Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Olcsó, magyar kiosztású, háttérvilágításos billentyűzetek összehasonlítása
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Üdv!
Gondolkodom egy ilyen tab-on használtan de nem volt még semmilyen Samsung cuccom. Amire főképp kell az a tartalomfogyasztás és ami miatt szerintem nincs ennél jobb megoldás 200 ezer alatt az az, hogy ez AMOLED és van microSD ami párosul egy jó SOC-al is. Valami hátrány amiről tudnom kellene? x265-öt támogatja videóknál?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Megkaptam a készüléket! Nincs rajta Google fiók, se Samsung fiók de azért csinálhatok rajta rendszer visszaállítást? Vagy ez is olyan mint a Xiaomi, hogy ha nem megfelelően választottad le a Xiaomi fiókot akkor még egy rendszervisszaállítás se szedi le és kérni fog kódot első indításnál?
-
nagyúr
Elvileg én vagyok a 3. tulaj, akitől most vettem azt mondta alaphelyzetbe állította és mikor elindítottam egyből bejön az asztal, beállításokban viszont úgy látom nincs hozzáadva Google fiók. Ha én most ezen csinálok egy rendszervisszaállítást akkor gondolom utána olyan lesz mintha én lennék az első tulaj, bejön a beállítás varázsló ahol nyelvet, országot stb. kell választani de félek, hogy vlami szívás lesz és valami kódot kér.
-
-
nagyúr
Én megvárom míg ti kipróbáljátok.
-
nagyúr
Decemberi biztonsági frissítés megérkezett.
-
nagyúr
válasz vodrosjozsi #758 üzenetére
Tényleg nem rossz.
-
nagyúr
Új biztonsági frissítés érkezett.
-
nagyúr
válasz PirosHello #834 üzenetére
+1
-
nagyúr
válasz Szaszabond #854 üzenetére
biztonsági frissítés, 350MB körül volt. Enyém mondjuk nem wifi only.
-
nagyúr
Úgy érzem csökkent az akkumulátor kapacitása az utóbbi hetekben vagy nem tudom, látszólag nem meríti semmi illetve egy AMOLED Live Wallpaper fut rajta régóta. Használtan vettem itt az aprón. Egyelőre csinálok egy gyári visszaállítást aztán meglátjuk. Találtam gyári új aksit 13700 Ft-ért de nem merném magam beszerelni szóval csak legvégső esetben cserélnék aksit.
-
nagyúr
válasz PirosHello #860 üzenetére
Én is csak 85%-ig töltöttem amióta megvettem és a gyorstöltés ki van kapcsolva.
-
nagyúr
2 héttel a gyári visszaállítás után talán mintha jobb lenne az üzemidő, 120Hz-en használom és csak 85%-ig van töltve most is, ugyanúgy mióta megvettem.
Itt a mai kép az akkuhasználatról: [kép]
-
nagyúr
Mégse jó szerintem, kikapcsoltam ezt a 85%-ra töltést így többször mértem 100%-ról töltve, 6 órát bír 100%-ról 1%-ra úgy hogy csak MX Player Pro-val néztem sorozatot rajta, a sorozat a tableten volt de amúgy sincs benne SIM kártya, csak wifit használok. 10% alatt már másodpercenként esett 2-3%-ot, valami nem okés ezzel az aksival. Oké, hogy 120Hz-en van de ez akkor is sovány szerintem, 8 órát bírnia kellene, úgy hogy tényleg nincs más app rajta. MX player, TVtime, solid explorer. Ennyi. Szerintem az aksi kuka. Bár ez a 6 óra nem a világvége, ha nem akarom mindig szinte csontra meríteni akkor inkább 5-5 és fél óra amit bír.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz PirosHello #864 üzenetére
Az a baj, hogy vidéki vagyok. Amúgy itt 45 ezret mondtak rá, ha én viszem az aksit akkor 30 ezer és nincs rá garancia... mármint a beszerelésre.
-
nagyúr
válasz PirosHello #866 üzenetére
Szerintem erőt veszek magamon és megcsinálom én.
-
nagyúr
válasz PirosHello #868 üzenetére
Yeah, akkor majd esetleg elviheted az enyémet is, elküldöm neked.
Amúgy google értékelések között láttam ilyen 5 csillagos értékelést, hogy valaki javítandó telefont GLS-el elküldte nekik.
btw itt van, hogy 12 órát kéne bírnia videózással. [link] Akkor ezek szerint az aksim 50-60%-os kapacitáson lehet? Durva lenne.
-
nagyúr
Na ki lett cserélve az aksi. Elvileg a tárcsázóban *#9900# kóddal be lehet lépni egy menübe ahol törölhető a battery stats és most lemerítettem 1%-ra, hogy feltöltsem teljesen. Ezt ajánlott megcsinálni állítólag, és Galaxy S21 után már valami szervizes mókolás is kell ahhoz, hogy az új aksit új aksinak ismerje fel a rendszer? A S7 Plus pont az S21 előtt került forgalomba 1 évvel szóval itt még elvileg nem kell.
Kíváncsi leszek...
-
nagyúr
Megérkezett a májusi biztonsági frissítés.
-
nagyúr
válasz Oppenheimer #892 üzenetére
Sokkal jobb, főleg standby-ban merül jóval kevesebbet.
-
nagyúr
válasz Oppenheimer #894 üzenetére
Háát nem tudom, én úgy vettem észre, hogy éjszaka egyre többet merült, 5% aztán 7-8 aztán már 10% mindezt kb. 7 óra alatt, persze éreztem, hogy használat alatt is gyorsabban merül de én csak sorozatokat nézek rajta, böngészőt szinte egyáltalán nem használom.
Nem tudom megmondani, hogy neked tuti jobb lesz-e, azért sok függ a fényerőtől és a képernyőfrissítés beállítástól is.
-
nagyúr
Azért nem gondoltam volna, hogy simán meghajt egy 2TB-os HDD-t, vagy lehet, hogy már rég meghajtanak ilyen HDD-ket az androidos cuccok? Volt itthon egy microusb-s OTG kábelem még a Nexus 7-es tabletemhez használtam meg egy microusb-type c adapterem és gondoltam kipróbálom és wow működött. Úgyhogy vettem egy type-c-s OTG kábelt, remélem a HDD-nek ettől nem lesz baja, kap elég szuflát a tabletből.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 2013 / Wi-Fi / 32GB / A1474
- iPad 7th. 32GB Gold Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3881/
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB WiFi tablet gyári billentyűzetes tokkal garanciával
- 3db Hp Elitepad 1000 G2 tablet, egyben, áfás számla
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 Tablet - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest