- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
Sk8erPeter, és SüdiLaller köszönöm szépen az építő jellegű kommenteket!
mephi666 Értem, mire próbálsz kilyukadni, nincs ezzel semmi gond! Azon vagyok nagyon meglepődve, hogy egy Trust billentyűzettel 5 évig vígan elvoltam, ami patkánnyal együtt került 6-7 ezer forintba. Abszolút nem vártam attól hogy ennyi időt kibír, és nem is voltak magasak ez elvárásaim, hisz tudtam mit veszek.
Erről a klaviatúráról is azt gondoltam, hogy tudom mit veszek, mert számos videót megnéztem, kerestem a teszteket, olvastam a vásárlói véleményeket, és ilyen jellegű problémákkal nem szembesültem online.A blogot még bővíteni fogom éjszakai képekkel, valamint videóval, mert így képek, és leírás alapján sem kapjátok vissza azt amit tapasztalok.
Némi felvezetést is írok hozzá, mert ez így kibontás után fogalmazódott meg bennem körítés nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Autós topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Series SE3 Alu 40/44 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 11 Titán 42/46 mm Sport/Milanaise- bontatlan - 1 év Apple garancia
- ZBook Firefly 14 G10 14" QHD+ IPS i7-1370P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest