Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok. Nagy a valószínűsége annak, hogy volt már hasonló a topikban, azonban olyan kérdésem lenne, hogy Xiaomi telefonra különösebb mókolás nélkül(bl nyitás, root, twrp stb..) meglehet-e oldani az EKG és a Vérnyomás mérést? Magán az óra, mint kártya szerepel és el is irányítana a Health Monitorhoz csak ugye nem tud vele mit kezdeni.
-
Zsolty20
senior tag
válasz undercover #1360 üzenetére
Akkor nem szóltam
Nekem igazából annyira nem fontos.
Te nem játszol véletlenül Elite Dangeroust? -
Zsolty20
senior tag
válasz sevadevil7 #1439 üzenetére
Nekem simán összejött, sőt még a curve kártyával is.
-
Zsolty20
senior tag
válasz (ex)Cat #1481 üzenetére
Elmondom ezt a hatalmas gazdasági problémát! PÉNZ
Minden banknak szerződést kell kötni az adott *pay szolgáltatással, azonban ha ez a szolgáltatás nem éri meg nekik, mert kevés emberhez érne el, akkor felesleges. Ezért volt jó, hogy jött a GPay, mert az kb bármelyik androidos telóra fel lehet rakni és így a bankok orbitális mennyiségű felhasználót érhetnek el és kaphatnak pénzt ők is. Mindennek a mozgatórugója a pénz, semmi extra.OTP SOHA nem fog androidon ilyenhez szerződni, mert neki ott a sajátja, a Simple. Az nekik bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolty20
senior tag
válasz szilasz007 #1490 üzenetére
Valószínűleg én vagyok az egyetlen akinek semmi baja nincs az órával.
Számomra még az akksi üzemideje is kiváló, naponta felrakom tölteni s amikor 100%-on van, akkor ki is van kapcsolva. Értesítések minden megjön, ha hívás van jelzi, időjárás frissít ahogy kell, nem tudom mit mondhatnék még. -
Zsolty20
senior tag
Sziasztok. Most nézem, hogy a tegnap még működő GPay mára azt írta ki, hogy ezen a helyen még nem használható. Ilyenkor mi a teendő?
-
Zsolty20
senior tag
-
-
Zsolty20
senior tag
Én nem is tudtam, hogy volt ilyen problémák
Az összes eddig frissítést, tavaly nyár óta(majdnem amióta megjelent az óra) felraktam és soha semmi problémám nem volt. Nekem ez a mostani téglásító dolog teljesen új és természetesen a legújabb firm van az órán. Jó, hogy van egyébként, de ahogy szokták mondani "ne told fullba a kretént, mert oscar bácsi nem gyün"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest