- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztgyi
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #347 üzenetére
Nem tudom, kaptál-e választ erre a kérdésedre: "UPC Mediacard ... Ha elmozgatom a csatornát olyan helyre, ahol szeretném megtalálni, akkor 10-20 percen belül a tv átrakja a -1. programhelyre..."
Amikor én Médiacardot kértem a "második tv-hez", melyet a közeli UPC-s "ügyfélkapcsolati ponton" vettem át személyesen, akkor az ügyintéző valami olyat mondott, hogy a csatornák sorrendje nem változtatható.
A 20"-os Technikánk kb. tíz napja volt meg. Kezdetben az analóg csatornákat néztük, de a képminőség (még ennél a kicsi tévénél is!) nagyon gyatra volt az analóg vételnél. Ami a képminőségnél is jobban bosszantott, hogy program váltáskor gyakran kellett a kép oldalarányt is váltani, mert ezt nem kezelte ez az új TV automatikusan. Minket nagyon bosszant, ha a kép torz. Viszont a csatornák sorrendjét úgy rendeztem, ahogy akartam. Ezen a helyen egy 15"-os SD 4:3-as LCD tv üzemelt, volt egy megszokott, bevált listánk a programokról, eszerint rendeztem a programokat.
A digitális vételnél, a card-dal szép a kép, nincs gond az oldalarányokkal. Digitális módban van auto oldalarány váltás, míg analóg vételi módban nincs.
Megpróbáltam átrendezni a csatornákat a megszokott módon, ment is símán. Akkor lepődtem meg, amikor másnap reggel bekapcsoltam a kis tévét, a csatornák sorrendje visszaállt az "eredetire".
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest