- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
#65675776 #31 üzenetére
G31-s giga lap.
Ocz platinum 2x2 1066. Két modullal csak sipol. Egy modullal (bármelyikkel bármelyik slotba) 1140-t ment a ram gyári 2.2 volton.
Saphhire lapban ezt használom. Semmi gond vele.
Ocz Reaper 2x2 1066. Bizonyos ram szorzókkal volt csak hajlandó elindulni a lap.
Sapphire lapban ment tökéletesen azt állitottam rajta amit akarok oda ahova akarom.
2x1 800 ocz reaper. Hibátlanul meg a g31-ben.
Szóval értem én, hogy az ocz nem tud ramot gyártani, de ettől én már giga lapot nem veszek.
Arról nem beszélve a laphoz az utolsó bios 01/06/2009 és ez is csak beta.
Ezt én nem nevezem supportnak. -
válasz
#65675776 #31 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy miért véded ennyire kardoskodva a mundér becsületét, de biztos megvan rá az okod
Amúgy rosszul tudod, az adott Platinum kithez a gyári érték 1.8V ( 800 mhz és CL5 mellett), garanciavesztés nélkül volt számukra adható a 2.1 vagy 2.2 (CL4-hez és magasabb órajel eléréséhez értelemszerűen). Mellesleg még a foltozott, support által küldött BIOS mellett sem sikerül a CL4-et kicsikarnom a modulokból, 2.2V mellett sem. És mint már mondottam volt, de látom ez erősen elkerülte a figyelmed, a support is elismerte, hogy a probléma bizony az Ő "készülékükben" volt
szerk:
Ezen problémák mellett még vagy kismillió volt, mely ingadozó sikerességgel tűnt el és bukkant fel újra a különböző (nem túlzottan hamar megjelenő) BIOS variánsok esetében:
Pl:
- DaimondMax II-es 80-as random halt, 5 BIOS-bol 3-nál igen, 2-nél nem
- 480 GTX 2 BIOS-szal nem operált a 16Xos portban
- 6950 CF esetén hasalás ha a virtu be volt lőve ( 3 BIOS)Ezek saját tulajdonú lapnál jelentkeztek.
Az elmúlt 3 évben kb 15-20 Giga lap volt minimum 2 napnál tovább a kezeim között, továbbra is fenntartom, hogy BIOS terén nem acélos a gyártó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest