Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hm, pedig Trust sem annyira jó.
hugomnak van olyanja, azért vettük neki, mert az előző bedöglött, aztán kellett valami, ami működik és olcsó ("nem használom sokat, nem akarok rá költeni"). rá pár hétre vettem az első MS natural ergonomic 4000em. ez volt kb két éve. a Trust megy, bár a space három érzékelőjéből már csak a középső működik, egyébként meg elég nehezen vette be a billeket. az MSnek nem volt ilyen baja. azért azt hozzá kell tenni, hogy a Trust túlélte az MSt, bár ebbe az is belejátszik, hogy az MS nagyon érzékeny a vízre, én meg eláztattam két hete
. hát vettem helyette egy újat. viszont hugomat elkezdtem győzködni, hogy következőre lehet egy sidewinder x4 jobb lenne, annyival nem drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. hát vettem helyette egy újat. viszont hugomat elkezdtem győzködni, hogy következőre lehet egy sidewinder x4 jobb lenne, annyival nem drágább.