Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aramis00
tag
válasz
@matthew@
üzenetére
USB-s rákötés témában: nem volt még szükségem rá (lehet modemezni lehetne?), ezért nem is jártam utána, h mik a lehetőségek.
Ha csak az adatok mozgatása miatt kérdezed, akkor nekem a legegyszerűbb ez: van egy olyan mikro méretű kvázi pendrive-om, amibe a microsd kártyát betolva rögtön dughatom a PC-n az USB-be. Kingmaxnak van ilyen, pl. CR-03. -
aramis00
tag
válasz
@matthew@
üzenetére
MM-ban szinte az egész Samsung tablet portfolió kint van, szerintem az összesben (Pécsett biztos). Nekem az 5" lett az ideális. A 7" már csak "rendes" táskában fér el. Ez meg simán elfér a kabátzsebemben. Ha mégis táskázok, akkor kameratáskát használok mostanság, ha viszek magammal kütyüket, abban jól elvan a fényképező, a 2.5"HDD külső vinyó, meg egypár kábel társaságában. Otthon van iPad, de azt sem szeretem hordozni az előbbi okból. Az egyetlen hátrányunk, h "csak" wifi, de ennyi pénzért ajándék így is. Jelenleg kb. a Note lenne (nekem) a legjobb ilyen méretű kütyü, de az aranyárban van.
Ha mindig hordasz magaddal (nagyobb) táskát és van helyed erre a táskádban, és ha tényleg SOK filmet néznél, akkor inkább válaszd a 7"-t!
ui. telóban meg pont a 3,7" szerintem az ideális, ami neked van. A 4"-os Galaxy S-emmel hosszabb idő után sem barátkoztam meg, pedig nincs kis kezem. A Galaxy W mérete nyerő nálam, de ott meg sajnos a kijelző nem amoled...
-
aramis00
tag
Bocs, másik téma, ezért írom új kommentbe:
Tapasztalt olyat valaki, hogy a képernyő alja (álló helyzetben) sárgásan "bevilágít"?
Úgy értem pl. egy kék vagy fehér képernyőn (itt látszik legjobban) a billentyűk feletti kijelzőrész teljes szélességben 1-2 mm magasságban sárgás színű, a fehér ill. a kék helyett!
Pixelteszt miatt a színeket végigteszteltem, akkor is jól látszott. -
aramis00
tag
Srácok. Gugli a barátom, de nem találtam megoldást erre:
Van a ibearsoft money nevezetű FREE programja, amelyet a market nem kompatibilisnek mond (ill. PC-ről is ugyanez a helyzet), ezért nem tudom telepíteni. Mivel apk fájlhoz sem jutottam sehonnan, így nem tudom felrakni.
Van bármilyen lehetőség arra, hogy mégis felkerüljön erre a kütyüre a program?Ötletem volna, de erre sem találtam megoldást: pl a telefonról leölteni PC-re az apk-t és utána áttenni?
Kifejezetten ezt a programot kell(ene) használnom, ezért kellene erre megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő