Aktív témák
-
Teaway
veterán
válasz
SpaceKombajn #48888 üzenetére
Na, akkor én is beírom: telenor kártya és repülő mód, a többi ugyanaz
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #47358 üzenetére
Mire hozzánk ér lesz vagy 150k bruttó ára 0 perces használtként sufni gsm-eknél...
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz
SpaceKombajn #46946 üzenetére
Akkor nagyon bele kell húzniuk a store feltöltésébe jobbnál jobb progikkal, mert bajos lesz ennyi zsét elkölteni.
-
ABal
őstag
válasz
SpaceKombajn #46946 üzenetére
-
bokrosolajos
őstag
válasz
SpaceKombajn #45196 üzenetére
az unalmas, totál leegyszerűsített Wave III-nál még ez a króm hintaló is jobban néz ki
Annyira azért nem rossz szerintem, az oldalán becsapós a kerekített króm rész
Ráadásul
még TV távirányítóval is matathatod a multimédiát a Sony TV-denconsono: Mi marad? "Hardver gombok kijelző nélkül?"
ez jó!!!
[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
válasz
SpaceKombajn #40276 üzenetére
Ez érdekes!!! Valakinek vélemény erről???
LEhet rendelek 1-et próbára! -
AS
félisten
válasz
SpaceKombajn #34906 üzenetére
LOL
-
Sógi
addikt
válasz
Nem rossz, látom unatkoztál éjszaka
-
anrab
addikt
válasz
-
blt.62
őstag
válasz
SpaceKombajn #34672 üzenetére
Szio!
3 dolog döntött nálam,hogy a Wave mellett maradtam. Először is amint megláttam amikor megjelent,és kézbe fogva átéreztem a hihetetlen minőséget,beleestem
Második és harmadik, a mérete,és a kijelzője. Haveromnak SGS-e van és mindkettőben samoled kijelző van,mégis a Wave kijelzője szebbnek tűnik. -
consono
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #33867 üzenetére
Mindkettő 512 MB...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SpaceKombajn #33677 üzenetére
Na végre valaki megerősített abban, hogy a Wave II nem mindig alkalmas egykezes használatra.
-
DarkDeer
senior tag
válasz
SpaceKombajn #32914 üzenetére
Nekem Wave II van, használattól függően 1-3 napig bírja úgy, hogy állandóan be van kapcsolva, és folyamatosan megy a wifi. Ha zenét hallgatok, netezek és navigálok akkor 1 nap, ha csak pár hívásom van meg e-mailem akkor 3 és fél napig is bírta.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SpaceKombajn #32914 üzenetére
Az enyém, a Wave I 1-3 napig bírja, előbbi esetben nagyon sokat, utóbbi esetben jóval kevesebbet használom. A kevesebb használat jellemzően a hétvégékre esik. Ennél tovább nálam csak akkor bírta, ha beteg voltam és "élni se volt kedvem". A Wave II-ét nem tudom megmondani, hogy meddig bírja, de mivel ugyanaz az akksi van benne, így túl nagy különbség nem lehet, mint ahogy azt már olvastad is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SpaceKombajn #32896 üzenetére
Nekem volt szerencsém a kezemben tartani mindkettőt 2 nappal ezelőtt. A Wave I az enyém, a Wave II egy haveromé. A Wave II jóval nehezebbnek tűnik. Az I-es egy kézben tartva is könnyen vezérelhető, a II-nél itt-ott ügyeskedi kellett. A kijelzőről pedig háromból hárman állapítottuk meg, hogy a Wave I-é szebb: ugyanazt a képet, ugyanazon a fényerősségen néztük meg különböző szögekből. (Az konkréten senkit nem érdekelt, hogy nagyítóval hol és hogy vannak a pixelek, meg a pentile mátrix és egyebek...). Ami még lényeges különbség a két telefon között, hogy míg a Wave I menügombja kidudorodik egy picit, addig a Wave II-é kvázi belesimul a a másik 2 gomb közé.
-
szebev
senior tag
válasz
Vedd a wavet! Az vizallo,mint elobb kiderult
-
Binyi01
aktív tag
válasz
MM - ben nézdd meg, vagy T - nél.
Nem hinném, hogy annyival nagyobb lenne, ami már zavaró.
Aktív témák
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...