Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hm, pedig Trust sem annyira jó.
hugomnak van olyanja, azért vettük neki, mert az előző bedöglött, aztán kellett valami, ami működik és olcsó ("nem használom sokat, nem akarok rá költeni"). rá pár hétre vettem az első MS natural ergonomic 4000em. ez volt kb két éve. a Trust megy, bár a space három érzékelőjéből már csak a középső működik, egyébként meg elég nehezen vette be a billeket. az MSnek nem volt ilyen baja. azért azt hozzá kell tenni, hogy a Trust túlélte az MSt, bár ebbe az is belejátszik, hogy az MS nagyon érzékeny a vízre, én meg eláztattam két hete
. hát vettem helyette egy újat. viszont hugomat elkezdtem győzködni, hogy következőre lehet egy sidewinder x4 jobb lenne, annyival nem drágább. -
Zolaash
senior tag
Először is:

Másodszor: olvasd el még egyszer, szerintem nem értelmeztem félre, csupán nem fogalmaztál pontosan.
Valóban, nincsenek extra kívánságaim a billentyűzettel kapcsolatban. Az is igaz, hogy az A4tech nem egy felső kategóriás márka, így aztán miért kell csodálkozni, hogy ha ratyi(bb az elvártnál)? Mellesleg nem vagyok A4tech fan, tőlem aztán lehet fikázni.Örülök hogy van munkád, büszke is vagyok rád! (Eredj fiam, termeld a hasznot.) Azért, mert nekem melóban is van netem, azért meg én kérek elnézést!

-
Sk8erPeter
nagyúr
Ne vedd magadra a kommentjét, látszik, hogy sértve érezte magát amiatt, hogy lefikáztad azt a billentyűzetet, amit ő elégedetten használ, és valószínűleg kissé túl szemellenzős ahhoz, hogy felfogja a cikked lényegét. A személyeskedés viszont már megy neki (bár kissé ovisan).
Mindenesetre jó, hogy mindezt leírtad, így a bill. topicban lesz mire hivatkozni, ha erről a márkáról van szó. Nagy általánosságban írt véleményt a márkáról nagyon röviden nyunyu, a bill. topicban olvasható tapasztalatokat alátámasztani látszik:
"A4Tech amugy sosem volt jelentos tenyezo a billzet+eger fronton, olcso, de annyit is er termekei vannak." -
mephi666
nagyúr
nekem valami 2ezer forintos árfekvésű gamer a4tech-em van úgy 4-5éve és még mindig tökéletes, pedig véletlenül párszor már belehamuztam, kávét/sört/üdítőt is kapott időnként

itt a cégnél valami olcsó compaq-ok vannak és nini: ezeknek is fityeg rendesen a gombja, ha körkörösen mozgatom rajta az ujjam (ez a jelenség mondjuk érthető is, mert nem sínekben fut egyesével minden billentyű)
a konvertálás meg szvsz kb annyi idő, amit megspórol az ember a feltöltési időn

ui: nem személy elleni támadásnak szántam a fentieket, mielőtt bárki is félreértené

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bolti év végi végkiàrusítàs! Prémium kategóriás gamer ternékek! Viszonteladók, üzletek figyelem!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- ASRock X570M + Ryzen 5 5600X + 32GB DDR4 + MasterBox MB320L ARGB félkonfig
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. hát vettem helyette egy újat. viszont hugomat elkezdtem győzködni, hogy következőre lehet egy sidewinder x4 jobb lenne, annyival nem drágább.