- Celeron aranykor
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
Sziasztok!
Az Fmodos nova launcherhez kaptam itt anno egy plugint amivel mutatta a bejövő üzenetek, nem fogadott hívások meg ilyesmik számát agy kis számmal az adott ikonon. Tesla unread plugin vagy valami ilyesmi volt a neve talán. Sajnos az évek során elkallódott valamerre, meg tudná ezt velem osztani esetleg valaki ha megvan még?
Köszönöm előre is!
-
Win-T
őstag
Sziasztok!
Lenne nekem két kérdésem az AOSP-vel kapcsolatban.
Az egyik: hogy tudnám a hátlapon lévő ledet ki-be kapcsolni. JB-n volt erre egy külön widget, ami ebben már nincsen, így nem tudom zseblámpának használni a telefont.
Másik: Valaki tud valami megoldást arra, hogy az olvasatlan üzenetek, e-mailek, nem fogadott hívások, stb. számát mutassa számmal az ikonokon? Próbáltam már a play áruházból két appot is amik elvileg erre valók, de egyik sem működött. Nem is értem egyébként, hogy ilyen opció hogyan hiányozhat alapból.Köszi előre is!
-
Win-T
őstag
Üdv Mindenki!
Másfél éve már, hogy Acef Fmodját használom a telefonon, de mostanra már eléggé le lett lakva, így arra gondoltam a változatosság kedvéért kipróbálnám azt a KitKat-ot aminek telepítéséről Stauffenberg kartárs készített nemrég leírást, de lenne 1-2 kérdésem ami még nem világos.
- Tehát azzal kezdem az egészet, hogy a Repartos Jelly Beant felrakom először Odinnal, úgy ahogy Acef leírásában szerepel, utána mehetnek a Stauffenberg által leírtak ugye?
- CoCore 6.8 van most a telefonon, ezzel kell-e kezdeni valamit? Megmarad vagy repartos telepítésnél visszakerül-e a régi, és újra kell telepíteni?
- Van egy két játékom amelyeknek nem bánnám ha megmaradnának a mentései. Erre van-e valami hasznos app ami el tudja menteni őket? Nem katasztrófa ha eltűnnek, de ha megoldható jó lenne.
- Egyéb tanácsok amikre esetleg figyelnem kellene?Köszi a válaszokat előre is!
-
Win-T
őstag
Üdv Mindenki!
Kérdés: Fmod-os exDialerben hogyan lehet egy számot tiltólistára rakni? A gyári tárcsázóban találtam csak ilyen opciót, de úgy tűnik, hogy mivel az exDialer a default símán bejön a hívás. (Nem szokásom senkit tiltólistára rakni, de valami köcsög telemarketinges nem bír leszokni róla, hogy hívogasson.)
-
Win-T
őstag
Nem feltétlen Advance-ra irányuló kérdés, de mivel azt használok meg ezt a topic-ot olvasom, gondoltam itt teszem fel: Az miért lehet, hogy a számítógépen tökéletesen szóló hangfájlt ha rárakom a telefonra értesítő hangnak, azon már rettentő bénán szól. Tudom a telefon hangszórójától nem várhatok hifi minőséget, de ez nem egy komplex nagyzenekari mű csak egy pár másodperces prüntyögés. Van ennek esetleg valami trükkje?
-
Win-T
őstag
Üdv Mindenki!
Tanács kellene nékem. Az szoftveres vagy hardveres probléma lehet, hogy kábé egy hete folyamatosan megszakadnak a hívásaim, nincs térerőm. Most is ahogy itt pihen a telefon mellettem látom, hogy a térerőt jelző ikonon fel-le mászkál a jelzés a nulla és a maximum között. Korábban soha nem volt ilyen probléma.
Mit érdemes ilyenkor ellenőrizni/kipróbálni/meghekkelni? (CoCore 6.8, és Fmod van a gépen február óta.)Köszi előre is a segítséget!
-
Win-T
őstag
Nem életbevágó problémám van, de ha van rá megoldás érdekelne: mióta felraktam az Fmodot, sms-ek érkezésekor nem jelenik meg az üzenetek ikonon a kis szám ami mutatja hány darab olvasatlan van. Van erre valami workaround esetleg?
-
Win-T
őstag
Üdv All!
Egy héttel ezelőtt raktam a telefonra Fmodot, most Acef kérésének megfelelően írnék némi véleményt.
Röviden: Királyság!
Hosszabban: Tavaly februárban vettem a masinát, T-mobile, dominós, akkor még GB oprendszerrel azzal bajom nem is igen volt, majd mikor megjelent a hivatalos 4.1.2 Kiessel frissítettem rá. Onnantól kezdve egyre többet szenvedtem vele, az elején többnyire csak akadozott, lassan reagált bizonyos műveletekre, aztán őszre már ott tartott, hogy szinte bármilyen alapműveletbe képes volt random belefagyni vagy legalábbis hosszú percekig egy helyben állni.
Ezt elégeltem meg mostanra, és nagyon örülök neki, hogy ebben a topicban megtaláltam a megoldást. Kicsit félve vágtam bele a dologba mert soha nem piszkálgattam még telefonos rendszereket, de szerencsére minden flottul ment (kisebb bakikkal).
Szóval a készülék kapott egy repartos JB-t, root, majd CoCore 6.8, végül Fmod 140101-et, végigcsináltam az Acef által javasolt beállításokat és a végeredmény felülmúlja azt amire számítottam. Megszűnt az összes belassulás, fagyást, percekig tartó egy helyben állást egyszer sem tapasztaltam, minden mozdulatra viszonylag fürgén és megbízhatóan reagál a telefon. A fogyasztás is láthatóan javult valamelyest, bár én elég sokat szoktam nyomkodni, tehát ezt is gyorsan le tudom meríteni, de korábban sokszor megesett, hogy valamilyen app beakadt és ha nem vettem észre akkor reggelre egy félig lemerült telefon fogadott. Ilyen sem tapasztaltam telepítés után.
Egy szó mint száz, szeretném megköszönni az illetékes(ek)nek a munkáját, és bátorítok rá mindenkit aki esetleg nem elégedett a telefonnal de eddig vacillált, hogy vágjon bele, nem fog csalódni.(Bocsánat a hosszúért.)
-
Win-T
őstag
No kérem, fent van Fmod is, ígérem ma utoljára kérdezek: a böngészőt ha bármi meg akarja nyitni, leáll egy szimpla "A böngésző leállt." üzenettel, ezt valahogy orvosolni esetleg?
-
Win-T
őstag
válasz
Viktor0610 #35941 üzenetére
Meg is szabadulok tőle, eddig sem használtam, csak azért került fel, hogy tutibiztos megfelelő driverek kerüljenek telepítésre.
-
Win-T
őstag
Valami lefoglalta a portot amin kommunikálni akart a telefonnal, pedig kilőttem előtte a Kiest meg mindent feladatkezelőből aminek köze lehetett hozzá. Újraindítás után zokszó nélkül végigcsinálta.
Csak megállt bennem az ütő egy pillanatra...
-
Win-T
őstag
No csak nem bírom én ezt ki holnapig, neki kellett fognom, de itt mit szúrtam el, és hazavágtam-e a telefont? Újraindíthatom ha ott van rajta a Downloading és a Do not turn off target felirat?
-
Win-T
őstag
Üdv Mindenki!
A holnapi telepítéshez szedem össze a szükséges fájlokat, de megakadtam mindjárt az elején.
Az android fórumon ahonnan a repartos JB-t szeretném letölteni felhívják a figyelmet, hogy figyeljünk a megfelelő belső memória méretre. Namármost ott 8 és 16 Gb méretek vannak, nekem viszont aszongya a telefon, hogy 4 giga a belső memória.
Gyanítom így van, de erősítsetek meg... ez azt jelenti, hogy 8-as az enyém amiből 4 amit a user használhat, így van?Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Yettel topik
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már alig hallucinál az új kínai AI-modell
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest