Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti N95
aktív tag
Én is gondoltam, hogy becsináltatom az esimet, de ha ennyire meríti, +még ezer ft havonta... Eddig sem láttam sok értelmét, főleg hogy a telefon mindig a zsebben van...
Viszont arra van valami orvosság, hogy ha le teszem otthon a telefont, és el távolodok az órával, utánna nem mindig akar újra csatlakozni. Ez mitől lehet? A Huawei Watch W1-em azonnal csatlakozott ha bt hatótávon belül kerültem. -
Zsoó
tag
Sajnos nekem sem nagyon jön össze a 2 nap LTE kapcsolattal, pedig még annyit sem beszéltem mint te.
Már régóta szerettem volna okosórát és pont amiatt vágtam végre bele mert a Watchnak nagyon jó akku időket írtak. Erre kiderült ezt is minden nap kell tölteni ha az ember ki is használ mindent amikre való. Mondjuk az LTE csak bizonyos esetekben fontos számomra.Ki kéne próbálni 3G hálózat alatt hogy bírja

Na és BT headsettel nem a saját hangszórójával? Úgy valszeg kijönne a 2 nap.Előző bejegyzésemben írtam egy üzem idő próbáról. Na péntek 15 óra óta most vagyok 7%-on. Ehhez az kellett hogy az óra minimálisan van használva. Tehát csak a mozgáskövetés megy és éjjelente a pulzusmérés.
Fura mert mintha minél kevesebb lenne benne a szufla, annál jobban takarékoskodna vele.
Ez viszont jó eredmény, de kímélve volt hozzá az óra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest