- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
A supportba én beleértettem a BIOS-t is. Sajnos én még Gigabyte lappal nem voltam elégedett. Az egyik 1 nap után döglött meg, a másik pedig random hülyeségeket csinált, majd bő két hónap után meguntam várni egy új BIOS-ra és inkább eladtam. A GA-990FXA-UD7 is jó kialakítású, de a BIOS tanulmányozása után hamar elment attól a kedvem, hogy saját részre megvegyem. Ebben még közrejátszott az is, hogy a Gigabyte adja ki a leglassabban az új BIOS verziókat. Bizonyos AM3 alaplapokhoz is csak 2-3 hete jött ki az AM3+ támogatás, miközben az ASUS, MSI és ASRock már hónapokkal ezelőtt lépett. Van olyan ismerősöm aki eladta a Gigabyte AM3-as lapját abban a hitben élve, hogy már nem lesz hozzá támogatás. Na ő most örül.
-
Oliverda
félisten
Sajnos meg tudom erősíteni, hogy a support minősége elég gyenge. Az ASrock, ASUS, MSI trió mindhárom tagja jobb ebben. Ezen felül vicc, hogy még a csúcslapokba sem fért el egy épkézláb ventilátorszabályzás, amikor a többi gyártó a 20 000 forintos modellekbe is belerakja. Sebaj, van helyette töltényhüvely meg pisztoly.
-
Néha alkalmazom is a módszert. A te supportos történeted alapján déjá vu érzésem támadt.
Nem gondoltam volna, hogy racionális érvekre tőled fogok majd trollkodást látni, de lelked rajta
Szerk:
Mellesleg, ha már részedről trollin' is an art, akkor mutass rá kérlek, hogy hol írtam azt, hogy hibás lapokról lenne szó... jah hogy sehol, csak annyit, hogy tapasztalatom és véleményem szerint BIOS terén a gyártó nincs a toppon... -
Utóbbi 2 évben én is szívtam a fogam a Giga BIOS supportjával, nem a legideálisabb
( voltak hosszú levelezéseink, pl hogy a papíron támogatott, hibátlan modulok miért is nem hajlandóak megnyikkanni a lapban, miért nem akaródzik a post screen-en továblépni bizonyos HDD-k esetében stb...) Nem rosszak a Giga lapok, de a BIOS support az szerintem botrányos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest