Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jupp008
senior tag
Nekem is itt van még a kezemen mert semmi nem vitt arra hogy váltsak. Viszont jobban belegondolva az elmúlt 1.5 évben biztosan nem töltöttem rá semmi új programot vagy óralapot.
Jelen pillanatban én úgy vagyok vele hogy használom amig bírja.A lünetta miatt max a hatos szériára váltanék ha történne valami vele.
-
francz'70
senior tag
Hát ez elég szomorú, mivel nálam még meglepően jól működik minden, igaz, nem is használom napi szinten.
Mondjuk ezek a támogatások nélkül az én felhasználási szokásaimmal simán tudok élni. Nekem az egyik egfontosabb funkció az elérhetőség és telefonálás, nagyon sokszor (pláne nyáron) nyűg a telót (Note10+) elraknom, ilyenkor csak az órát (LTE) használom.
...remélem ezt funkciót nem korlátozzák
Új hozzászólás Aktív témák
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete, fekete titán milánói szíj L, Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Garmin Insict 3 Solar
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest