- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Na most jó!
Értettem, csak a hozzászólás linkelések zavartak meg...
Amúgy a sufniban van még egy Jawa Mustang is, csak nincs vele foglalkozva. Nem kell valakinek kompletten egy ötezresér?
A blokkja perfekt (csak pár éve nem lett használva), váz, kipufogó, kerekek, tank, ülés van. -
Móci
addikt
Szépen meg van csinálva az biztos! A robogó az nem motor, nőknek jó inkább.
-
Magnum_
nagyúr
nekem is nagyon tetszik a simson, egy idöben rá voltam pörögve, de nem tudnám hol tárolni.. meg inkább autó párti vagyok, de tényleg kult cucc, menöbb szerintem mint a robogók.
-
Móci
addikt
Jó kis Simsonok... nekem sajna nem volt, én régen Babettával kezdtem, de azért néha sikerült menni egy Szimóval, vagy esetleg Rigával...
Most egy 125-ös ETZ van falujáró motornak, nagyon tetszik. Igaz kicsit szakadt, no meg van más hiányossága is, de elpötyögni rövid távra nagyon jó.
Ha van olyan, aki ért hozzá normálisan, akkor sokáig el fog gurulni nagy hibák nélkül a motor. -
RootRulez
félisten
UP a libakergetőnek!! Cimborámnak kettő is van, folyton motorozik
Faternak egy fecskéje volt, bragyónak meg Star-ja. Komoly szerkezetek voltak ezek
-
.gigabyte.
tag
válasz
.gigabyte. #11 üzenetére
vegyél ilyet szerintem jobb mint az sr50 de s50-et ne vegyél!!
-
Adonimus
senior tag
Szép kis motor ami a képen van!
Egy olyat szerezz! nekem volt Simóm egy 60-as tuning henger volt rajta! Azzal tanultam váltani meg motorozni. Most egy 125-ös versenycrosst hajtok. Tetszett a Simó is, kezdő, tanuló motornak nagyon jó, és persze a régi motorok szerelmeseinek is! Sok sikert!
-
Én is ilyenre vadászom...bár nem bánom, ha a tulaj már megcsináltatja 70 ccm-re (drága? Ahogy néztem cserélni kell dugót, főtengelyt, karburátort, és még tudom is én mit). Remélem találok egyet. Ami a képen van, eladó, csak most épp nincs pénzem, Augusztus végére tervezem a vásárlást, már bújom a főbb netes portálokat (kepesmotor, hasznaltauto.hu, motor.hu, motorhirdetes.com), csak ugye kikötésem, hogy vagy Baranya, vagy Somogy megyében legyen (Kaposvár vagy Pécs és környéke), mert el is kell hozni. Ítt pedig nem nagyon találni megfelelőt (a képen lévő Pécs környékén van, de valószínű eladják, mire eljutok a vásárlásig).
-
14adam
addikt
Na nekem pont van egy ilyen S51-esem.Azon is van minden index,4 sebesség,enduró és még sorolhatnám.Csak nemakarom eladni.De remélem,hogy találsz majd egyet.Én majd most akarom megfuratni a kicsikét,70 ccm-re
-
aphra2
senior tag
14 évesen kaptam a vadi új simsont, de még jogsim nem volt, igy csak az udvaron tudtam kimotorozni 1 tank benzint
, ...
Ja és S 51 N-es volt, az akkori álmom egy piros B-s nem jött össze, de a szokásos kipufogó gátreszeléssel + könyök levágással feljavítottam a gépet.
-
Eastman
addikt
...mint a -->
<-- ?
-
-
The DJ
addikt
Van itthon egy Simson S50 B típusú gépállat, 1970 valahányas évjárat, pár éve fel lett újítva minden egyes darabja, tűzpirosra lefestve, blokk felfúrva, megy mint a golyó
-
mexicanraven
senior tag
A Simson az igazi retro feel.
Sok sikert a vásárláshoz!
-
vwpolopg
őstag
Faternak sok Simoja volt, most épp egy S51 Endurot nyúz évek óta, télen-nyáron, esőben, szélben, fagyban
Van még itthon ezenkívül egy Star ami csak porosodik... Én meg egy SR-50 robogót készülök venni, mindenki szerint nagyon csúnya, de nekem nagyon tetszik
Sok sikert a kereséshez, aztán ha megvan várjuk a cikket róla! Gondolom a simson.hu-t ismered már.( ha meg nem, tessék gyorsan regelni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A Simson S51 motorok...sokak gyerekkorát meghatározó motor volt, sajnos az én gyerekkoromból kimaradt. Én nem szereztem...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest