnak vannak jelölve, de ennyi. Vettem taposóaknát. Csak Zone-ban műxik... 
 Eddig Zone-oltam. Death Match üres volt és most aZone-osok is eltűntek.. 
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreSzerintem az csak Zone Controll-ban lesz. Mesterlövészpukkogtatóra ne gyüjtögess...Vettem 10K-ért.. lófityulát sem ér, sokáig tölt. 
 Szerintem a BigBoy-t fejlesztgetem majd tovább és a Vega-t. Meg majd a Plazmaizére kuporgatok.
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreugyanaz, mint a gyári kispityu,csaknagyobb sebzéssel. és rohadt gyorsan kiürül, pedig lehet vele kaszálni. jobban mint a nagyfiúval.. 
 Már tele van a játék Sh*tstormmal.... kezd unalmas lenni.. Az olyanokhoz testközelbe megyek, hogy ő is meghójjon, ha nemén vagyok a jobb. 
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreMegvan a Vega is! Jobb, mint az alap, de a BigBoy-t jobban szeretem. Minden fegyverhez más célzási érzékenységet kell beállítani. Farek, hogy fizikai súlyt is raktak a játékba... 
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreA Zone Controll nekem is csak madármódban megy, semmi más. 
 Most Vega-ra gyüjtök. Azután plusz gránátra. Big Boy és plusz "zsebek" már megvannak. Azután plusz gránátra. Big Boy és plusz "zsebek" már megvannak.
- 

ilyen_85 senior tag válasz  hallerlaller

üzenetére hallerlaller

üzenetérenekem se, pedig jobban szeretem a zone controlt, ez az agyatlan lövöldözés annyira nem jön be, főleg, hogy másnak már shotgunja van Mindegy 2. 3. hely azért megvan  
- 

ilyen_85 senior tag válasz  hallerlaller

üzenetére hallerlaller

üzenetéreigen HugoChavez-t láttam már  felveszlek titeket (akik beírták a nevüket) hentelhetnénk együtt  
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreJa,hogy ő is itteni?  Őt valamiért jobban vadásztam Őt valamiért jobban vadásztam 
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreÉszrevettem... Akartam "köszönni", gyilkolokvalakit, erre levadászol..  
 Kell egy game controller!! A frissítés óta lassabb az emberem. A frissítés óta lassabb az emberem.
 Lehet fejleszteni és fegyvereket venni. A nagyfiúhoz még gyűjtögetnem kell...
- 

hallerlaller addikt Ja, ezt fejlesztették, nézd csak: már mindenre elérhető a DeadZone Egyébként most megint frissült nálam a program. 
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreElvették a cuccokat.. Van egy alap gépkaralábé, meg egy gránát.. A Zone Controll meg nem megy.. 
- 

hallerlaller addikt Na most meg 'The game is under maintenance, we are working on it!' van, kíváncsi leszek mit újítanak. 
- 

hallerlaller addikt Passz, sztem ugyanúgy ahogy a kontrollert a nem támogatott játékokhoz, biztos van rá vmi app. Ja, mostanában teleportálnak az ellenfelek és spawn helyett átmegy observerbe és nem is lehet kilépni belőle csak ha újraindítom a játékot.  Furcsa mert eddig ezek a hibák nem voltak nálam a frissítés óta. Furcsa mert eddig ezek a hibák nem voltak nálam a frissítés óta.
- 

Wilika aktív tag válasz  hallerlaller

üzenetére hallerlaller

üzenetéreÉn meg szerintem veled.  Én Wilika vagyok ott is. Én Wilika vagyok ott is. 
 Egeret-billentyűt, hogy lehet belőni rá? Van valami app hozzá?
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreTableten, kijelzõn már perfektül hentelek, viszont sokszor öngyilkolom az emberem, mivel gránátdobásnâl sokszor maga fölé dobja és automatikusan felnéz és mire visszahúzom, hogy lássam merre meneküljek a saját gránátom alól, addigra már figyel a "Hooligan commited suicide" felirat.  
- 

hallerlaller addikt Zone controlba szoktam nyomni, ott még van minden.  Tényleg nagyon sokat fejlődött, most már nem ugrálnak falba a karakterek és a zoom is jobb. Viszont még mindig beragadok párszor, lehet a kontroller miatt pl egy irányba fut, vagy lőni nem tudok. Tényleg nagyon sokat fejlődött, most már nem ugrálnak falba a karakterek és a zoom is jobb. Viszont még mindig beragadok párszor, lehet a kontroller miatt pl egy irányba fut, vagy lőni nem tudok.Amúgy lehet páran egér+billentyűn nyomják, mert kb lelőni nem tudom őket kontrollerrel sem. (#43) ilyen_85 lol, sztem veled találkoztam is, HugoChavez néven vagyok fent. 
- 

ilyen_85 senior tag A frissítés óta nincs probléma az ellenséggel, nem teleportálgatnak össze vissza, még 3g-ről sem...  igen jót játszottam a minap a 86-oson :d igen jót játszottam a minap a 86-oson :da spectate-ből valóban nem lehet kijönni, elfelejtettek gombot tenni oda, hogy ki tudj belőle lépni :d Összességében viszont nagyon élvezetes, remek játék, tényleg jól elszórakozik vele az ember még a tömegközlekedésen is. gyertek zónát foglalni  remek harcok szoktak kialakulni, csak annyira gáz, hogy mindig gyíkok közé keveredek s campelik az egyik zászlót én meg mehetek egyedül remek harcok szoktak kialakulni, csak annyira gáz, hogy mindig gyíkok közé keveredek s campelik az egyik zászlót én meg mehetek egyedül 
- 

Epsylon aktív tag Nektek is van $13000 a játékban? Bót nélkül mi a fenének? 
- 

üzenetére hallerlaller

üzenetéreÉn.  
 Kezd egyre jobban menni z irányítás tableten. De még mindíg vannak hibák.. Spawn helyett követőmódba rak és ki se tudok lépni normál módon. 
 Grr. Nem lehet már deathmatch-ben lerakni taposóaknát és mozgásérzékelős fegyvert sem.. Marad a gránátozás. 
- 

hallerlaller addikt Na jött is egy frissítés.. 
- 

hallerlaller addikt válasz  quailstorm

üzenetére quailstorm

üzenetéreok, köszi  lehet amúgy én vettem fel, csak nem emlékszem lehet amúgy én vettem fel, csak nem emlékszem 
- 

quailstorm félisten válasz  hallerlaller

üzenetére hallerlaller

üzenetére
- 

hallerlaller addikt hooligan néven felvett valaki, az kicsoda? 
- 

Skynet258 veterán válasz  hallerlaller

üzenetére hallerlaller

üzenetéreJa, a Chainfire 3D-re gondoltam, csak a végén a két karakter lemaradt.  
- 

Skynet258 veterán válasz  hallerlaller

üzenetére hallerlaller

üzenetéreMegmondom őszintén, Nexus 7-es sorstársam, egy ideje nem követem a Chainfire-ös dolgokat, mert nincs rá szükségem. Ilyen a mi sorsunk.   
- 

Epsylon aktív tag Végre sikerült kinyírnom valakit.  Elég gáz az irányítás tableten. Elég gáz az irányítás tableten. Mostmár tényleg kénytelen leszek venni egy ps3 controllert. Mostmár tényleg kénytelen leszek venni egy ps3 controllert. 
 Nektek is a zónában vannak bugok? Nekem ott van olyan, hogy lövömaz ellent, mint állat és semmi hatása. Meg a sok keresztrefeszïtett lebegő Jézus figura.. Azokkal semmit nem tudok kezdeni.
- 

Skynet258 veterán válasz  socialkiller

üzenetére socialkiller

üzenetéreHa az aláírásodban szereplő készülékekkel rendelkezel, akkor neked persze, hogy nincs Play-en: nem kompatibilis. Tegra 3 kell hozzá. Vagy Chainfire, de a Play-en akkor sem fog megjelenni olyan készüléknél, amivel nem kompatibilis... 
- 

Ed3r_X_ nagyúr Na igen, én meg személy szerint az nem bírom ha van egy jó telefonom, elég jó hardverrel, és a tetves Gameloft meg a többi azt állítja be hogy nem kompatibilis, csak mert Alcatel.  De kicsesztem velük, build.prop átírás és már repül is De kicsesztem velük, build.prop átírás és már repül is Dead Trigger meg nagyon jó húzás volt, csak Adreno 205-re adhatnának már ki egy bugfixet. Dead Trigger meg nagyon jó húzás volt, csak Adreno 205-re adhatnának már ki egy bugfixet. 
- 

hallerlaller addikt válasz  socialkiller

üzenetére socialkiller

üzenetéreDe, mindenki onnan telepítette. 
- 

socialkiller tag Ezt honnan tudom letölteni,mert a Play Store-on még nincs    
- 

Bkrisz9 őstag válasz  hallerlaller

üzenetére hallerlaller

üzenetérePénzt adsz rá??  Igen tudom... Leirtam h addig oke h tobb jatek jon ki tegrára ez oké is egyértelmű... DE a legtöbb em ernek 1-2magos telója van :/ ezekre az emberekre senki se gondol... Valami ertelmes játékot lehet csinalni ertelmess graffal gyengebbekre is van ra pelda... (dead trigger pl) de a legtöbb értelmes játék nem megy el a nagy többség telefonján ... Vagy akadozik vagy nagy kompromisszumokal... Lehetne mar egy értelmes játék a népnek is nem csak a "nagyuraknak" 
- 

Bkrisz9 őstag Az oké, hogy tegrára több játék jön ki egyértelmű... De csinálnának már valami frankot 1-2magra is ami multis? mert a többségnek nem tellik sajnos ilyen telókra  hiába írja, hogy el fog menni a teljes gyengébb telókon is a tapasztalat az, hogy csak kompromisszumokkal vagy akadozik :/ hiába írja, hogy el fog menni a teljes gyengébb telókon is a tapasztalat az, hogy csak kompromisszumokkal vagy akadozik :/
- 

MyckY senior tag válasz  quailstorm

üzenetére quailstorm

üzenetéreÍgy se megy sajnos  akkor várok hátha jön SXS-re is akkor várok hátha jön SXS-re is
- 

ilyen_85 senior tag Az előbb próbáltam, de sajna akadnak az ellenfelek... úgy értem néha látom, néha nem, nehéz így célozni :S ilyen85 néven vagyok  
- 

MyckY senior tag válasz  quailstorm

üzenetére quailstorm

üzenetéreJa el is felejtettem a chainfire-t  még ICS van rajta szóval nem fenyeget a kiakadás még ICS van rajta szóval nem fenyeget a kiakadás 
- 

Nazara őstag Durván néz ki, de kár, hogy csak Tegra 3-mon megy egyelőre. Majd a véglegest lehet kipróbálom Note-on. 
- 

hallerlaller addikt énmeg HugoChavez néven vagyok, jó amúgy sok a béna, kontrollerrel lehet alázni rendesen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) sokszor viszont eltűnnek a falba a karakterek  
- 

BDave őstag Remélem $1 lesz a kezdőár :-) Kíváncsi vagyok rá. MyckY: elolvastad a cikket? 
- 

MyckY senior tag Xperia s-el nem kompatibilis  lehet valamit tenni? lehet valamit tenni?
- 

dr. Kind aktív tag válasz  quailstorm

üzenetére quailstorm

üzenetéreaz a rakétavető beceneve  
- 

Ed3r_X_ nagyúr Már megint ez a hülye Tegra. Huhh.. jó lenne már ha nem nyalnák ennyire az Nvidia v*lagát. De tetszik az ötlet, jöhetnek még hasonló szép játékok  
- 

quailstorm félisten Nagy képernyőn égő az élsimítás hiánya miatt. S2-őn annyira még nem feltűnő, de 1280 X 800 -on már szembántó. 
 Ezen kívül nagyon komoly a cucc.
 2. kép shitstorm az mi?
- 

Matada2.3 veterán Nagyon jó játék sorozat! Tuti ez is le fog jönni  dr. Kind: ajjjajj levonják a játékidőt a béredből  
- 

dr. Kind aktív tag gyertek, én Holdmester néven nyomom. úgy tűnik, a mai melónak lőttek  
- 

Wilika aktív tag Uuuuh, jön is lefele.  
- 

Epsylon aktív tag Reggel játszottam vele.  Szokni kell az irányítást és nekem Prime-on nem ment a "Back" gomb. Lassított Vodanettel is szakadás nélkül megy. Szokni kell az irányítást és nekem Prime-on nem ment a "Back" gomb. Lassított Vodanettel is szakadás nélkül megy.
 Tényleg nagyon szép a grafika! Nem is olvastam a leírást annyira, csak letöltöttem, mert beta, és meglepődtem, amikor rá kellett jönnöm, hogy mmo. De nem bántam meg, hogy kipróbáltam. Asszemmegyek is hentelni egyet. 
- 

Na szedem is le, szerencsére 4x hd pont tegrás.  
- 

Peterson_ addikt Az a videó...  
 Kiragadták a lényegét a játéknak..
 Pár hónapja megvettem az alapjátékot+kiegészítőt.
 Nem volt olcsó, de simán megért minden forintot.
 Ritka jól optimalizált, stabil és szép játék, még az én alsó-középkategóriás telefonomon is.
 Az irányításra sem lehet panasz PLAY-en legalábbis.
 Remélem valahogy ez is elérhetővé válik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rap, Hip-hop 90'
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Most kicsit elegem lett, sokan lerakják a sentry gunt meg aknát és beállnak mögé a mesterlövész puskával.
 Most kicsit elegem lett, sokan lerakják a sentry gunt meg aknát és beállnak mögé a mesterlövész puskával. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy a végleges elérhető lesz mindenre, ebbe még sok a bug, karakterek beleszaladnak a falba, kontrolleren néha nem működik egy-két gomb, néha spawn közbe kifagy..
 Amúgy a végleges elérhető lesz mindenre, ebbe még sok a bug, karakterek beleszaladnak a falba, kontrolleren néha nem működik egy-két gomb, néha spawn közbe kifagy..