Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
A supportba én beleértettem a BIOS-t is. Sajnos én még Gigabyte lappal nem voltam elégedett. Az egyik 1 nap után döglött meg, a másik pedig random hülyeségeket csinált, majd bő két hónap után meguntam várni egy új BIOS-ra és inkább eladtam. A GA-990FXA-UD7 is jó kialakítású, de a BIOS tanulmányozása után hamar elment attól a kedvem, hogy saját részre megvegyem. Ebben még közrejátszott az is, hogy a Gigabyte adja ki a leglassabban az új BIOS verziókat. Bizonyos AM3 alaplapokhoz is csak 2-3 hete jött ki az AM3+ támogatás, miközben az ASUS, MSI és ASRock már hónapokkal ezelőtt lépett. Van olyan ismerősöm aki eladta a Gigabyte AM3-as lapját abban a hitben élve, hogy már nem lesz hozzá támogatás. Na ő most örül.

-
Oliverda
félisten
Sajnos meg tudom erősíteni, hogy a support minősége elég gyenge. Az ASrock, ASUS, MSI trió mindhárom tagja jobb ebben. Ezen felül vicc, hogy még a csúcslapokba sem fért el egy épkézláb ventilátorszabályzás, amikor a többi gyártó a 20 000 forintos modellekbe is belerakja. Sebaj, van helyette töltényhüvely meg pisztoly.

-
Néha alkalmazom is a módszert. A te supportos történeted alapján déjá vu érzésem támadt.
Nem gondoltam volna, hogy racionális érvekre tőled fogok majd trollkodást látni, de lelked rajta

Szerk:
Mellesleg, ha már részedről trollin' is an art, akkor mutass rá kérlek, hogy hol írtam azt, hogy hibás lapokról lenne szó... jah hogy sehol, csak annyit, hogy tapasztalatom és véleményem szerint BIOS terén a gyártó nincs a toppon...
-
Utóbbi 2 évben én is szívtam a fogam a Giga BIOS supportjával, nem a legideálisabb

( voltak hosszú levelezéseink, pl hogy a papíron támogatott, hibátlan modulok miért is nem hajlandóak megnyikkanni a lapban, miért nem akaródzik a post screen-en továblépni bizonyos HDD-k esetében stb...) Nem rosszak a Giga lapok, de a BIOS support az szerintem botrányos
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

még a support is elismerte kb 3 hónap után