Aktív témák
-
-
Varszegig
veterán
-
ABal
őstag
válasz
Nefretiti #29023 üzenetére
Ahogy consono írta, ha a push aktív, azonnal meg fogod kapni a leveleidet, amint azok a postafiókodban megjelennek. Ha a pusht kikapcsolod, akkor beállíthatod, hogy milyen időközönként nézzen rá a postaládára, vagy akár kézire is teheted, akkor nem fog semmit sem nézegetni magától. Csak a szinkronizáció ideje alatt aktív, egyébként nem bóklászik a neten. Mi ebben a logikátlan? Vagy nem értem, hogy min akadtál fenn...
-
petrasgabor
csendes tag
válasz
Nefretiti #24015 üzenetére
bControllal szerintem az lesz a gond, hogy a tűzfalad blokkolja. Nod Smart Security-n megoldás, ha ideiglenesen kikapcsolod a tűzfalat, bControl elindít, (azonnal működni fog), majd tűzfal visszakapcsol. Innentöl a programból való kilépésig menni fog. /a Kivétel hozzádásában még nem mélyedtem el, de biztosan megoldható az is valahogy../
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Nefretiti #24013 üzenetére
Elindítod a pc-s progit, ott toggle wi-fi link vagy micsoda, és a telós progin connect2pc, tt beírod az ip címet, test connection, és elvileg mennie kéne. Rámész az egérre, akkor olyasmi lesz mint egy touchpad a notebookokon. A billentyűzet nem olyan jó.
Ja, és valószínű, hogy nekem is meglesz 2 évig a wave, előző telómat is (nokia e51) 2 év után váltottam. Nekem semmi bajom sincs a wave-vel. Szerintem az egyik legjobb telefon. Meg vettem végre egy szilikon tokot, így talán megmarad jobb állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz
Nefretiti #21846 üzenetére
(nekifutok mégegyszer, mert az előző hsz.-emnél nem voltam teljes)
- Hivatalosan JI3/JI2 a legújabb
- Nem hivatalosan JK1 (vagy mittudomén) ami 1.2, csak nincs hozzá magyar csc, és csak multival lehet feltenni..Facebook push widgettel én eddig nem találkoztam
Magyarországon remélhetőleg 2011 Q1-ben lesznek fizetős appok. Ez lehet akár január is, de az utóbbi időben kissé lelassultak a folyamatok Bada téren, ezért nem mernék fogadni erre. (januárra)
"...de ez a külföldi fizetős dolog elég bizonytalan nekem..."
Én használom a wirecard-ot, és úgy gondolom hogy teljesen megbízható módszer a fizetős appok vásárlásához. Már nem egy appot vásároltam, és minden flottul ment eddig. Maga a wirecard account létrehozás sem bonyolult, kb. fél óra+a bank gyorsasága (ami sajnos több nap is lehet).[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz
Nefretiti #19761 üzenetére
1) Szerintem a palringo jobb MSN, skype meg a nibuzzból kikerül azt hiszem mától. A bada-skype-ról ma volt szó, kicsit olvass vissza.
2) Szerintem JI2/JI2, de ha a billbug nem zavar, akkor JI3/JI2
3) Igen, de ezért az appért nem strapálnám magam. Ennél sokkal jobb foci van, igaz nem ingyért. -
válasz
Nefretiti #19761 üzenetére
1) Igen, de csak az a 300 alkalmazás futott, ami korábban a szimulátor fázisból továbbjutott. Ha azok között nem volt ilyen (én se emlékszem), akkor most se lesz varázsütésre. Skype-ról van ez a pletyka amiről ma szó volt, egyébként más fejlesztő nem készíthet ilyet.
2) JID a legújabb nemhivatalos (1.2), a legújabb hivatalos a JI3, de arra nem sok értelme van JH3-ról frissíteni. JI2-re inkább lenne.
3) Igen, elvileg.
-
TomWexX
addikt
-
gamek!ller
őstag
válasz
Nefretiti #18050 üzenetére
1: Az alapvetően videó telefonálásra való, amiben kiválóan működik is.
2: Nem hiszem.
3: Nem találkoztam még Fifa-val.
4: Igen, nekem működik.
5: Route66 kiválóan működik, le kell tölteni hozzá a magyar térképet.
6: Azt sajnos nem tudom, de ha jó a mostani, akkor ne szenvedj vele. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Nefretiti #13714 üzenetére
A KIES a legújabbat rakja fel mindig, és KIES-en keresztül frissíteni a legbiztonságosabb és tudtommal a garancia sem veszik el. Mindenképpen érdemes frissíteni szerintem, az óra, ébresztőóra bug is javítva van már benne.
@Crydan: csak arról nem írnak, hogy 5.1-es vagy 7.1-es vagy milyen?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)