- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Bevallom még nem volt hozzá szerencsém, de én is láttam pár opciós megoldást a WinStore-ban. Csak mókás, amikor még egy 200e Ft-s laptopnál is szívrohamot tudnak kapni egyesek, ha azt mondom nekik, hogy lenne egy fizetős App, vagy vírusírtó amit én javasolnék a gyári megoldás helyett...
-
Cifu
félisten
A dolog ott kezdődik, hogy a Metro egy kalap sz@r alaphangon asztali gépnél / laptop esetén.
A második lépés, hogy a Start Menü ki lett irtva, ki tudja, milyen logika alapján, de nincs igazi pótlása. A Metro nem képes rendesen pótolni, az oldalsáv és társai dettó nem. Szóval az egyszeri user anyázik mint állat, és teszi teljesen jogosan, mert az M$ nem ad választási lehetőséget.Egyébként hiába a szép körmondatod, a lényegen nem változtat: az embereknek hiányzik a Start menü. Akárhány Windows 8-at telepítettem, vagy dolgom volt vele, mindig az elsők között szerepelt a kérés, hogy Metro a levesbe, Start menü meg legyen. Éljen a Classic Shell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest