Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz Oppenheimer #894 üzenetére
Háát nem tudom, én úgy vettem észre, hogy éjszaka egyre többet merült, 5% aztán 7-8 aztán már 10% mindezt kb. 7 óra alatt, persze éreztem, hogy használat alatt is gyorsabban merül de én csak sorozatokat nézek rajta, böngészőt szinte egyáltalán nem használom.
Nem tudom megmondani, hogy neked tuti jobb lesz-e, azért sok függ a fényerőtől és a képernyőfrissítés beállítástól is.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #894 üzenetére
Mivel költözök külföldre és ez a tablet kelleni fog ott ingázáskor, sztem elővigyázatossági okokból kicseréltetem, legyen legalább 2 jó éve nálam a gépnek.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Narxis
nagyúr
válasz Oppenheimer #892 üzenetére
Sokkal jobb, főleg standby-ban merül jóval kevesebbet.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest