Hirdetés
- Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- ATK Blazing Sky Z1 Ultra gamer egés és ATK 99G Air Xsoft XL egérpad.
- Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZX7
tag
válasz
DeadMeat #2393 üzenetére
Éjjel én is felraktam.(XXJB3)
Ez csak PDA rész frissítés. Nekem még a gyári volt fent, ehhez képest pozitívum hogy megszűnt a billentyűzet akadozás, ellenben a névjegyek gyors scrollozásakor rendesen akadozik
Továbbá a névjegyeknél nem jeleníti meg a képet, csak ha belépek az adott névjegybe. Egy hülye Google sync logót tesz mindegyik mellé!!!????Szóval nem az igazi.
A videón persze nem ez a verzió van, hanem a 2.0 beta. -
piny
tag
válasz
DeadMeat #2370 üzenetére
Fennt van már az LK10, semmi gond vele.
64bitel nincs tapasztalatom, nativ32-őt használok.
Melyik driverrel van gondod?
A Shrewsbury 4.50.x illetve a Swallowtail 4.x től elméletileg már támogatja a 64 bitet.Amikor én próbálgattam a driveret, volt olyan gondom hogy a w7 már teljesen belekeveredett a cuccokra, és le kellett tisztítanom.
Command lineból add ki a következő parancsot:
set devmgr_show_nonpresent_devices=1
Ezek után:
devmgmt.mscA megjelenő Device Manager Consoleban jelöld be a Nézet menőben a 'Rejtett eszközök megjelenítése' menüpontot. Így látod azokat a driveket is amik épp nem aktívak. Itt pucolj ki mindent ami már nem kell(het).
Ezek után rakd fel újra a drivereket, akár forceolva is. -
Vagany
őstag
-
Zola007
veterán
válasz
DeadMeat #2251 üzenetére
Mondjuk Vodás ismerős révén vagy mert ti sokkal jobban benne vagytok a mobilvilágban. De nem taglalom tovább.
Láttak itt már a ph-n "előzetes" információk napvilágot.Kérdeztem már 4-5 voda központi boltban (Debrecen, Miskolc) és felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol a csaj kb hülyének nézett a kérdésem miatt.
-
válasz
DeadMeat #2227 üzenetére
Nálam nincs ilyen.
Nincs felrakva neked az ES file explorerhez letölthető alkalmazás?
Tudod aminek ilyen kis villámos ikonja van
Na az ha nekem fenn volt akkor csinálta ezt. Amint leszedtem abbamaradt.
De ez is csak a legutolsó verzió óta volt, az egyel korábbiban, amiben még alapból benne volt az ES-be ott működött normálisan. -
Sword
őstag
válasz
DeadMeat #2227 üzenetére
Tudom, hogy nem i7500, de úgy gondoltam valami tipikus hiba okozza, amire rájöttek a SoftXPerience-nél.
Felhivtam a Samu ügyfélszolg-ot, a szervizet javasolta, mondtam, hogy köszönöm ....
Azt se tudták megmondani, hogy mikor lesz kész a New PC Studio. Végülis 3 hónapja van kint piacon a telefon, azóta képtelenek összehozni ezt a programot rá. Gyakorlatilag "hivatalosan" nem tudom csatlakoztatni a telefonomat a pc-vel... -
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
DeadMeat #2044 üzenetére
Akkor lesz 2.0 megnyugodtam. Remélem CPUn is faragnak vmit. Ott van benne egy erős CPU ami gyak nem gyorsabb mint a Pulse.Ha eszi a Sync Feeds/Checkin Service a CPUt az ellen mit lehet tenni? Konstansan 30%on darálja a zene vszeg emiatt megint akad.... Az extrem, hogy vmelyik CPU usage progi 30%nak mutatja vmelyiken meg 0nak.
Folia: Nekem volt itthon régről visszamaradt 900Ft/4db 3.5"os Fóliám ennek széléből levágtam picit ráraktam és prímán müködik vele.
-
piny
tag
válasz
DeadMeat #1894 üzenetére
Hát a kernel lementése csak egy dolog (dd if=/dev/bml4 of=/sdcard/bml4), de azt vissza is kell tölteni.
(Teljes mentés egyébként: dd if=/dev/bml5 of=/sdcard/bml5)
Mentés után a keletkezett bml4.bint átviszed egy számítógépre, és nekiesel egy hexaeditorral. A 0x2C címen található dword lesz az image mérete. Erre a méretre kihúzód a bml4 fájlt. Ezek után összetarolod, így már készen áll hogy az Odinnal vissza tudd írni.
DE!
1. Ehhez rootolt telefon kell... Ha a pannonos kapcsolatod szól a más fw-ért, ezért is szólni fog...
2. Az update-ek amikről ezen a fórumon is szó volt, nem csak firmware-t frissítenek. -
Dare2Live
félisten
válasz
DeadMeat #1834 üzenetére
most melyik a legutolsó/legstabilabb/leggyorsabb FW rá?
Nálam alapsávra: XXIK2 ír Buildra meg Cupcake.XXIL3-at.Jó lenne vmi új rá. (Meg ha Samsung kiadná rá 2.0át + csinálna vmit a S3C6410 csodával, Jet, O2 meg ennek az 5700nek is ez a 800as csoda az achillese, majdnem mint az 528as qualcom.)
-
piny
tag
válasz
DeadMeat #1782 üzenetére
Oooo, ez egy kicsit kapkodósra sikerült
De kiindulásnak jó!
Pontosítás:1. Szerezzük be az új firmware-t: kiindulási alapnak a google.hu-t tudom javasolni, de elöbb utóbb úgyis itt kötünk ki: [link] . Töltsük le a megfelelő ROM-ot, pillanatnyilag a I5700XEIL5-t, ne tévesszük össze a telefonunkat a 7500-assal (nekem egyszer sikerült
)
2. Tömörítsük ki a ROM-ot,két speciális könyvtár van, ezekben a driverek vannak, ezeket szintén tömörítsük ki:
new-shrewsbury-V4_50_7_0-WHQLed-with-ADB-customer-free (normál üzemmód driverei)
Swallowtail_v4440_WHQL_Certified (firmware üzemmód driverei)
Indítsuk el mindkettőből a setup.exe-t, és járjuk végig a szokásos procedurát.
Mindkét driver létrehoz egy-egy könyvtárat a c:\program files\samsung dirben, ide kerülnek végülis a driverek.3. Távolítsuk el a telefonból a SIM és SD kártyát (nem feltétlenül kell, de jobb a békesség). Ha már itt vagyunk, rakjunk egy félbehajtott papírdarabot az aksira, a későbbi nyekergés elkerülése végett (HITECH!
)
4. Ha eddig nem is, most mindenképpen húzzuk ki az USB csatlakozót! Ez viszont KELL, nem elkerülhető.
5. Kapcsoljuk ki, majd indítsuk el a telefont firmware letöltés üzemmódban (volume down+kamera+power gombokka).
6. Egy-két pillanat, és a telefon átkerül fw download üzemmódba, amit nem túl bőbeszédűen, de közöl velünk.
7. Nagy valószínűséggel a gép vagy rossz drivert, vagy egyáltalán semmilyent nem tölt fel. Az eszközkezelőben lesz egy új USB eszközünk, ennek adjuk meg a Swallowtail drivert a c:\program files\samsung dirből. Pár pillanat, és minden kész is, mindenki ismer mindenkit.
8. Nagy levegő. 2x
9. Indítsuk el rendszergazdai üzemmódban az Odin Multi Downloader v4.03 programot.
10. Ha esetleg a program hibát üzen, akkor másodszorra tényleg rendszergazdaként indítsuk el...
11. Adjuk meg OPS, BOOT, PHONE, PDA, CSC fileok helyét (ha nem kavartunk, az Odin mellett lesznek)
12. Figyeljünk rá hogy a REBOOT és a PROTECT OPS kapcsolok be legyenek állítva.
13. Piszok nagy levegő. 2x (Ez főleg a szerencseszám miatt kell, hogy ne csináljunk semmi értelmeset a 13. lépésben)
14. Start gomb
15. Kb. 1 perc alatt megtörténik a fw letöltése és írása. Ezek után a telefon újraindul (2x), ez további fél percet vesz igénybe.
16. SD, SIM be, minden OK, telefonunk új fw-el rendelkezik. Telepíthetjük újra a kedven programot, konfiguráltunk be újra mindent. Frankó.
Az adatok mentését elvégezhetjük valami backup programmal, van pár belőle a Marketen, igy kis időt spórolhatunk meg magunknak.
A hálózat beállításához itt találunk pontos adatokat, mindegyik szolgáltatóhoz:
[link]Jön még a szokásos duma, természeten semmilyen felelősséget nem vállalok ha valaki telefonjából téglát csinál, vagy esetleg menet közben megrázza az áram, meg úgy általában semmiért.
-
Jabby
őstag
válasz
DeadMeat #1756 üzenetére
Csak egy példa: térképet nem lehet É-i tájolásúra beállítani. Ezek után csak végignéztem a beállításokat, pár kört mentem vele.
iGO8-at mindig gazdaságos módban használom városba, az Amigo bevitt (volna) minden sz*r kis utcába...
Aki már használt iGO8-at, azután nagyon fapados feelingje lesz, s ha ez társul egy új telefonhoz/OS-hez, akkor meg fogja utálni.
+ ha más navi progira is igénye van, akkor egyértelműen ebben (még) a WinME/MO a nyerő. -
-
#hpq
aktív tag
válasz
DeadMeat #1479 üzenetére
Heló!
Köszi a linket sikerült is felrakni csak annyi a probléma, hogy amikor elkezdem össze szinkronizálni akkor a gmailos mail címeket leküldni TB-be, de a neveket és telefon számokat már nem küldi át gamilbe. Valószínűleg egy beállítást nézek be csak nem jöttem rá mit -
ben11
őstag
válasz
DeadMeat #1333 üzenetére
Valamelyik androidos telefon topicjába már be volt linkelve ez a program és ott elmondta Karma (ha jól emlékszem), hogy a telefon szoftvere által támogatott formátumokat tudja csak lejátszani, azaz mivel a spica integrálva tartalmazza dix/xvid cuccost, ezért gondolom a program is tudja használni..
Ezért van, hogy más androidos telefonon csak mp4 és 3gp formátumokat kezeli..
Még egy érv a Spica mellett.. -
Kakumix
senior tag
válasz
DeadMeat #815 üzenetére
Szerintem az objektív vélemények általában rosszabbak, mint a tulajdonosok véleménye, ezért nem hinném hogy felemelő lenne azt olvasni. Mit írhatnak róla? Nem amoled kijelző, gagyi hátlap, nincs FM rádió, nincs bluetooth fájlküldés, iGo még nem tökéletes, külön nem adnak hozzá fóliát a gyári meg esetleg buborékosan/ferdén van felrakva, kevés a memória, csak 1.5-ös Android van rajta (valószínűsítem, hogy nem is lesz újabb, mert ez egy "olcsó" telefon és nincs a Samsungnak másik ilyen hardverű telefonja, remélem azért ez nem jön be), a market-en még nem elérhetőek a fizetős alkalmazások így nem könnyű legálisan word és excel fájlokat szerkeszteni rajta, alapból még egy dokumentum nézegető sincs, a CD-n hozzáadott szoftver nem ismeri fel és az újabb, ami a neten található szintén nem, stb. Ez a rövid felsorolás kb. 3perc eredménye sok minden kimaradhatott. Engem nem vonzana, ha ezeket olvasnám egy tesztben és a végére még odaírnák, hogy csak kockáknak.
Egyébként van egy sokkal jobb telefonom eladó
ui.: Azért ezt tartom meg nem a Diamond-ot
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Eladó új, bontatlan Samsung Galaxy A16 (4/128 GB, fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Plus 128GB Független Purple ,szép állapot!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Apple AirPods Max (2024), Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 12700K 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest