Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• agabe

addikt

A feltöltés nekem hosszú idő szokott lenni , de persze függ a merültségi állapottól is. Lényegében azért tart sokáig (szerintem), mert a hozzá adott töltő csak 750mA -es, viszont lehet, hogy nagyobb töltővel meg túlságosan melegedett volna az akksi.
    A lényeg, hogy sokkal tovább kell tölteni mint bármely telefont ha összehasonlítjuk velük mivel az akksi is sokkal nagyobb. 4-6 óra kb kell neki.

A fóliával kapcsolatban:
    Az első hetekben fólia nélkül használtam semmi baja nem lett. Rátettem a fóliát (nem gagyi), és bár tapiztam már rosszabbat is, de mégis jobb volt fólia nélkül. Egyrészt simább, másrészt a kijelző pixelei kicsit a fólián keresztül (ha kicsit is zsíros a bőrtől) zavaróbban néznek ki mint fólia nélkül ... ez minden hasonló készüléknél így van, legalábbis engem zavar.
    A fólia véd, és nem olyan nagyon gáz, de gondolkoztam már a levételén, mivel használaton kívül én is tokban tartom, sima használat közben meg nem tudod összekarcolni (hacsak nem tengerparti homokkal teli kézzel kezdesz el rajta matatni :D )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés