Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1601) g4besz válasza DarthPeeter (#1600) üzenetére


g4besz
tag

Szia!

Én ezt a szoftvert használom: s800mxeik1.
A véleményem róla:
érezhetően pontosabban kezeli az érintéseket, (például: már nem rakosgatom át a widgeteket mikor képernyőt akarok váltani), gyorsabb működés (gyorsabb menülapozás, kamera indítás stb), 1-2 minimális újítás (más színű böngésző kurzor...), java támogatás, új zenelejátszó. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de itt egy LINK, ahol ha tudsz angolul akkor elég sok infót megtudhatsz.
Ja és én az tavalyi alap Pannonos firmre frissítettem.

(#1602) DarthPeeter válasza g4besz (#1601) üzenetére


DarthPeeter
aktív tag

Köszi az infót Akkor javult a helyzet :) Éljen 9 év német tanulás.. :DDD Valamit csak megértek belőle. Kösz még1x! :R

(#1603) dirty.yakuza


dirty.yakuza
aktív tag

Már nem kérdés! :)

[ Szerkesztve ]

(#1604) Sasal1ty


Sasal1ty
tag

Sziasztok! Kipróbálható a jetdroid betaja de csak saját felelősségre, http://code.google.com/p/jetdroid/downloads/list
üdv

GTA V : Pacikuki007

(#1605) AmigaFan válasza Sasal1ty (#1604) üzenetére


AmigaFan
aktív tag

Ha valaki elég bátor volt, és kipróbálta, mindenképpen osszon meg tapasztalatokat!!! :K

Amiga Forever...

(#1606) szilvi1231


szilvi1231
csendes tag

Sziasztok!
Segítséget kérnék, nő létemre nem vagyok egy műszaki guru. Azt olvastam több portálon, hogy nincs rajta operációs rendszer, ez miben nyílvánul meg? Eddig azt hittem nem lehet rá telepíteni vagy hasonlók ez miatt, de írogatták hogy ezt azt telepíteni,szóval, akkor hogy van ez? A kamerával is lenne kérdésem, elnézést kérek tudatlanságom miatt, szép képet és videót csinál?
Írjatok hátrányokat is, a legjobb telefont szeretném megvenni, földön maradt áron... Nokia 5800, Samsung I900 omnia, Samsung Jet és LG Arena között hezitálok. Szerintetek melyik lenne a legjobb, ti melyiket javasolnátok?? Előre is köszönöm fáradozását azoknak akik válaszolnak. :R
Üdv.: Szilvi ;)

(#1607) eXtase válasza szilvi1231 (#1606) üzenetére


eXtase
tag

Szia!

Nos, a telefon zárt (operációs) rendszerrel rendelkezik, de "telepíthető" rá különféle java alkalmazás, mint pl játékok, vagy fájlkezelő alkalmazások, esetleg GPS program, minden ami JAVA alapú, de nem fogja elérni egy Nyílt forráskódú rendszer szintjét, nem integrálódik olyan szinten a rendszerbe mint egy operációs rendszer esetében.
s8000 vagy arena esetében is a Fw. -ek moddolásával próbálkoznak jobbá tenni a telefon használatát mivel ZÁRT a rendszere, korlátozottak a lehetőségek is, még egy NYÍLT rendszer esetében a felhasználók sokkal rugalmasabban testre szabhatják a telefont, telepíthetnek programokat, ha nincs a telefonban egy funkció, akkor egy program telepítésével meg is oldódik az adott probléma...

Nokia 5800 és a Samsung i900 is Nyílt operációs rendszerrel rendelkezik, mégis különbözőek. Nokia esetén Symbian még Samsung esetén Windows alapú az operációs rendszer, de azt, hogy ki melyiket választja, nagyban függ a felhasználástól és az igényektől... mindegyiknek van előnye, hátránya (esetleg ami az egyikben benne van, az a másikban nincs és ez fordítva is igaz lehet...), mindkét készülék nagyon jól használható.

Samsung jet és LG arena ZÁRT rendszerű, de ez nem azt jelenti, hogy nem veheti fel a versenyt egy nyílt rendszerű telefonnal, mert álltalában törekednek arra egy felsőkategóriás zárt rendszernél, hogy a felhasználónak ne is legyen szüksége külső alkalmazásokra,hogy a készüléket saját igényeinek megfelelően tudja használni. Azaz "mindent" amit csak tud a gyártó beleintegrál a készülékbe (pl.: divX lejátszást, office programokat, stb...)

Személy szerint sokkal jobban szeretem a nyílt rendszereket, mert sokminden kihozható belőle (nemhiába készül az arénára és a jet -re is az android os. Kíváncsi leszek mi lesz ezekből...), ám ezek a telefonok ált. drágábbak, még egy hasonló kaliberű zárt rendszerhez olcsóbban hozzájuthat a vásárló.

Egyén függő az is, hogy mi az amit külsőre el tud képzelni, tetszik e a színe, formája, mérete, mit várunk el a készüléktől ( 5Mp -es kamera vagy elég a 2 -es is ), vagy azt, hogy mit enged meg a pénztárcánk, újonnan akarjuk e beszerezni vagy használtan, és még sorolhatnám... Lényegében tökéletes telefon nincs, ezt megerősítik nekem többen is.

Javaslom, hogy a Mobilaréna tetszjeit olvasd el mindegyik kiszemeltedről, vannak tesztképek is, hogy a kamerájával milyen képeket lehet készíteni, esetenként videót is raknak fel a tesztelők.

Reméllem segítettem valamelyest, ha nem sikerült, megpróbálom még1x :)

Üdv.

[ Szerkesztve ]

(#1608) enfermedad válasza AmigaFan (#1605) üzenetére


enfermedad
csendes tag

http://www.youtube.com/watch?v=bUvOFoSPmho&feature=related
ez brutál jó lenne ha müködne teljesen:D

[ Szerkesztve ]

(#1609) szilvi1231


szilvi1231
csendes tag

eXtase, köszönöm az infókat. Igen, a mobilarénán olvastam a teszteket képeket is néztem. Nekem általában nem sokat számít a szín de kinézetre legyen pofás. Mindenképpen használtat vennék, csak azt nem tudom hogy azok a programok amiket nem lehet a jet-re rakni kellenének e egyáltalán nekem. A mobilaréna nagyon de nagyon lehúzta a jet-et, használóktól olvastam hogy nekik nem volt bajuk vele...
Amint az előbb írtam a külső annyira nem számít, de mégis jobban bejön a jet mint az arena, az omnia 1 meg a nyílt op.rendszer miatt...
Azthiszem maradok a jet-nél, ha majd hazajövök és elkezdődik a suli (2hónap) nézek, hátha lentebb tornázták már az árát. Attól függetlenül hogy nem értek a telefonokhoz annyira engem megfogott a jet. Most egy corby-m van, nincs bajom vele de hiány a wifi és a kamera nem túl szép képet csinál (szerintem) és ez nem csak a 2 mpx-es kamera miatt lehet, de nemtudom. Azért vettem mert szinte féláron volt,megérte, de nem ez az álomteló, a kölyöktáccs igen találó név rá, okos, de igény kérdése hogy megfelelően e.
Mégegyszer köszönöm a segítséget!! :R
Üdv.: Szilvi

(#1610) Geryson


Geryson
addikt

Aaaanyira komoly, hogy 2 hónap után rájöttem, hogy miért lehet a főablakot ide-oda tologatni, azaz miért van 3 különböző főablakom. :) Pedig hogy zavart eddig! :)

Most a középső tök üres, ezt használom folyamatosan (ezen a fiam fényképét nézegetem), a bal szélsőn ott a naptár, a Wi-Fi és a Bluecucc. A jobb oldain meg ott van a profilkapcsoló menü, azaz végre nem kell mindig a menübe bemennem. Hát ez csúcs. Bezzeg, ezt senki nem árulta el volna nekem bakker... :)

Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

(#1611) Nyuffi5


Nyuffi5
csendes tag

Olyat nem lehet beállítani,hogy ne írja ki hogy kitől kaptam sms-t?
köszi

(#1612) AmigaFan válasza Nyuffi5 (#1611) üzenetére


AmigaFan
aktív tag

Tudtommal nem, az értesítés automatikusan felugrik szerintem! :F

Amiga Forever...

(#1613) Nyuffi5


Nyuffi5
csendes tag

Be lehet azt állítani,hogy ne mozduljon el a hátterem,mert ahogy hozzáérek picit,már átvált a másikra?! :F
És az sms-nél h ne ékezettel írjon??
válaszokat köszi

(#1614) AmigaFan válasza Nyuffi5 (#1613) üzenetére


AmigaFan
aktív tag

A hátteret nem tudod fixálni, de az ékezet nélküli sms írást be lehet állítani. Állítsd a karakterkódolást teljesről korlátozottra, és kész is!

Amiga Forever...

(#1615) artiny


artiny
őstag

Lehet rogziteni a telefonalast? ugy ertem hogy amit beszelek-nek felveni?

(#1616) Nyuffi5


Nyuffi5
csendes tag

Onnan fenntről a "G" betűt hogy tudom eltűntetni? Próbáltam már a hálózat módban GSM 900/1800 -ra tenni meg a UMTS 900/2100-re tenni de nem tűnik el:( vmi ötlet?

(#1617) g4besz válasza Nyuffi5 (#1616) üzenetére


g4besz
tag

Ezek a kérdések a kézikönyvben is meg vannak válaszolva. Ajánlom figyelmedbe.
Ha nincs meg, itt az online verzió: LINK

(#1618) Tocska válasza Nyuffi5 (#1616) üzenetére


Tocska
tag

Mindent be lehet állítani igen de ezért adnak a készülékkel Felhasználói kézikönyvet nekem is volt (S8000 Jet)-em de az az igazság hogy nem egy nagy durranás!!Elég lassúcska szegény de ez lehet hogy csak személyes probléma volt!

(#1619) Nyuffi5


Nyuffi5
csendes tag

Ezeket azért kérdeztem mert se a könyvben nem találtam meg, sem sehol. pl.ékezet nélküli írást sem?! üzenetek beállítás-küldés beállításnál sem!!

(#1620) AmigaFan válasza Nyuffi5 (#1616) üzenetére


AmigaFan
aktív tag

Ha nem használsz mobilnetet, akkor egy idő után magától eltűnik a G betű! Türelem!
Viszont, ha a mobilnetet igénybeveszed, akkor sosem fog eltűnni! :D

Amiga Forever...

(#1621) Maffia91


Maffia91
aktív tag

Srácok!
Most kaptam vissza a szervízből a telóm új szoftverrel és hol is tom beállítani, h ha beírok mondjuk egy Á betüt, akkor ne ugrojon le a felhasználható karakterszámom bazira?
Köszi

Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One

(#1622) Maffia91 válasza Maffia91 (#1621) üzenetére


Maffia91
aktív tag

JAjj, azt még elfelejtettem kérdezni, h leszedtem az új Opera 4est és hogy tom beállítani, h a virtuális pad ne látszódjon (szal teljes legyen a képernyőn a böngésző)?

Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One

(#1623) AmigaFan válasza Maffia91 (#1621) üzenetére


AmigaFan
aktív tag

#1614-es hsz-ben benne van! :DD
Csak kicsit kellett volna visszaolvasni, 5-6 hsz-t! :W

[ Szerkesztve ]

Amiga Forever...

(#1624) Nyuffi5


Nyuffi5
csendes tag

A karakterkódolást melyik menüpontban találom meg?

(#1625) AmigaFan válasza Nyuffi5 (#1624) üzenetére


AmigaFan
aktív tag

Komolyan mondom, nem hiszem el! Pedig még az online kézikönyv is be lett linkelve!
Esküszöm, aki nem veszi a fáradtságot, hogy utána nézzen a dolgoknak, az miért várja el, hogy segítsenek neki mások?!
Na most akkor utoljára:
MENÜ -> BEÁLLÍTÁSOK -> ALKALMAZÁS BEÁLLÍTÁSOK -> ÜZENETEK -> SZÖVEGES ÜZENETEK -> KÜLDÉS BEÁLLÍTÁSOK -> ezen belül karaktertámogatás, és itt kiválasztod a listából az ékezet nélkülit

Ennyi, nem több, csak kicsit bele kéne bújni a telefonba, vagy a kézikönyvébe! :W

Amiga Forever...

(#1626) Nyuffi5


Nyuffi5
csendes tag

Jolvan nem kell rögtön osztani!!!!! Meg van a bibi,nálam ott ilyen nincs,és EZÉRT NEM TUDTAM/TUDOM BEÁLLÍTANI!!! Eddig 4 samsung telóm volt,nem véletlenül kérdeztem mert nemtaláltam ott ahol te mondod a karaktertámogatást,eddig az összesben ott volt,ebben nincs!/nálam/
azért köszi

(#1627) Maffia91


Maffia91
aktív tag

Am én sem találtam meg ezt a karatertámogatás részt a telómba és azért kérdeztem meg! Most is megnéztem és semmi. a szoftverem verzió száma: S800MXEIK1

Az operával kapcsolatos kérdésemre (#1622 hozzászólás), naon megköszönném, hogy ha vki tudna vmit segíteni!!! Elég zavaró h belóg a képbe a virtális pad.

Köszönöm

[ Szerkesztve ]

Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One

(#1628) Maffia91 válasza Maffia91 (#1627) üzenetére


Maffia91
aktív tag

Jajj még egy gubanc, h beállítottam a telóban a számítógéps kapcsolatott Médiatárra és amikor csatlkoztattam és leválasztottam a telót, utána megjelent a saját fájlok között egy védett fáj (Store(6ca96cae...). Ezt h tom kitörölni? Vagy ha nem is tom, akkor h tom eltüntetni! Köszi

Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One

(#1629) fmartin14


fmartin14
csendes tag

Sziasztok, lenne egy kérdésem:

Hogyan tudom megnézni akárhogyan azt, hogy mi a proxy címem?
Mert itthon van routerünk és tudnék a Jeten is netezni, de szinte minden lehetséges variációt kipróbáltam, de ezt muszáj megadni ezek szerint, és kerestem a gépen esetleg, de nem találtam, letöltöttem a kézikönyvet, de abban meg főleg nem volt ilyennel kapcsolatos...
És úgy tudom, van iránytű is a készülékben, azt hogyan lehet elővarázsolni?
Előre is köszönöm a válaszokat, még új vagyok, a telefont is most kaptam...

(#1630) g4besz válasza fmartin14 (#1629) üzenetére


g4besz
tag

Szia!

Menü-Beállítások-Hálózati beállítások-Kapcsolatok (itt kikeresed a kérdéses helyi hálózatot)-Legörgeted a listát a "Proxy címe"-ig, és itt megtudod adni. Legalul a "Speciális beállítások"-ra nyomva beállíthatsz statikus IP-t és DNS-t is.
Ha nincs még beállított kapcsolatod, akkor bekapcsolod a wifit-keresés-csatlakozol a kívánt hálózathoz és ekkor fogja feldobni a fent említett beállításokat, ahol ugyanúgy meg tudod adni.

(#1631) jatekos22


jatekos22
csendes tag

Helló!

Vettem a neten egy Jet-et, de miután beírtam a sim kódomat, azt írja ki, hogy Network Lock és ismét valami kódot kér. Ez mi lehet? Még nem találkoztam ilyesmivel.

Köszi előre is!

(#1632) g4besz válasza jatekos22 (#1631) üzenetére


g4besz
tag

Szia!

Ez azt jelenti, hogy nem független telefon, és nem a megfelelő szolgáltató simjével próbálkozol.

(#1633) fmartin14 válasza g4besz (#1630) üzenetére


fmartin14
csendes tag

Köszi g4besz, tudom, hogyan kell beállítani, csak én a Wi-Fi-nél próbálkoztam, de sajna a proxy címemet nem tudom:D Már Google keresőben is beírtam, angol találatokat kaptam, azokat megpróbáltam a számítógépen megkeresni, de csak az IP címemet mutatta, és a proxy ki se volt pipálva, tehát lehet, hogy nem használom, de attól még van proxy címem, és azt, hogy lehet megnézni?:D
Előre is köszönöm...

(#1634) g4besz válasza fmartin14 (#1633) üzenetére


g4besz
tag

Ebben az esetben a wifi router ip címe a proxy cím. Alapértelmezettnek ezt szokták megadni: 192.168.1.1. De ha megvan a router kézikönyve, akkor abba is bele szokták írni.
Amúgy proxy-t csak akkor érdemes beálítani ha fix IP-t akarsz (és ez is csak a saját belső hálózatodon lesz fix), proxy használat nélkül is működni fog a telefonon a net.

[ Szerkesztve ]

(#1635) rmaclac


rmaclac
csendes tag

sziasztok!!! ha valaki tud segítsen, mert már tanácstalan vagyok... van egy samsung s8000-em és négy napja azt csinálja,hogy használat közben lefagy, de ami nagyobb gond,hogy hiába kiveszem az aksit belőle és újra indul azután sem lehet használni semmilyen gombot se. ha valaki tud valami okosat akkor kérem segítsen...
előre is köszönöm!!!

(#1636) nandris válasza rmaclac (#1635) üzenetére


nandris
aktív tag

Szia
Nekem is ugyanaz a szitu, csak nekem egy-két órája kezdte el. Nem tudom mi a bibi. Neked az eredeti firmware van rajta?

(#1637) Maffia91 válasza nandris (#1636) üzenetére


Maffia91
aktív tag

szintén ien problémám van, viszont azt megfigyeltem, hogyha lefagy használat közben akkor vársz egy olyan 30-45 mp-t akkor rendbe szedi magát!

am szórakozóhelyen csinálta nekem is azt h befagyott, kiszedtem az aksit újrabekapcsoltam és a PIN kódot sem tudtam beirni! naon faja, haverjaim hülyének néztek h ien szar telóm van. megbántam már h megvettem, csak a baj van vele!!!!!

Eredeti szoftver, szervízben tették rá!

Szoftver szám: S800MXEIK1

Am lehet h hülyeség amit mondok, de sztem a nagy melegtől hülyül be!!

Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One

(#1638) fmartin14 válasza Maffia91 (#1637) üzenetére


fmartin14
csendes tag

Azt írták, hogy szélsőséges körülmények, tehát 0°C fok alatt, vagy 45°C fok fölött nem szabad az aksit "üzemeltetni", tehát ez nem olyan sanszos...
Köszi g4besz, megpróbálom azt is, bár most megijedtem, mert csatlakoztattam a Samsung New PC Studiohoz, és gondoltam, használom az ADSL-t az USB-n keresztül, és valamit biztos elrontottam, de utána azt írta ki, hogy egyenlegem 300 Ft alá csökkent, előző nap töltöttem fel 3000-el :((( :o :O
Biztos a T-Mobile szedte le a nethasználat miatt, de ezt akkor sem értem, azért próbáltam ezt ki, mert írta valaki, hogy így tud legalább Skype-olni, vagy ilyesmi...
És 3G+ volt a telefonomon megfigyelhető és a netet jelző ikon, ami vörösen forgott, azt hiszem...
Plusz 1.:így se sikerült neteznem, 2.:kb. 20-25 percig babráltam, ebből 2-3percig próbáltam netezni, és ezért létezik, hogy ennyi pénzt levettek a semmiért ráadásul...Alig tértem magamhoz:S

(#1639) rmaclac válasza Maffia91 (#1637) üzenetére


rmaclac
csendes tag

nálam az is gond,hogyha lefagy utána hiába veszem ki az aksit nem reagál semmire... tegnap másfél órán keresztül nem működött az érintőképernyő és egyik gombfunkció sem... viszont,ha megcsörgetett valaki utána már mintha mi sem történt volna, minden frankón és gyorsan ment. már én frissítettem a szoftverét a samsung new pc studio-val és egy ideig pörgött, de aztán csak gondol egyet és akkor egy kalap fostalicska csak. már én is gondoltam arra,hogy esetleg az aksi miatt van valami gond vele,hogy túlmelegedett vagy ilyesmi, ki tudja...???? mert én már nem értem az egészet és ez bosszant :O :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W szóval,ha valaki tud segíteni még mindig várom az okosságot :R :R :R :R

(#1640) enfermedad válasza Maffia91 (#1637) üzenetére


enfermedad
csendes tag

nekemis szórakozóhelyen csinálja.. akkor talán a rázkódást nem birja?

(#1641) Maffia91 válasza enfermedad (#1640) üzenetére


Maffia91
aktív tag

nem hiszem, h emiatt lenne, mert mikor nem volt ien meleg akkor nem volt ilyen problémám.
sztem egyszerüen a melegtől van, túlmelegszik, hisz a zsebedben még melegebb van, de kiveszem és fél perc után oké.
de szal komoan, h más telónak mért nincs ien baja? mértnem tudnak ennyi pénzért egy normális telót összetenni?
az a baj h már nem veszik vissza a telóm és nem is kapok érte csak 2 forintot, de komoan mondom az h nekem kell őméltóságára várni, hogy végre engedtessék már meg h használatba tudjam venni.... szánalmas!

Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One

(#1642) alkes


alkes
csendes tag

Sziasztok srácok.
Nekem még sosem volt hogy a meleg vagy a rázkódás miatt fagyott volna le .Mikor a legmelegebb napokon kint dolgoztunk vol hogy napon 53 fok volt és a zsebemben volt a teló és nekem tökékletesen működött ugyanez a helyzet a szórakózó helyekkel is.
Az egyik haverom mesélte hogy a T-moblie-os készülékeket eleve elbutítva adják nos ezek szerint ez igaz is .Nem tom hogy csinálták de mi már pl. nem is tudtunk a T-mobile.nál ilyen telót venni mert egyszerűen nem kellett senkinek és nem vitték az emberek .
Én külföldi cégtől rendeltem és semi bajom nem volt eddig a telóval egyszer kétszer lassan reagált meg 1-2 lefagyott meg nem csipázta a Hol-Tisza vizét de nekem eddig jó. Esetleg meg leheten érdeklődni T-moblienál hogy most mi a franc van mert ez nem egyedi probléma és stb.

(#1643) rmaclac válasza alkes (#1642) üzenetére


rmaclac
csendes tag

hali mindenkinek!

ami a legújabb infó az az,hogy az aksi krepált be oly módon,hogy a cellák között zárlat alakult ki és ez segíti előidézni a lefagyást a készüléknél, erre ma kaptam választ az egyik ismerősömtől, aki miskolcon a t-moblile-nál dolgozik. ő árulta el ezt a hibajelenséget és, hogy nem egyedi esettel állunk szemben.... de ez engem még nem vigasztal, mert kiadtam érte egy vagon pénzt és tessék nem tudom rendesen használni.. :W :W :W :W :W :W :W szóval,ha minden igaz akkor egy aksicsere mindent megold..... úgy legyen ..... ámen :R :R :R :R :R :R :R :R :R

(#1644) AmigaFan


AmigaFan
aktív tag

Sziasztok!

Meg mondom őszintén, én eredeti T-s szoftverrel használom, de kutya baja! Eddig 2-3 alkalommal volt, hogy lefagyott wifi közben, de újraindult magától és minden oké.
Azt viszont nem hiszem, hogy csak ez a típus lenne hibás, mivel saját tapasztalatból tudom, hogy a T-s szervizben pont a samsung telefonokból van a kevesebb, nem ez a márka a leghajlamosabb a meghibásodásra. Nyugodtan elhihetitek, hogy más gyártók más telefonjai is elromlanak, nem is ritkán. Dolgoztam szervizesként, és minden típusnál vannak meghibásodások, és sokszor a használati szokásoktól is lehet, hogy egy telefon bedöglik, avagy nem. De amíg garanciás a gép, addig javítják, így nincs probléma, ha meg javíthatatlan lenne, akkor cserélik! Persze csak akkor, ha normál használat mellett történt a meghibásodás! Beázásra, törésre nem él a gari! :D

Amiga Forever...

(#1645) Maffia91 válasza AmigaFan (#1644) üzenetére


Maffia91
aktív tag

Persze, meghibásodik minden márkának a készüléke, na de hogy havonta vagy másfél havonta szervízbe vigyem a telefonom...... Már ne is haragudj, de számomra ez türhetetlen. Régebben 2* fordult elő jack-dugó hibám, kijavították, 2 hónapig volt jó és lejárt már a garim és most be is szart! És nem használom hülyén, nem tépem, szépen kihúzom és kész. Az tény, hogy én midnennap hallgatok rajta zenét, de basszus, nekem a pénzemért ne akarják megmondani, hogy ne hallgassak, mert tönkre megy...

Tehát most már zenét se tok rajta hallgatni, a szoftver is szar... komoan filózom h eladom egy pancsernek 20 ezer forintért, azt veszek vmi tuti régi kis telót.
Csajok elött is beégek, hogy nem tom másfél percig beírni a számukat, mert szar a telefon...
Csak lejárat és nem szépít, pedig egy telefonnak ez lenne a feladata!!!

Remélem nálatok klappol minden, nálam nem, de ez van!

Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One

(#1646) g4besz válasza AmigaFan (#1644) üzenetére


g4besz
tag

Beállok én is a sorba:
nekem sem volt még semmi gondom a telóval, lehet, hogy mi vagyunk a kivétel. :D

Maffia91: elhiszem, hogy kellemetlen, hogy ennyi baj van a telefonoddal, de normális csajoknak nem a telóval kell villogni. Akkor inkább vegyél egy Ferrari-s kulcstartót. ;) :D

(#1647) Maffia91


Maffia91
aktív tag

oan kérdésem lenne, h ha felrakom rá az Opera 5 legújjabb verzióját, akkor azt hogy tom megcsinálni, hogy teljes képernyős legyen?
Légyszi, fontos lenne!

Thx

Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One

(#1648) g4besz válasza Maffia91 (#1647) üzenetére


g4besz
tag

Opera-n belül: settings->fullscreen mode->on

(#1649) Maffia91 válasza g4besz (#1648) üzenetére


Maffia91
aktív tag

de nem arra gondolok, hanem hogy el aakrom tüntetni a teló által elhelyezett D-padot!
ezt hogy oldjam meg? Köszi

Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One

(#1650) Bukoba válasza Maffia91 (#1649) üzenetére


Bukoba
tag

A teljes képernyős módhoz szerkeszteni kell a .jar fájlt. Töltsd le az opera fájljait a számítógépedre, ha minden igaz, akkor egy .jad és egy .jar fájlból áll a csomag.
A .jar fájlt nyisd meg winrarral. Van benne egy Manifest file, amit ki kell másolni a gépedre. Notepaddal megnyitod, és a következő sorokat kell a végére beilleszteni:

MIDlet-Scaleup-Support: False
LGE-MIDlet-Width: 480
LGE-MIDlet-Height: 800
MIDlet-Touch-Support: True

Utána másold vissza a Manifest fájlt a .jar-ba (a winrarban megnyitott .jar fájlba húzd vissza a módosított Manifest fájlt). Ha kész, akkor másold fel a telefonodra a .jad és .jar fájlokat. Telepítéshez a .jar fájlt használd. Ennyi a mutatvány.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.