Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17) Blindmouse válasza Jim Tonic (#15) üzenetére


Blindmouse
senior tag

Pl a tea leforrázásához kb 100 fok körüli víz kell, ha elkezd hamarabb forrni akkor nem lesz jó a tea. Gondolom ugyanígy nem lehet mást sem megfőzni, vagy csak hosszabb idő alatt. Ha jól értem nem az a pláne benne, hogy a lezárt részben vákum van, az csak a bacik bejutását akadályozza meg, hanem az, hogy a megfelelő hőmérséklet miatt csak azok a fehérjék csapódnak ki amiket szeretnénk :F Pl a bacik?
Amúgy jobban belegondolva ennek van értelme. Még ha levákumozol egy ételt, és a vákumban lévő víz forráspontja fölé növeled a hőmérsékletét, akkor elkezd gőzzé válni, amitől "elmegy a vákum".
Az 1.5mA szivárgási áram meg ~0.4W-ot disszipálgat el.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.