Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oppenheimer #894 üzenetére
Háát nem tudom, én úgy vettem észre, hogy éjszaka egyre többet merült, 5% aztán 7-8 aztán már 10% mindezt kb. 7 óra alatt, persze éreztem, hogy használat alatt is gyorsabban merül de én csak sorozatokat nézek rajta, böngészőt szinte egyáltalán nem használom.
Nem tudom megmondani, hogy neked tuti jobb lesz-e, azért sok függ a fényerőtől és a képernyőfrissítés beállítástól is.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #894 üzenetére
Mivel költözök külföldre és ez a tablet kelleni fog ott ingázáskor, sztem elővigyázatossági okokból kicseréltetem, legyen legalább 2 jó éve nálam a gépnek.
-
válasz
Oppenheimer #892 üzenetére
Sokkal jobb, főleg standby-ban merül jóval kevesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest