Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
válasz
amoartus #4390 üzenetére
Nekem is moto volt meg LG g watch is. Ez sokkal jobb náluk,a rendszer magyar ,az soha nem lesz az.. szerintem több állítási lehetőség van benne jóval ,mint a wear os-en. OP3 al használom, gondom eddig nincs vele. A lünettát lehet védeni tokkal, vehetsz akár frontiert is,tokot rá és hasonló lesz mint egy classic,de inkább mint az új galaxy watch, a #4300. Hsz.-ben megnézheted hogy mutat az enyémen a tok.
Igaz tokkal együtt a lünettát nehezebb tekerni, ezért én lapozok a kijelzőn,én ezt szoktam meg,a tekerés amúgy se jön be annyira.
-
silvergod
őstag
válasz
amoartus #4390 üzenetére
Nekem is moto volt meg LG g watch is. Ez sokkal jobb náluk,a rendszer magyar ,az soha nem lesz az.. szerintem több állítási lehetőség van benne jóval ,mint a wear os-en. OP3 al használom, gondom eddig nincs vele. A lünettát lehet védeni tokkal, vehetsz akár frontiert is,tokot rá és hasonló lesz mint egy classic,de inkább mint az új galaxy watch, a #4300. Hsz.-ben megnézheted hogy mutat az enyémen a tok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest