Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
válasz Forestlord #762 üzenetére
nem neked írtam.
de mindjárt olvasom.odexed deodexed mind gyári!!!
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz Forestlord #764 üzenetére
a gyári XEH
De a deodexed is gyári, csak több a szabad helyed, és root jogot is tartalmaz.
az odexed ugyan az mint a gyári, csak tartalmaz root jogot.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
-
Lasy
veterán
válasz Forestlord #768 üzenetére
privátban semmit.
link2sd megy, de nem tökéletes.
kell a memkarira egy ext3 vagy ext4 partició, és arra tudod átrakni, de olyan játékoknál mint az angry birds go ami utólagosan is tesz hozzá fájlokat annál nem megy.nem szeretek mindent többször leírni ezért használhatod a jobb felső sarokban lévő keresőt.
+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz Forestlord #770 üzenetére
sajna ugyan ez a helyzet.
Nálam még a térerő is elment.De amint visszatettem a gyárit, vagy a deodexed romot minden ment rendesen.
Ennél és az S3 mini-nél kimaradt ez a lehwetőség, de az s3mini 16GB-t kapott.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
csampei
senior tag
válasz Forestlord #785 üzenetére
Én speciel a Minitool-al csináltam EXT2-t (érdekes módon az EXT3-at EXT4-et nem ismerte fel a link2SD)
Amúgy nem nagy ördöngősség,mert SD betol egy kártyaolvasóba FAT32 partíció átméretez,úgy hogy fat partíció végén/mögött legyen egy partícionálatlan terület (1-1.5Gb user függő) majd "create"(reklamálni fog de hagyd figyelmen kívül) EXT2 és PRIMARY(!!!!!) ez a legfontosabb,majd APPLY!Ha mindent jól csináltál,akkor azt kell látnod hogy van két partíciód,az első a FAT32 a második az EXT2 és mindkettő PRIMARY!!!Ha így csinálod tuti fog működni.Tehát úgy kell látnod mint a képen,csak EXT2-be (bocs csak ezt találtam)
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
Kroni1
veterán
válasz Forestlord #785 üzenetére
Sziasztok! ext3, vagy ext4 partíciót miért kell csinálni? ezt jobban szeretik a programok v miért?
-
csampei
senior tag
válasz Forestlord #796 üzenetére
Nem értem hogy látja az ext4-et...nekem az ext2-n kívül egyiket se látta!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
válasz Forestlord #802 üzenetére
Én 63-ért vettem a Vodától,2 év gari+SIM+3000ft feltöltés,vagyis a készülék 60-ba volt.(az utcai árusnál (Miskolc Pláza) 64e,a bizonytalan eredetű...no komment)
-
novakgbr
újonc
válasz Forestlord #802 üzenetére
Köszönöm, futottam közben még pár kört, és vagy nem volt készleten pirosban, vagy kiderült hogy az annyiért kártyafüggő, vagy nem garis vagy egyéb fogyatékossága van, stb stb, olcsó telefonnak híg az akkusava...
Végül megrendeltem a nexteltől 60ért, holnap meg is kapom -
Mostly Harmless
tag
válasz Forestlord #1017 üzenetére
asszem erre gondolsz.
http://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway(the cake is a lie)
-
Kris87
aktív tag
válasz Forestlord #1207 üzenetére
Amikor anno rootoltad, akkor azt melyik módszer szerint csináltad? Az első root a telefonra odinos frissítős féle megoldás volt, az sw módosításnak számít, azt hiába unrootolod. Recovery-s wipe data és cache is megvolt?
-
Jag
senior tag
válasz Forestlord #1207 üzenetére
Nekem csak úgy jött össze, hogy felraktam a gyári romot újra.
Mindenféle factory/wipe reset nem segített.Simisan:
Rootoltat nem fogod tudni a készülékről frissíteni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
válasz Forestlord #1212 üzenetére
Én csak simán ODIN-al feltettem a gyári romot az első hsz alapján.
Nem tudom, hogy hagy e nyomot, a héten viszem szervizbe, mert lepállott az aljáról az usb takaró.
Majd kiderül. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest