Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Ebben a pillanatban épp egy "csodás" jelenségnek vagyok a szemtanúja, ezt a kiírást nézem már vagy fél órája:

Amikor szerinte elérte a 7%-ot, akkor aludni ment, de 2x ujra bekapcsoltam, és simán megy a noti (HP 8510w, win7 x64-gyel) Egyértelmű: az OS nem tudja, mennyi az akksi kapacitása.
Tény, h az akksi régóta nem volt a gépben, kb 20%-os töltöttséggel volt félretéve, kíváncsi vagyok, a mai kör (100%-> 0%) után mit ír majd ki.
-
Remek...a gépet teljesen feltöltöttem, 12 órán keresztül kikapcsolt állapotban, majd le lett húzva a hálózatról. Három nap múlva, mikor hazaértem, bekapcsoltam. Win7 szerint 12% az akku töltöttségi szintje, de meg nem javult, továbbra is cserét javasol...
-
Format:C
újonc
Üdv!
Nálam is jelentkezett ez a hiba. Azóta csak hálózati áramforrásról használom a gépemet.
Folyamatosan nézegetem a ms oldalát nem csinálnak sz... se. Bekérnek néhány adatott és kész. Amúgy kb 1 éve él a hiba, először még az RC alatt jelentkezett és minden gyártót érint. LG, Dell, Hp, Acer, Asus. Legkorábban talán sp1-ben lesz rá megoldás, de azt se fogják nagydobra verni!
Még annyit, hogy akinél fellép a probléma annak ajánlom, hogy minél hamarabb rakja vissza az eredeti oprendszert, mert teljesen hazavághatja az aksit.
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itprohardware/thread/c6c043e6-eeb1-4e61-870d-896ca2f865d6
Ha még esetleg vki nem látta. Jó olvasgatást. -
-
nyogo83
senior tag
Sziasztok!
Adott egy L40-17R tipusu noti. Korulbelul 2 eves, 80%ban csak halozatrol volt hasznalva, akksirol ritkan. Par napja a Win 7 kidobott egy errort miszerint az akksija kuka, es az akksi ikon szepen piros X-el at van huzva, illetve nem is akarja tolteni
A problema csak az, hogy nagyon nem tunt fel hogy haldokolna az akksi, mivel 1-2 hetente azert teljesen le volt meritve, es a legutobbi alkalommal is tudta a 1,5-2 orat 
Tobb mint valoszinu hogy akkor en is megszivtam?

-
-
slimshady
senior tag
Szerintem az akksival nincs baj. Durva is lenne. Annyira nagyon nem zavar, szerintem megvárom még a Microsoft javítja a hibát, mert akkor ezek szerint még nem tették meg.
Azért köszi szépen a segítséget. Egyébként este fennhagytam kikapcsolva tölteni, de nem merítettem le előtte teljesen, a piros "x" még mindig ott van, de annyira nem para.
Köszi szépen a segítséget, ha esetleg megtudsz valamit, hogy a Microsoft javította a hibát megköszönném, ha megosztanád velem. Addig is a legjobbakat! -
válasz
slimshady
üzenetére
Ha lenne, akkor már látnád itt is.
Két lehetőség van: kritikus szintnél ne tegyen semmit (vagyis nem kapcsol le, vagy hidernál, ha szerinte alacsony a töltöttség), ezt alapesetben nem lehet beállítani, speciális parancsokat kell begépelni, ha érdekel, keress rá google-ben.A másik, hogy lemeríted a gépet, teljesen, majd kikapcsolva a töltőn hagyod jó pár óráig. Fontos, hogy ki legyen kapcsolva, mert úgy a BIOS felügyeli a töltést. Van, akinek ezután "helyrejött".
Harmadik, amit az Acer support is írt: vissza az XP-t...
Vagy lehet tényleg elég gyenge már az akksi...Nekem végül is üzemel vagy három percet...
-
-
Hello! akku probléma megoldódott már mire jutottál? Hány %-os elhasználódásnál dobta ezt fel?
-
-
Te lefordítottad a valós mondanivalóra a levelet?
Nekem is ilyet írtak amúgy csak más témában. Amikor jött a elvél a noti csomagolásáról akkor ott szerepelt h esetleg a gyári OS-t is visszarakják, ha ott nincs hiba akkor sehol. Szerintük ilyen egyszerű!
-
-
ftc
nagyúr
spanyolrol forditva angolra
-Open the Control Panel Device Manager or write in the search box on the Start menu
- Select the Device Manager
- Expand and select Battery with Battery control method for ACPI Microsoft
-Right click and select Disableforrás:[link]
ezzel kilövi a a riasztást....
-
-
bnss
veterán
Egy régebbi Asus modellel rendelkezem, nekem a BIOS-ból végezhető akkumulátor kalibrálás megoldotta a problémát.
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ez is vezethet a megoldáshoz

-
ftc
nagyúr
Nálam is előjött múltkor.... Asus X51L-ről van szó....
Én úgy oldottam meg,hogy leraktam az értesítési szintet s így kb 4x ment 100%-ig...
azt rajtahagytam bekapcsolva töltést egy éjjelre s azóta jó...kop kop
-
válasz
mexicanraven
üzenetére
Mert más márkánál nem jön elő azt hiszed? Nem védem mert nekem is van egy, csak nem kell leírni.
-
mexicanraven
senior tag
Valahogy ez a dolog is azok közé tartozik amiért soha az életben nem vennék Acert!
-
Sonky
aktív tag
Valahogy csak ki lehet törölni a win7-ből ezt a figyelmeztetést nem

-
Csak tipp: Rosszul érzékeli az akksi töltöttségi szintjét a Win7
-
Felvettem a kapcsolatot az Acer-el, kíváncsi vagyok mit lépnek. Vicces, hogy nem csak nálam fordul elő ez a hiba, világszerte rengeteg felhasználót érint. Új akssira nincs keret, így ez kilőve...
-
kételkedem
addikt
válasz
gamerkiller
üzenetére
Kénytelen visszatérni az xp-re
-
gamerkiller
senior tag
Ilyenkor mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A problema csak az, hogy nagyon nem tunt fel hogy haldokolna az akksi, mivel 1-2 hetente azert teljesen le volt meritve, es a legutobbi alkalommal is tudta a 1,5-2 orat 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)