- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
Reteget szedtel le hozza vagy csak online hasznalod? Bal lent van az a kek kocka utana fent terkep temai, ott nekem turazos van bejelolve illetve van ratoltve kulso réteg. ezert mutaz mindent.
Külső témák: Openmaps_V7 ezt kell rahuzni de leirast talalsz a neten hozza. en szamitogepre szedtem le mindent aztan vezeteken a telefon megfelelő mapoaiba másoltam. Nem tudom elmondani hogy csinaltam mert en is elsőre barkácsoltam össze. De leirasok érthetően magyarázzák, sikerülni fog. -
Levente75
aktív tag
Locus free app.
A telefonra is fel kell tenni meg az orara is le kell tolteni az aplikaciot. meg kell egyezni a free-free fizetős-fizetős parositásnak. a terkepet meg rá kell tolteni telefonra. A telefon tovabbitja az órara a terkepet. az óran nincs terkep. telefon nélkül az ora nem tudja a programot kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest