- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
coolrob #23897 üzenetére
coolrob, pinnacle
Igaz nekem nem T-s a JB-em, de többeknek az és nem nagyon hallottam őket panaszkodni, miután "normálisra" megcsinálták a kézhez kapott helyett.
A névjegyzék minden JB-en lassan jön be mert nem marad a memóriában. Ajánlott helyette az exDialer ingyenes app.
A laggolások javítására érdemes feltenni a Cocore 6.2 vagy 6.8-at, sokat javít főleg a laggokon. Elméletileg ez garanciavesztéssel jár, de semmim perc alatt vissza lehet tenni az eredetit, és így nem vehető észre. Ehhez nem kell gyári visszaállítás. Ha ezzel is akad, akkor sajnos az Odinnal való JB telepítés marad. -
pinnacle
nagyúr
válasz
coolrob #23897 üzenetére
Én nem tudom, mert csak ma délután vettem ezt a telefont, de már nagyon ideges vagyok.
Remélhetőleg jár majd erre T-Mobile-os, Telenoros JB-s tulaj és kiderül, hogy működik-e valakinek. Lehet, hogy idáig azért nem volt problémája senkinek, mert nem a gyári JB-t használták. Egyébként a gyári miben különbözik a függetlentől, leszámítva a programjait, amiket a T-Mobile-nál simán el tudtam távolítani?
Az a bosszantó, hogy a sokkal gyengébb telefonjaimmal, ZTE Blade, Samsung Fame, LG L5 II-vel semmi gond, ezt meg fagy.Van pozitívum is. LG-nél azt mondták, hogy JB-n nincs lehetőség a programokat SD-re mozgatni. Úgy látszik, hogy van.
-
-
flash-
veterán
válasz
coolrob #9199 üzenetére
független telefont vettem 2.3.6 volt rajta,én rátettem az orosz romot odinnal,majd az új orosz romra frissitettem kiessel.(rootoltam a telefont mind3 esetben)
nekem most mennyit kell hogy mutasson a számláló?
És ha Odinnal felrakom majd a független magyart akkor is még a számláló jót fog mutatni?és hogy lehet megnézni a számlálót?valaki írja már le kérem,mert tele a net romfelrakás módszerekkel,de hogy a számlálót hogy kell megnézni azt nem tudom a mai napig pedig már 2 éve android felhasználó-rompakolgató életmódot folytatok.
-
-
sssent
senior tag
válasz
coolrob #8942 üzenetére
Minden RAM miatt parázónak...
Androidnál - extrém esetektől eltekintve - soha nem fogy el a memória. Ha egy alkalmazás indításakor kevés a memória, akkor a rendszer az általa legkevésbé fontosnak ítélt folyamato(ka)t magától kitakarítja. Ugyanakkor az általa fontosnak ítélt alkalmazásokat igyekszik állandóan a memóriában tartani, akkor is, ha épp nincsenek használatban (ezért kevés a szabad RAM). Olyannyira, hogy ha lelövöd őket kézzel, akkor idővel magától újratölti őket, tehát ezzel inkább csak ártasz, mint használsz a teljesítménynek.
Egyetlen módon lehet memóriaelfogyásba szaladni: ha van egy olyan alkalmazás, amelynek akkora a memóriaigénye, hogy a rendszer alapvető működéséhez szükséges processzek mellé már egymagában sem fér el. Ez ellen hiába lövögetnél le folyamatokat.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
coolrob #8935 üzenetére
Az eléggé gyászosan hangzik, hogy annyit foglal le. Egy viber fut és kb semminek se marad hely....
Annyit még kérdeznék, hogy akkor ez a 2.3.6. -as rendszer a két magot kezeli teljesen, csak nem minden alkalmazás?
Illetve, hogy másik verzióra, de nem JB-re megéri vagy lehet frissíteni? -
k0c2k4
tag
válasz
coolrob #8612 üzenetére
a másik meg amit videónál írnak hozzászólást hogy kamu a videó mert : Epic fail. First phone is running Chrome, not Dolphin browser. Chrome is glitchy as fuck on SGS2 GT-i9100.
Nezdmeg a video nevet: Samsung Galaxy S2 - Gingerbread vs ICS (touch screen responsiveness) szoval azt mutatja be hogy GB alatt es ICS alatt mien az erintes erzekenysege, marmint hogy romlott update utan (mint nalunk is), Chrome bongeszo meg nem telepitheto 4.0 android alatt. -
zjuhasz
aktív tag
válasz
coolrob #7984 üzenetére
szia,
én még dec. közepén vettem T-s dominóval webshopban 58'500HUF-ért, ezek szerint előtte még olcsóbb volt, vagy Te valami előfizetéses konstrukcióra gondoltál?
ami vicc, hogy most a T-nél dominóban egy Advance 59'400HUF, egy Ace2 88'500HUF, egy SIII mini 81'000HUF. Ez ám árpolitika a javából -
dobolson
senior tag
válasz
coolrob #7054 üzenetére
Na majd ennek utána is járok a héten, mert valszeg viszem az enyémet kijelző cserére, és majd megkérdezem a srácot, hogy miként is működik ez. De elviekben ez tényleg gyári szoftver, szóval szerintem sem kéne ugrania a garinak.
vazzz
Hát, szerintem ez a legjobb, amit tehetsz, ha nem sikerül életet lehelni bele.
És tulajdonképpen ilyenkor egy bizonyos önrész letételével kap az ember egy új készüléket, igaz? Mennyi ilyenkor az önrész? Csak akkor úgy törd össze, hogy "felismerhetetlen" legyen.
-
válasz
coolrob #6762 üzenetére
Rendben van meg van ertve mester
De azt meg mindig nem ertem, hogy akkor miert kell quad core egy telefonba es tudom is en hany giga ram? Ezt most nem a jatekokra ertem hanem alaphasznalatra. Netezessel, idojarassal cuccokkal es par progival, ugyse hasznalja ki a rendszer, akkor minek? Megvesszuk azt amit sokkal olcsobban megkaphatnank de megse, gondolom a marketing miatt van
Ezt az ervemet alatamasztom egy kovetkezovel (sajnos megint jatekra terek ki, de a telefonokhoz sok koze nem lesz nyugi)
Na szoval ugye regebb volt a ps2 es a psp. A PSP rendszere valamivel jobb volt mint a ps2-e de eszmeletlen sok jatek nem jelent ra meg vagy csak "majdnem olyan jo" jelent meg ra, mert vagy valami mas ceg fejlesztette vagy nem is az a jatek volt, amit igazabol vartunk, hogy miert volt ez? Hogy vegyunk ps2-ot a psp melle is... Ugyanez van a mostani ps vitanal is, benne van a direkt arra kifejlesztett SGX543 quad coreban es a proci is quadcore ugy tudom 800mhz-en fut ami 2 ghz-ig overclockolhato es meg 512mb ram ami a duplaja a ps3-nak. Van mar rengeteg jatek ra de alig par kozeliti meg a ps3 szintjet, pedig siman eltudnak erni csak itt az a baj, hogy nem akarjak. Minek rontsak le a ps3 marketingjet? Ha most olyan jatekok lennenek ra mint ps3-an egy az egybe akkor senki se venne ps3-at es ez nekik ugye rossz, nekunk pedig lenne jo.Jah es ha egy gameplay video wareznak szamit akkor nagy bajok vannak
-
Monyos
aktív tag
válasz
coolrob #6530 üzenetére
Igen, erről volt is régebben egy facebook post a Samsung Mobile Deutschland tól :
(Facebookon kívül élőknek: "Liebe Fans, immer mehr Geräte erhalten nun das Update auf Android Jelly Bean. Auch das Galaxy S Advance I9070 erhält dieses und wird im Januar über Kies oder over-the-air zur Verfügung stehen. " )
Tehát ők már november végén is írtak a frissítésről, hogy Kiesen keresztül vagy OTA lesznek elérhetőek.
Ha jól tudom, ez a németországi Samsung "hivatalos" facebook oldala. -
Shyciii
veterán
válasz
coolrob #6481 üzenetére
Azért szokták lehúzni, mert bár ha képet nézel, akkor nem látszik, de böngészéskor mikor szövegmegjelenítés van, ott igen csak feltűnik. Természetesen függ attól hogy ki mennyire látja, hogy mekkora a kijelző, és mekkora a hozzátartozó felbontás, no meg kinek milyen állapotban van a szeme. Én látom.
Természetesen jobb lenne a helyzet, ha a kijelzőnk felbontása 540*960 (qHD) lenne, dehát nem csak ezen spórolt a Samsung ennél a készüléknél. -
thomasvold
őstag
válasz
coolrob #6481 üzenetére
Azért, ha már utána kell olvasni,meg keresni kell a hibát... az már szinte nem is hiba. Semmi kivetnivalót nem tapasztaltam. Nem fogom azért keresgetni a hibát. Volt már S2-es is a kezemben és egymás mellé is tettem a két telefont, én nem vettem észre különbségeket. Lehet a szemem sem a régi már
-
thomasvold
őstag
válasz
coolrob #6465 üzenetére
" (amoled nekem nagyon bejön, szőrösséget max nagyon közelről látni). "
Írtok sok helyen erről a pentile matrix-os "szőrösségről". Én akárhogy meregetem a szemem,semmilyen szőrösséget nem vélek felfedezni. Meg ezt a görgetési mizériát sem tapasztaltam még. Egyszerűen semmilyen negatívumot nem fedeztem még fel a telefonban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest