-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem is tudtam, hogy volt ilyen problémák
Az összes eddig frissítést, tavaly nyár óta(majdnem amióta megjelent az óra) felraktam és soha semmi problémám nem volt. Nekem ez a mostani téglásító dolog teljesen új és természetesen a legújabb firm van az órán. Jó, hogy van egyébként, de ahogy szokták mondani "ne told fullba a kretént, mert oscar bácsi nem gyün" -
-
-
Sziasztok. Most nézem, hogy a tegnap még működő GPay mára azt írta ki, hogy ezen a helyen még nem használható. Ilyenkor mi a teendő?
-
válasz
szilasz007 #1490 üzenetére
Valószínűleg én vagyok az egyetlen akinek semmi baja nincs az órával.
Számomra még az akksi üzemideje is kiváló, naponta felrakom tölteni s amikor 100%-on van, akkor ki is van kapcsolva. Értesítések minden megjön, ha hívás van jelzi, időjárás frissít ahogy kell, nem tudom mit mondhatnék még. -
válasz
(ex)Cat #1481 üzenetére
Elmondom ezt a hatalmas gazdasági problémát! PÉNZ
Minden banknak szerződést kell kötni az adott *pay szolgáltatással, azonban ha ez a szolgáltatás nem éri meg nekik, mert kevés emberhez érne el, akkor felesleges. Ezért volt jó, hogy jött a GPay, mert az kb bármelyik androidos telóra fel lehet rakni és így a bankok orbitális mennyiségű felhasználót érhetnek el és kaphatnak pénzt ők is. Mindennek a mozgatórugója a pénz, semmi extra.OTP SOHA nem fog androidon ilyenhez szerződni, mert neki ott a sajátja, a Simple. Az nekik bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
sevadevil7 #1439 üzenetére
Nekem simán összejött, sőt még a curve kártyával is.
-
válasz
undercover #1360 üzenetére
Akkor nem szóltam
Nekem igazából annyira nem fontos.
Te nem játszol véletlenül Elite Dangeroust? -
Sziasztok. Nagy a valószínűsége annak, hogy volt már hasonló a topikban, azonban olyan kérdésem lenne, hogy Xiaomi telefonra különösebb mókolás nélkül(bl nyitás, root, twrp stb..) meglehet-e oldani az EKG és a Vérnyomás mérést? Magán az óra, mint kártya szerepel és el is irányítana a Health Monitorhoz csak ugye nem tud vele mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Hobby elektronika
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Újszerű Garmin Venu 3 eladó
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 1 év garancia black
- Apple Watch 6 40mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4015/
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest