Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz petymeg #74 üzenetére

Az, hogy neked gyorsan és gördülékenyen megy, az azt jelenti, hogy bárki mást mond, vagy tapasztal, az duma?

Készséggel elfogadom bárkinek a saját véleményét, de ánblokk kijelenteni, hogy márpedig a dolog így áll, az nem tűnik bojektívnek.

Ugyanúgy nem, mint az én írásom. Viszont az én írásom szándékosan és bevallottan nem az.

De eírom még egyszer, amit írtam korábban is már: az SPB Mobile Shelll 3 (egy nem olcsó külső szoftver) sokat javít az amúgy alapból is drága készülék használhatóságán, mint telefon. A gombok az én kezemhez továbbra is kicsik és nehezen nyomhatók ezen a kijelzőn, viszont okos dolog, hogy a mobilbillentyűzethez hasonló virtuális billentyűzeten az 'abc' gomb megnyomásával nem csak az a-val kezdődő, hanem a b és c betűvel kezdődő neveket is felhozza. Elsőre zavarónak tűnt, de hamar meg lehet szokni. Az már más kérdés, hogy nekem az egy-egy nevet tartalmazó információs sor is kicsi ahhoz, hogy kényelmesen kezeljem.

Ezek az én problémáim a névjegykezeléssel és a hívásindítással. Kijelenthetjük persze, hogy ez csak duma, de attól még nem szerettem meg jobban ezeket a funkciókat.

p

Új hozzászólás Aktív témák