Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• coolrob

aktív tag

válasz nbukta77 #6462 üzenetére

Hello!

Én kb 1 hónapja használok ilyen telefont. Maximálisan megvagyok elégedve vele, negatívumot nem is tudok mondani róla, kivéve hogy már jan 3.-a van és még mindig nincs JB! (belsős poén :D )

Viszont hogy neked megéri e cserélni ez túl összetett kérdés, nem fognak tudni itt választ adni neked.
    Én mikor telókat kerestem mindent átnéztem, a ZTE is szóba jött, de rögtön elvetettem. Kijelzője nagyon nem tetszik (amoled nekem nagyon bejön, szőrösséget max nagyon közelről látni). Hardver meg túl új, nem szeretnék belefutni inkompatibilításba.
    GPU jobb az advance-be (Tesztek szerint jobb a Mali mint az sgx540) viszont ramból meg többvan a ZTE-ben.

Ez az advance sztem nagyon vissza van fogva gyárilag, vagy szoftverügyileg mert sokkal erősebb gép, mint amiket enged...
    Ami még fontos lehet, hogy te már most ICS-s használsz mi pedig csak 2.3.6 ot.
    A 4.1.2 be lett ígérve januárra, mindenki tűkön ül, de az meg csak akkor lesz biztos ha már fent lesz a telókon, addig csak ígéret.

Szóval gondold át mert pro és kontra is van. Én személy szerint váltanék mert nem véletlen választottam inkább ezt a telót, de ízlések és pofonok! Ha tudod, próbáld ki előbb!

A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés