Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pcnet

addikt

válasz menyoronc #1546 üzenetére

Szia!

11 óra 20 perc használatot ír és most van 45%on. De gondolom ez bekapcsolás óta eltelt idő. Ma reggel húztam le töltőről, emaileztem, Logoutot olvastam 2-3 órát és itt a fórumot. Szóval akkor kb 4 óra használattal jutottam el 45%ig. Az jó? Ehhez hozzá tartozik, hogy amíg Logouton olvasom a cikkekhez tartozó fórumot, kikapcsolom a wifit, hogy ne zabálja az aksit. Úgy sincs rá szükség, 200 hsz/oldalra állítom be a fórumot. Fényerő minimumon.

agabe: Ok, akkor az én akkuidőm kb reális. Nem az zavar, hogy xar a kijelzés, csak az, hogy ha újra töltőre dugom, akkor felmegy 100ra, de automatikusan nem. Illetve felmegy de vissza is esik. ÉS ha újra rá töltök akkor 100on marad. És nem értetem miért. Hogy az android íhy kezeli, az oké, volt már több androidos kütyüm. Mondjuk Galaxy Tabbal nem volt semmi bajom, egyenletesen merül. HD2 20%ig szinte 2%onként esik ki a töltöttség, 10%ig szinte nem is akar merülni akármit csinálok, majd 10-től pillanatok alatt 1%ra és 1%on még elvan 40 percet wifi nettel. Szóval értem én, hogy nem reális amit menet közben mutat, csak azt nem értettem 10 órát van töltőn és 80%ról indít kapásból. 10 perc rátöltéssel meg 100ról. Ha 10 óra alatt 80%ig jut, akkor nem értettem 10 perc alatt hogy tölthet 20%ot. Mindegy, hagyjuk. ha másnak is van, akkor nem az aksi döglődik. Csak azért rugóztam a témán, mert még garanciális és ingyen cserélnék, nem akarom gar után egy héttel meg csütörtököt mondjon és 15e+szerviz munkadíjért saját zsebből kelljen cseréltetni.

Új hozzászólás Aktív témák