- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
McDoug6lak #348 üzenetére
Köszönöm!
-
nokia3650365
aktív tag
válasz
McDoug6lak #339 üzenetére
Most egy régi kb 10 éves 100hz es 72cm es képcsöves tv-m van. Nem várnék csodát, csak az a kérdés, hogy ennyire élvezhető e a sima nem digitális tv adás rajta kb 1,5-2 méter távolságból mint a mostanin, mert ha ilyen távolságból homályos, vagy kifolyik a szemem tőle, akkor nem venném meg a 40-est.
-
gaben1117
senior tag
válasz
McDoug6lak #317 üzenetére
Ez szerintem is egy remekmű. Ezzel teszteltem miutan kivettem a dobozbol.
-
czanga
őstag
válasz
McDoug6lak #314 üzenetére
Aldi-ban vagy Lidl-ben szokott lenni, ajanlottam meg az adott topicban regen. Silvercrest marka. Programozhato termeszetesen.
-
KurtCobain
őstag
válasz
McDoug6lak #311 üzenetére
Ne Technika gyártóhoz keress, hanem Vestel-hez. A T-Home IPTV távot Vestel kóddal tanítottam rá.
-
ezso
tag
válasz
McDoug6lak #301 üzenetére
Automatikus szoftverfrissítés. Teljesen normális.
Kikapcsolható a beállítások menüben. -
plaszy
őstag
válasz
McDoug6lak #284 üzenetére
Gondolom, hogy a fizu sem azonos a Tesco - Euronics között.
-
Geryson
addikt
válasz
McDoug6lak #280 üzenetére
Óóóó, hát azért okosság itt is volt ám. Kinéztem ezt a 65"-öset a Pesti Úti Tescoban. A hétközben beszaladtam Csepelre, hogy egy kicsit barátkozzunk, de ott megdöbbenésemre nem volt, kérdem az eladót: miért. Válasz: hibásan tudom, Technika csak 50"-ig van gyártva, nagyobb nincs. Oksa, mondom, dobtam egy telefont a Pesti Útra és mondták, hogy mehetek érte, ott van polcon.
Átmegyek, a Pesti Útra, jöttek ám okos infók. Nincs benne Wi-Fi, csak kábel. 60 kg, garancia 5 évig hosszabbítható, szóval képzett emberek voltak szegények.
czanga: A talp teljesen fém, olyan 15 kg, elég brutál a felfogatószerkezete, de hát van is mit tartania.
plaszy: Megmondom a frankót, hogy én sem számítottam rá, hogy kihozzák. Pont azt néztem, hogy a kombiban elér fektetve, erre kérdezi a csaj, hogy "kivigyünk ingyé"? Gondolhatod, hogy egyből ráugrottam, ez nekem így sokkal kényelmesebb. Mondjuk a házhozszállítás és a plusz 1 év garancia intézésre vagy 1 óra volt, ami azért brutál...
-
plaszy
őstag
válasz
McDoug6lak #280 üzenetére
Az kemény, top eladó lehet Ő is!
-
plaszy
őstag
válasz
McDoug6lak #278 üzenetére
-
Geryson
addikt
válasz
McDoug6lak #267 üzenetére
Nézd, a hátlapján van fülhallgató és Subwoofer kimenet is külön-külön. Ha olyan hangprojektort veszel, ami ezeken keresztül tud kommunikálni, akkor rá fogod tudni kötni.
-
ezso
tag
válasz
McDoug6lak #261 üzenetére
Esetleg a hangon nem lehet valamit állítani?
menü-->hang-->hangszínszabályzó
Ha "felhasználón" van nyomsz egy OK gombot és ott lesz egy 5 csatornás EQ.
általában a 8-4-2-4-8 beállításra szoktam tenni a Vestel tévéket, de mindenkin úgy állítja, ahogy neki a legjobb. -
czanga
őstag
válasz
McDoug6lak #271 üzenetére
WD TV Live van nekünk, ennek a HD verziója az utód, ami elvileg szitén jól sikerült. Jobb menürendszerrel ráadásul.
Másik választásom a listádból az Egreat lenne.
-
plaszy
őstag
válasz
McDoug6lak #267 üzenetére
Szia!
Média lejátszó és hangprojektor más téma, nem Technika. Máshol nézelődj ez ügyben szerintem. ne itt offoljunk. (Egyébként a WD TV Live jó választás lehet, nekem is az volt, amíg nem lett meg a családi LG TV-nk. Hangprojektort nem ajánlok az olcsók közül, szintén volt egy Blaupunkthoz "szerencsém", de már el is adtam. Inkább valami 2.1-es rendszert szerezz be, vagy használt 5.1-esek is vannak már 20 körül.)
-
Mercutio_
félisten
válasz
McDoug6lak #265 üzenetére
Jogszabály kötelezi őket rá.
-
czanga
őstag
válasz
Azt a jó életbe!
Az a dúrva, hogy mi egyet kibontottunk megnéztük, de másik kettőt nem, akár velünk is előfordulhatott volna a dolog.
Bakker. Azért mák, hogy ilyen jófejek voltak. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Hát mákod volt. Mi egy 32-est vettünk. Amikor a garancialevelet pecsételtettük le, akkor az ügyfélszolgálatos szólt hogy bontsuk ki, nézzük meg hogy nincs e megsérülve, mert ha össze van törve nem cserélik ki ha már elvitted.
-
gaben1117
senior tag
válasz
McDoug6lak #217 üzenetére
40-es volt meg?
-
Pöttön
őstag
válasz
McDoug6lak #180 üzenetére
Jelentem nálam sincs pixelesedés.
Mondjuk én csak HD tartalmat nézek rajta HDMI-n és azzal baromi szép képe van szerintem.Szerk: 2év gari van rá.
Az is tény azért hogy a DVD-nek a kemény 640x480-as felbontású képe pixelesebb egyértelműen 50"-on mint ugyan azon felbontáson 40"-on. -
hodostamas
addikt
válasz
Hasonlót tapasztaltam én is. Mellette a Samu/LG tv-k jók voltak.
-
válasz
McDoug6lak #177 üzenetére
Itt megtalálod egyébként.
-
Mr X
veterán
válasz
Ott azt hiszem dvd-ről van millió felé osztva a jel, ezért szar. Otthon nem volt ilyen gondom, sem xvid-nél, sem fullhd anyagnál.
-
McDoug6lak
tag
válasz
Urak!
Akik birtokoltok 50 colos eszközt, segítségetekre lenne szükségem. Most voltam a tesco-ba, a tv-n a rajzfilm ment, talán a rioSzóval iszonyatosan képes széthullani a kép milliónyi pixelre
Ez vajon milyen okból kifolyólag történhet? Sajna vitt pendrivot nem hagytak betenni, mért félnek, hogy szétb..sza a hálózatukat valami víruska..No Comment....Szóval, lehet az adott jel volt gyengus, igaz a mellette levő összes tv-n nem találkoztam az imént említett pixelesedéses jelenséggel,sőt! Szóval eddig úgy tűnt eme kiváltságot csak a technika birtokolja
Szóval, az érdekelne, hogy tulajként tapasztaltok ilyesmi jelenséget, jelenségeket? Vagy nyugodjak, meg otthoni környezetbe nincs kép széthullás, pixelesedés?
Sajna ez a látvány elkedvtelenített, pedig ma este már ezen akartam nézni a Castle új részét -
Bagira01
veterán
válasz
Igen az 50-ed is maradt 110k.
-
zolika98
csendes tag
válasz
McDoug6lak #167 üzenetére
Tavaly rendeltem a media markt webshopjából Hyundai TV-t és nekem tetszik, eddig nem volt vele semmi baj, és a képe is egész szép
-
törölt tag
válasz
McDoug6lak #167 üzenetére
Te hol laksz ?
-
Nagya21
addikt
válasz
McDoug6lak #142 üzenetére
HAli!!
Az is vortex gyártmány mint a technika.
Üdv Nagya -
-Nemtom-
őstag
válasz
McDoug6lak #140 üzenetére
Ha 3-4 soros esetleg a felirat, akkor azért kell a hely.
Én teljesen elégedett vagyok vele eddig. Ennyi pénzért szerintem best buy.
-
KurtCobain
őstag
válasz
McDoug6lak #136 üzenetére
-
-Nemtom-
őstag
válasz
McDoug6lak #136 üzenetére
Általában csak sorozatokat nézek. Killers, lol, evo, fum, dimension releasek gond nélkül mennek. Színek szerintem jók az árához képest.
Én budaörsön vettem, ott volt pendrivejuk csomó teszt videóval. Hogy sajátot engednek e bedugni, azt nem tudom.
-
-Nemtom-
őstag
válasz
McDoug6lak #134 üzenetére
Méret igen, betűtípus nem. Alulra teszi, nekem legalábbis pont jó. Később tudok képet csinálni. (Nekem 40-es van, de nem hiszem, hogy sok különbség lenne közöttük) Ha befért volna a helyre én is 50-est vettem volna, de ez is épphogy befért.
-
-Nemtom-
őstag
válasz
McDoug6lak #132 üzenetére
felirat max 44-es. dőlt betűt nem kezeli.
-
Pöttön
őstag
válasz
McDoug6lak #130 üzenetére
Szerintem 50-es.
Én azt vettem, és egyáltalán nem bántam meg.
Ha úgy közelítjük meg a dolgot ahogy írtad (legtöbben így nézik) akkor igen 40k-ért +10col meg egy +HDMI.
Ha viszont a konkurenciához nézzük pl egy Samsung UEH5000-hez akkor az aktuális 40-esek közt 25k a különbség, míg az 50-esek közt 35k.
Ebből ki indulva az 50-es jobb árban van.
Játékra (konzollal) tökéletes élményt ad szerintem, filmeknél is nagyon szép képe van.
A feliratra nem tudok mit mondani, mert nem nagyon nézek feliratos filmeket, meg a filmeket nem a tv-vel játszom le, hanem a tv-re rákötött laptoppal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged