Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoartus
csendes tag
Sziasztok!
Okosóra vásárlásában gondolkodom, de kicsit bizonytalan vagyok. Eddig Moto 360-am volt, alapvetően meg voltam vele elégedve, de úgy éreztem ideje továbblépni. Jelenleg az egyik esélyes az a Gear S3 Classic, azonban két dolog miatt inkább hajlok egy Wear OS-es óra felé: egyik az, hogy nem Samsung telefont használok, másik pedig, hogy különösen a Frontier verziónál írtátok a lünetta sérülékenységét (én teljes mértékben kibírnám lünetta nélkül, az én szememben most igazából nem több egy extra sérülékeny mechanikus alkatrésznél).
Akik esetleg használtatok Wear OS-es okosórát is nem Samsung telefonnal, mennyire érzitek hátránynak vagy visszalépésnek a Tizen OS-t? Illetve akik már több éve használtok S3-at, mennyire tartjátok sérülékenynek a lünettát (különösen a Classic verzió esetében)?Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest