Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XCube
tag
-
XCube
tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nem akartam a kacsát úszni tanítani, csak leírtam a véleményemet a leírtakkal kapcsolatban
.A csak lefújkálom kompresszorral vagy hajszárítóval portalanítással csak annyi a problémám, hogy a finom port nem szedi le a hardverekről. Én is fújok, de emellett ecsetelek is
. -
XCube
tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
no offense
Ha leveszed a ház oldalát egyrész jobban porosodik, másrészt csökken az árnyékolás (ez mondjuk elenyésző dolog, de akkor is
), harmadrészt több hang távozik a gépből, negyedrész pedig nem esztétikus. Egy vadiúj dizájnos háznál szerintem a legkevesebbeknek fordul meg az a fejében, hogy kapásból oldallap nélkül használja.A fekvő hűtőkkel én egyébként hadilábon állok, ha nem muszáj, akkor nem erőltetem. Ha valakinek ezek a kedvencei, akkor viszont érdemes olyan házat választani, ami oldalról perforált (esetleg oldalventis) és felül is van benne elszívó venti. Máskülönben a ventilátor szépen szétszórja a meleget a házban.
-
XCube
tag
"Ezzel a kábellel meg felteszed a CPU hűtőt majd plusz még rányomod ezt a hosszabító kábelt, beszereled az alaplapot a helyére és ennek a kábelnek a vége ott lesz szabadon és könnyen hozzáférhetően, és így nem lesz gond rácsatlakoztatni a szuflát
"Ezt aláírom, tényleg érdemes egy ilyen kábelhosszabbítót beszerezni, nagyon hasznos a nagy procihűtőknél. Nekem NZXT márkájú hosszabbítóim vannak, ha jól tudom azokat kicsit egyszerűbb is beszerezni itthon, mint amit linkeltél.
-
XCube
tag
válasz
Peterson_
üzenetére
A második számú gépem (kolis) nekem is régi típusú házban lakik, konkrétan egy Raidmax Sagittában, aminek a tervezésénél még nem nagyon volt szempont a jó kábelezhetőség (2006 -os a kicsike
). Ez volt az első "különleges" házam és mostanáig nem váltam meg tőle, az idők során pedig jól kitapasztaltam, hogy mit hová lehet elrakni benne, az eredmény a következő:Az otthoni pedig így néz ki
: -
XCube
tag
A gyors szerelős eszközöktől nekem is borsózik a hátam, egy éve van a gépem egy Xigmatek Utgard -ban és az volt az első dolgom, hogy kitakarítottam belőle a kártyatartó pöcköket és az ODD kapcsokat
. A ventiket is kicseréltem benne, szóval igazából már csak a váz és a burkolat az eredeti. -
XCube
tag
Bár nem engem kérdeztél azért egy tippet adhatok
.A CM 430 nem valami tágas kuckó, így a tálca mögött sincs hely gyakorlatilag semminek. Így hát marad a hagyományos megoldás, fel kell őket kötegelni a HDD és ODD keretek oldalára. Képek alapján nem tudtam eldönteni, hogy a táp mellett marad-e hely, ha van, akkor oda is be lehet suvasztani egy rövidebb kábelt kis csatlakozóval.
-
XCube
tag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Bevallom neked én őszintén úgy hiszem, hogy a tápegység az a része a számítógépnek, amit a lehető legkevesebbszer vesz ki az ember a házból. Ennek fényében nem értem, hogy miért baj az, ha nem a hardverek előtt kóvályognak a kábelei. Az OK, hogy nem attól hal meg egy számítógép, mert ott lógnak de a le nem fogatott csatlakozók például kiváló zajkeltők tudnak lenni, ha hozzáérnek a házhoz és elkezdenek vibrálni. Plusz ha már a tervezők lehetőséget adnak arra, hogy igényesen elrendezzük őket, akkor miért ne tegyük?
-
XCube
tag
Üdv!
Gratulálok az íráshoz, szép hosszú és jó volt olvasni, bár nekem szabályosan fétisem a számítógép "evolúció" legyen az személyes vagy aktuális piaci jellegű
. És emellett még számítógép házakra is nagyon rá vagyok kattanva
.A kábeleid viszont engem is zavarnak, pláne hogy a ház kiváló lehetőségeket nyújt a "madzagok" elvezetésére és a szükségtelenek elrejtésére az alaplap tálcája mögött. Ahogy tálusz is említette ez segíti a jobb légáramlást és akár kisebb hőfokokat is jelenthet.
Végezetül gratulálok a házhoz is, gondolom nem lesz lecserélve egy darabig
.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Szép és rendezett, oldallap nélkül pedig valóban hűs lehet.
.
.
.
), harmadrészt több hang távozik a gépből, negyedrész pedig nem esztétikus. Egy vadiúj dizájnos háznál szerintem a legkevesebbeknek fordul meg az a fejében, hogy kapásból oldallap nélkül használja.
?