- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
először k. hozzászólására reagálva: nem, nem tudom megszokni. Szerintem egy rakás szerencsétlenség. A több helyről bejelentkezés ugyanazzal a fiókkal nem egy szerencsés dolog (biztonsági szempontból).
Tudom, hogy ki lehet vadászni a sima telepítőt, viszont nekem állandó jelleggel hibát jelzett a letöltés során, így számomra ez maradt az egyetlen, és végülis legjobb megoldás
A-Patch sem használ a skinezett Messengernek (összesen három progit próbáltam). Annyira már nem érdekel, szökőévente egyszer járok fel...
Ha zaklat, újra meg lesz hackelve...
Lehet a földön én vagyok az egyedüli, akinek nem tetszik az új felület és funkciók (és a megnövekedett, bár egyébként sem alacsony gépigény. A Mercury, bár JAVA alapú, funkció-dúsabb, kevesebb erőforrást használt...mielőtt valaki megkérdezné, imádtam, csak a naplózás véletlenszerűen elszállt (néha naplóz, néha nem, pont a fontosabb beszélgetéseket elfelejtette..., ezért váltottam vissza).
Úgy gondoltam aki olyan maradi, mint én, annak akár hasznos is lehet az írás. De kiegészítettem egy figyelmeztetéssel, hogy ne legyen probléma.
Tudom, hogy nem a legjobb megoldás, a blogban is szerepel, hogy átmeneti megoldásnak szánta a szerző. Nekem arra jó, hogy félévente egyszer feljövök beszélgetni fél órát...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ritkán járok fel MSN-re, nem vonz már régóta. Pedig volt, hogy éjjel nappal online voltam. Ha ott voltam, ha nem. Na...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest