Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
válasz
bordi10 #4373 üzenetére
Oh, köszi.
Azt hittem, hogy az óra számlappal együtt változik a redőny, de tényleg eddig kék volt.
A többit most először nyitottam meg amióta megvan az óra.
A betű fel sem tűnt, mert alapból nem a gyárit használtam.
Remélem előjön valami hasznos újdonság is...
1 hetes üzemidő meg ilyen lényegtelen hülyeségek.[ Szerkesztve ]
-
bcl
senior tag
válasz
bordi10 #4150 üzenetére
Na, ezt nem tudtam, hogy onnan is elérhető Ez nagyon jó, köszi!
Lehet, hogy ki kéne próbálni, mert ahogy én felraktam (ADB-vel), egyrészt nem testreszabható a wearable app-ból, csak az óráról, másrészt néha meghibban, és zabálja az akkut (pár napja írtam róla lentebb)
Így felrakva lehet, hogy mindkettő kiküszöbölhető lenne. -
bcl
senior tag
válasz
bordi10 #4091 üzenetére
Abszolút van létjogosultsága annak, amit írsz - a végfelhasználó szempontjából. Az Android ugyanaz. De a gyártók nem!
A hardver, a fejlesztett szoftver tudásánan nagy része nagyon nem. (stock Android vs OneUI)
Amit bordi10 ír, az a cégek teljesen logikus, az ő üzleti szempontjukból abszolút jogos döntése, és megvalósítása. Miért akarjon jót a Samsung a Honornak, például? Ha akarod a szolgáltatásait használni, akkor tedd, de az ő eszközeivel.
Már régen nem a hardver, hanem a szoftver, és a szolgáltatások hozzák a bevétel nagy részét. -
Ateszpapa
addikt
válasz
bordi10 #4091 üzenetére
Én azért ezt nem így látom, de nem fontos.
Android és iOS között még megértem, más a rendszer.
De Androidon belül szerintem használjon azt a kedves vevő amit szeretne, és ha kell variáljon ahogy neki tetszik Android rendszeren belül, azért használhatja a Wearos-t a Samu.
Marad az óra, nem fogom lecserélni emiatt, nekem fontosabb az E-sim és a Gwallet. -
Rigormortiis
veterán
válasz
bordi10 #3705 üzenetére
Tudom, a mai világban összemosódnak a fogalmak, de egy virtuális és egy valódi számlap között ég és föld a különbség. Persze ízlés dolgán nem érdemes vitatkozni, de amikor az aod-nek szempont, hogy azért van, mert hogy nézne ki sötéten...de mindegy is, van aki így látja, van aki úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Dupla akku, hőmérő és terepre szabott titánváz: kihívót kaptak-e az elit sportórák?
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest