- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
Többen használunk, teszi a dolgát. Kicsit kell bűvészkedni a feltevésével és a lünettát nehezebb forgatni, mert csak a fal fele szabad, de jól véd és jól is néz ki szvsz. Érdemes rendszeresen lemostni, ha homok-só kerülhet alá.
Ha lünettavédőt teszel fel, spigen tok szerintem már nem menne fel vagy nagyon megfogná a mozgását. -
thamasz
senior tag
A töltés tetszőleges, ma már nem kell erre odafigyelni úgy, mint a régi időkben, nem érzékeny erre a li-akku technológia. Hosszabb ideig tárolni 50-80% között ajánlott, nem 100%-on, de használat közben töltsd ahogy jól esik. Regisztrálni a Samsungnál tudtommal nem jár előnnyel. Így az elején vagyok én is, mint te, de azt rögtön érzékeltem, hogy aod számlappal rendesen harap az akkuból a kéz mozdulatra éledő számlaphoz képest. Az első merüléssel 2 teljes napot értem el, és még volt 30% amikor feltettem tölteni.
-
Levente75
aktív tag
Enyem esimes, de bluetooth on kapcsolodik. ha nem nagyon babralod nem sok hivast fogadsz vele akkor olyan 2 nap tuti. 7%rol 2ora alatt löki fel a töltő. Ma 5ora bicajozas alatt, a fitness app ment merte a tavolsagot meg időt, 100rol 70%ra esett le. nem sok.10kor vettem le a töltőről most este 8 van, jott rajta sok üzenet, 60%on van az óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombász topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Diablo IV
- Formula-1
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest