Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
Black_Raven #13639 üzenetére
Szerintem mi elbeszélünk egymás mellett.
Mind a két verziót próbáltam, az egyik elakadt, a másik meg letörli holnapra a régi órám eredeti mentését.
A mentés cseréjére nyomva;
-az óra lecseréli a régi mentést egy újra, amit majd éjszak fog megcsinálni (legalábbis ezt írta), és már nincs visszaút, a régi mentést még látom, de már csak törölni tudom, eltűnt a választás lehetősége, már nem tudom se a 'cserélni', se 'visszállítást' választani.Előtte próbáltam a visszaállításra nyomni, amit elkezdett, de másodjára is elakadt, ugyanúgy ahogy az óra első indításakor is, amikor megkérdezte hogy a mentést akarom-e visszatenni, vagy új órát állítok be. Akkor is a mentést választottam, elkezdte visszapakolni, majd pár perc múlva leállt a hibával és elindult mint új óra.
A régi mentésem még mindig megvan, ennyit tudok vele kezdeni;
Szóval ezzel az új biztonsági mentéssel kitörölhetem, mert ugyanúgy lehet belakni elölről az egész órát!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DOOM - The Dark Ages
- Raspberry Pi
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Hobby rádiós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest