Hirdetés
Aktív témák
-
Binyi01
aktív tag
válasz SpaceKombajn #32896 üzenetére
MM - ben nézdd meg, vagy T - nél.
Nem hinném, hogy annyival nagyobb lenne, ami már zavaró."Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
szebev
senior tag
Vedd a wavet! Az vizallo,mint elobb kiderult
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
leslieke
Jómunkásember
Nekem volt szerencsém a kezemben tartani mindkettőt 2 nappal ezelőtt. A Wave I az enyém, a Wave II egy haveromé. A Wave II jóval nehezebbnek tűnik. Az I-es egy kézben tartva is könnyen vezérelhető, a II-nél itt-ott ügyeskedi kellett. A kijelzőről pedig háromból hárman állapítottuk meg, hogy a Wave I-é szebb: ugyanazt a képet, ugyanazon a fényerősségen néztük meg különböző szögekből. (Az konkréten senkit nem érdekelt, hogy nagyítóval hol és hogy vannak a pixelek, meg a pentile mátrix és egyebek...). Ami még lényeges különbség a két telefon között, hogy míg a Wave I menügombja kidudorodik egy picit, addig a Wave II-é kvázi belesimul a a másik 2 gomb közé.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SpaceKombajn #32914 üzenetére
Az enyém, a Wave I 1-3 napig bírja, előbbi esetben nagyon sokat, utóbbi esetben jóval kevesebbet használom. A kevesebb használat jellemzően a hétvégékre esik. Ennél tovább nálam csak akkor bírta, ha beteg voltam és "élni se volt kedvem". A Wave II-ét nem tudom megmondani, hogy meddig bírja, de mivel ugyanaz az akksi van benne, így túl nagy különbség nem lehet, mint ahogy azt már olvastad is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
DarkDeer
senior tag
válasz SpaceKombajn #32914 üzenetére
Nekem Wave II van, használattól függően 1-3 napig bírja úgy, hogy állandóan be van kapcsolva, és folyamatosan megy a wifi. Ha zenét hallgatok, netezek és navigálok akkor 1 nap, ha csak pár hívásom van meg e-mailem akkor 3 és fél napig is bírta.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SpaceKombajn #33677 üzenetére
Na végre valaki megerősített abban, hogy a Wave II nem mindig alkalmas egykezes használatra.
-
consono
nagyúr
válasz SpaceKombajn #33867 üzenetére
Mindkettő 512 MB...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
blt.62
őstag
válasz SpaceKombajn #34672 üzenetére
Szio!
3 dolog döntött nálam,hogy a Wave mellett maradtam. Először is amint megláttam amikor megjelent,és kézbe fogva átéreztem a hihetetlen minőséget,beleestem
Második és harmadik, a mérete,és a kijelzője. Haveromnak SGS-e van és mindkettőben samoled kijelző van,mégis a Wave kijelzője szebbnek tűnik.MegtorloXp
-
anrab
addikt
válasz SpaceKombajn #34906 üzenetére
-
Sógi
addikt
Nem rossz, látom unatkoztál éjszaka
-
AS
félisten
LOL
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Goldmen75
őstag
válasz SpaceKombajn #40276 üzenetére
Ez érdekes!!! Valakinek vélemény erről???
LEhet rendelek 1-et próbára! -
bokrosolajos
őstag
válasz SpaceKombajn #45196 üzenetére
az unalmas, totál leegyszerűsített Wave III-nál még ez a króm hintaló is jobban néz ki
Annyira azért nem rossz szerintem, az oldalán becsapós a kerekített króm rész
Ráadásul
még TV távirányítóval is matathatod a multimédiát a Sony TV-denconsono: Mi marad? "Hardver gombok kijelző nélkül?" ez jó!!!
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz SpaceKombajn #46946 üzenetére
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
szimike79
őstag
válasz SpaceKombajn #46946 üzenetére
Akkor nagyon bele kell húzniuk a store feltöltésébe jobbnál jobb progikkal, mert bajos lesz ennyi zsét elkölteni.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SpaceKombajn #47358 üzenetére
Mire hozzánk ér lesz vagy 150k bruttó ára 0 perces használtként sufni gsm-eknél...
[ Szerkesztve ]
-
Teaway
veterán
válasz SpaceKombajn #48888 üzenetére
Na, akkor én is beírom: telenor kártya és repülő mód, a többi ugyanaz
Nincs itthon csokid??
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest