Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
kvojnovics #9891 üzenetére
Nekem az S4 után jelentősen jobb. Azzal a 24 óra alig akart összejönni 2-3 óra kijelzőidővel, ezzel rendszeres a 30 fölötti, 4 órás kijelzővel. ha kevesebb a kijelzőidő, akkor 40 óra fölé is felmegyek készenlétben.
Ha lehet személyes megjegyzésem, ne tegyél minden mondat után felkiáltójelet, mert azon kívül, hogy eléggé irritáló, még komolytalanná is teszi az egészet, nekem legalábbis igen.
-
válasz
kvojnovics #9891 üzenetére
Engem speciel az akksi nem igazán izgat, van otthon a meló helyen is töltő ha kell.
Útközben meg van powerbank nálam, de nagy ritkán használom csak.Itthon rárakom a QI töltőre míg gép előtt vagyok töltikézem.
Be van kapcsolva minden szinkronizáció azért van ez a telcsim, hogy használjam is.
Sosem fordult elő még, hogy lemerült volna. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
kvojnovics #9625 üzenetére
Lefedettséggel nem volt gond nálad? Mert akkor szokott még nagyon merülni egy mobil, ha folyton keresi a hálózatokat.
-
dantej
tag
válasz
kvojnovics #9625 üzenetére
Nekem reggel 7-től este 11-ig 52%-ra merült úgy, hogy videóztam egy autós rendezvényen, meg azért net folyamatosan ment felváltva WIFI-Mobilnet, volt ,hogy Maps-ot is kellett használnom. Akkor még a lépésszámláló is ment, amiről fogalmam sem volt csak mikor írta több km gyaloglás után, hogy teljesítettem a napi célt és persze mivel tűzött a nap a fényerő mikor használtam fullon volt, az AOC meg esti órákban már be volt kapcsolva.
Szerintem ilyen vegyes de nem extrém használat mellett ez teljesen elfogadható ha nem is kiemelkedő úgy, hogy nem arra figyeltem, hogy tudnám lecsökkenteni az akkuhasználatot hanem rendesen használtam a telefont amire való.
Szerintem ha egy telefon reggeltől estig (lefekvésig) kibírja az már elfogadható. Persze mindenki örülne ha menne napokig egy töltéssel de arra még várhatunk, meg azért ha lehet így mondani egy superszámítógépet tartunk a kezünkben.
-
S. Laci
tag
válasz
kvojnovics #9622 üzenetére
Az enyém is ennyit hoz. 4,5-5 óra sot. Sima S8. Ennyit az S5-öm is tudott üzemidőben. De nem fikázom, mert egyébként meg minden másban jobb, egyszerűen imádom. Tölteni szinte bárhol, bármikor tudom, powerbank is van nálam, úgyhogy engem már nem zavar az üzemidő.
-
bombibmw
veterán
válasz
kvojnovics #9616 üzenetére
Te pont kifoghattál valami "akkugyenge" darabot.
Nekem is minimum 5 és fél óra a sot úgy, hogy játék, YT, net, telefon megy mindig.
Érdekesek ezek a problémák, de tömeggyártásban előfordul az ilyesmi.
Nekem ez a legtökéletesebb telefon.
Egyáltalán semmi problémám nincs vele.
Sajnálom, hogy ez történt nálad és remélem, hogy megtalálod a neked megfelelőt. -
válasz
kvojnovics #9576 üzenetére
A note7 fiaskó után a note8-nál kell valamit dobnia a samsungnak, remélem így, hogy akku hiba volt, élhető akku idővel jön majd a note8. Igaz, nálad ez nem opcio, mert az lényegesen nagyoobb az s8-nál. Nekem az s8 a "kényszertelefon", a note 4 nem bírta kia note8 megjelenéséig. NApi szinten forcs close, kifagyás- melegedés. S8+ nem volt opció, mert az asszony kapja meg, ha kijön a note8,és nála ez a felső határ a méretben. Eltekintve, hogy hiányzik azs-pen, a telefont IMÁDOM! Megváltás a szoftveresen avultatott, délutánra merülő majd 3 éves note4 után.
-
zola96
senior tag
válasz
Üzemidővel egyetértek, úgyhogy + van nálam.. A hardver szép és jó, de van, hogy meg-meg reccen ami borzasztóan zavar. Plusz amióta megvan, ha a chromeban vagy a saját böngészőben néhány óra kihagyás után a címsorba akarok írni: odakoppintok elkezdek gépelni és 2-3 másodperc után kezd el csak begépelődni. Komolyan, mint a 2011-es xperia arcon..
És van rajta 10 app azonkívül. Pls..
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Mire váltasz helyette?
-
OCTAMD
őstag
válasz
kvojnovics #7057 üzenetére
Nem feltétlen kell XEH-t leszedni.
Van más országnál frissebb
Ha magyar kártyát teszel bele,úgyis átáll XEHre reset restart utàn -
marcarc
senior tag
válasz
kvojnovics #6976 üzenetére
@kvojnovics: En fotoztam vele medenceben viz alatt, kb 1 orat szorakoztunk nem lett semmi baja.
Ami bajom van vele es nagyon idegesit:
- a smart lock tovabbra se akar mukodni. Location engedelyezve van internet, hozza van adva terkepen a hely es semmi. Idegesito, hogy otthon a kanapen is a ujjlenyomat olvasot kell vadaszni a hatuljan vagy a pin kodot potyogni.
- a pin kodnal miert OK-ot nyomni a vegen nem tudom, kenyelmetlen.
- a youtube app folyamatosan nem akarja elforgatni a videot hiaba forgatom (igen be van kapcsolva az automatikus elforditas). Erdekesseg hogy akkor meginkabb nem tortenik semmi ha eppen tolton van. Igen ujra tettem az appot, akkor se mukodik.
- a Samsung GYARI tok szetkarcolta az osszes sarkat a telefonnak, pedig nem veszegettem le.
- Erdekes hogy az elozo telefonompon 1 ev alatt folia nelkul egyetlen karc se lett, ezen meg a zsbkosz megkarcolta az elejet. -
törölt tag
válasz
Az s8+ max 10-15%-kal bírja jobban. Én inkább visszaváltottam. Plusszal kezdtem, most sima van, ezt jobban szeretem,talán jobb a fogása, jobban elfér a napi használatban akárhol.
Én azt mondom, hogy a kettő között csak a méret a lényeges különbség. -
OCTAMD
őstag
válasz
G950FOXM1AQEB a legújabb
Tök mindegy melyiket töltöd le ,ha magyar kártyát teszel bele és elvégzed a reset restartot akkor XEH lesz
Magyar XEH úgy sincs még a legújab( G950FOXM1AQEB) ,így le tudod magadnak gyártani a megjelenés előtt
-
DaveHutt
őstag
válasz
Üzemidőre: a 3500 mAh-s S8+ kb. +1 SOT-ot tudhat átlag felhasználással. Én akkor cserélnék S8-ról a helyedben, ha érdekel a nagyobb kijelző.
Vízállóság: van itt, aki fürdik vele, szappanos vízzel mossa. Sós vízbe azért nem tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- IPhone 17 Pro max 256GB ÚJ gyári független 3 év jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB gyári független megkímélt 3 hónap jótállás
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest