- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
dramaped
újonc
-
Victoryus
addikt
Akkor tulajdonképpen melyiket érdemes venni? Engem a modecom kiidegel. Szétszedtem már 2x, de még mindig akadoznak. Sőt, egyre rosszabb, meg kopik is a WASD rendesen.
Garanciálisan mikor cserélik? Ha csak lekopott néhány gomb akkor is? Vagy totál el kéne romlania mondjuk egy egész sornak?
-
D1Rect
félisten
Garanciába cserélték a hirtelen felindulásból vett Modecom MC-9006-ot, ez már másik széria lehetett, mert simán használható, a korábbi borzalmas volt.
A gombok amik akadtak gyárilag, némi csiszolás után hibátlanok és a scrollos visszajelző ledeket egyszerűen leragasztottam. -
Stonerice
őstag
Nálam egy A4tech KD-600L teszi a dolgát kék háttérvilágítással közel 1 éve. Kapcsoló még működőképes , de középen a 3 nagyobb felületű gomb : Enter, Backspace, jobbShift érintésre kis csörgő hangot adnak ki új koruk óta. A többi billentyű viszonylag halknak tekinthető.
Még nem bántam meg a vételét, mivel nem nehéz rosszabbat kifogni.
-
Samus
addikt
Eddig az A4tech KB-126 áll nyerésre, igaz, közel 6k a magyar kiosztású az iPon-nál (a kép persze az angolt mutatja), de Youtube-on csak kéken világító verziót láttam...
-
Victoryus
addikt
-
Nordic
Közösségépítő
-
KYZRR
őstag
A békéscsabai Nap-Szám Computer-nél lett vásárolva.
A billentyűkkel semmi baj, de átfogalmazva az előbbi hsz-emet, ha az ember alaposabban megnézni, akkor a háttérvilágítás nem a legegyenletesebb.
Itt talán látszik a kapcsoló a jobb felső sarokban.
Kikapcsolva. -
sh4d0w
félisten
-
Samus
addikt
-
Petyyyyy
addikt
Szvsz. ha már világító billre adja az ember a fejét, jobb rászánni azt a plusz néhány ezret, amiből összeszerelési minőséget tekintve normális darabot találni. De ami ennél is fontosabb, hogy olyan világítása legyen, ami nem kerget ki a világból, mert szétb.zerálja a szemedet és alkalom adtán ki is kapcsolható.
Egy K800 tudom pofátlan áron kapható - ha még kapható egyáltalán - de azért az minőségi darabnak tűnik mindkét fent említett szempontból.
A jó darabokat mindig meg kell fizetni. -
KYZRR
őstag
-
xridergabo
csendes tag
Nálam egy Speedlink Alterno teljesít szolgálatot már legalább 5 éve, ha nem több. Állítható fényerő, váltható megvilágítás szín (kék, piros), magyar kiosztás, csuklótámasz, multimédiás gombok, stb...Összességében teljesen meg vagyok vele elégedve, használtam már irodai munkától kezdve a játékokig, de nem rémlik, hogy bármi gondom lett volna vele a valaha is
Negatívumok: kicsit hangos, minimális kopásra hajlamos a gyakran használt gombokon (nálam a space). Régebben 8e Ft körül volt, de most gyorsan rákeresve már nem találtam sehol. Sajnos előfordulhat, hogy kifutott termék. -
vamzi
senior tag
Nem találsz magadnak 8.000.000-ért billentyűzetet?

"Az egészre a keret 8000 ezer pénz"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Coccolino_O
őstag
A4Tech típusokat néztél már? Az egereire nem mondom, hogy jók, de billentyűzet terén egész jókat gyártanak. Revoltech Lightboard XL3-t nem ajánlom. Nekem most a4tech bill-em van, és elégedett vagyok vele. Ennyi pénzért persze nem kell csodákat várni.

-
Juubei
csendes tag
Üdv
Nekem Microsoft Side Winder x6 billem. van angol az egész egy soros enterrel plusz gombok makrózhatók a numpadot át lehet tenni jobb vagy bal oldalra alapból piros de a makrózható gombok sárga háttérvillágitásuak amit persze ki is lehet kapcsolni.
Nálam egész jól birja semmi bajom vele eddig pedig öntöttem is már le
-
Cucuska2
addikt
Dell E5430, csak és kizárólag fehér. PWM-es, de egyáltalán nem zavaró, sötétben annyit látsz belőle, hogy ha rángatod a gépet, látszik. És fantasztikus feature, mindig be van kapcsolva. Nagyon megdobja a gépelési élményt is akár.
A kékkel amúgy nekem bajom lenne, a szemüveglencsém 7 dioptriával nem szereti a kék fényt, így csak egy pacát látok belőle. Túl alacsony a kék hullámhossza. A lilának pedig még rosszabb.
-
Laciii92
csendes tag
Szia!
Én körülbelül egy éve nyúzok egy Revoltec Lightboard xl3-at. Igazándiból meg vagyok vele elégedve, egyedül talán engem is az zavar hogy az "enter" csak egysoros. Két színben világít, kékben és pirosban, ami hátrány hogy a piros fény elég gyenge, sötétben háttérvilágítás nélkül elég bajos a használata. De a kék világítás intenzitása szerintem tökéletes. -
Samus
addikt
-
Cucuska2
addikt
Nekem Dell business notiba épített billentyűzet van, minden tesztelő el van tőle ájulva, én is, átlagfelhasználóként. Bár ez nem nagyon releváns.
-
DR|FTK|NG
veterán
Nekem egy ilyen van: Canyon CNS-HKB5HU
Nem ajánlom.Nehezen lehet vele írni, hülye kialakítása van(pl Enter, de ez megszokható, de van rajta más idegesítő "funkció" is). Gyenge háttérvilágítása van, könnyen karcolódik rajta a fényes felület(idegesítő, mert ez elég nagy).
2 szó, ami elég ehhez a billentyűzethez: Nem ajánlom.

A régi Dell sokkal jobb volt, kell egy olyasmit szereznem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Negatívumok: kicsit hangos, minimális kopásra hajlamos a gyakran használt gombokon (nálam a space). Régebben 8e Ft körül volt, de most gyorsan rákeresve már nem találtam sehol. Sajnos előfordulhat, hogy kifutott termék.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)